Orbán Viktor csütörtökön a Szabolcs megyei Csengeren átadta a város tanuszodáját, majd a hatlelkes Nagygécre utazott, hogy beígérje a további nyugdíjemeléseket.

A miniszterelnök meglátogatott egy helybeli idős asszonyt, aki bemutatta takaros portáját és a befőttjeit, no meg a drága zuhanykabinját, ami többet ér, mint a ház.

Bözsi néni furfangosan megjegyezte, akár évente is szavazna Orbánra, mert akkor egy kicsit mindig emelkedik a nyugdíj.

- Szoktam emelni? – kérdezte a miniszterelnök.

- Persze – vágta rá Bözsi néni – hála Istennek!

- Na jó – enyhült meg Orbán Viktor.

Bözsi néni Gyurcsány Ferencet sem felejtette el megemlíteni, aki elvette a 13. havi nyugdíjat.

Az elvette 

- helyeselt Orbán. A 13. havi nyugdíjat egyébként a Bajnai-kormány szüntette meg 2009-ben.

A látogatás végén Bözsi néni bemutatta a kis háztáji gazdaságát, ahol rántani való csirkék mellett disznókat is nevel.

Na, helló röfik

- köszöntötte Orbán Viktor a kolbásznakvaló malacokat.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Megérkezik a barom egy 6 (!) fös faluba egy nyugdijashoz, páncélmellényben, 2 TEK-es autóval, zsmbreb@szott kézzel, leül, és végighallgatja az öregasszony betanult mondókáját. Majd egy kis gyurcsányozást ki nem hagyva megigéri, hogy legközelebb is meglátogatja, majd végezetül megigéri, hogy idézem : " Ha a gazdaság megengedi, idén is EMELEK (!) a nyugdiján... És köszön a disznóknak, mintha csak a testvérei lennének !!
Ennél lejjebb mehet még egy diktátor ?? Gusztustalan féreg !!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Megérkezik a barom egy 6 (!) fös faluba egy nyugdijashoz, páncélmellényben, 2 TEK-es autóval, zsmbreb@szott kézzel, leül, és végighallgatja az öregasszony betanult mondókáját. Majd egy kis gyurcsányozást ki nem hagyva megigéri, hogy legközelebb is meglátogatja, majd végezetül megigéri, hogy idézem : " Ha a gazdaság megengedi, idén is EMELEK (!) a nyugdiján... És köszön a disznóknak, mintha csak a testvérei lennének !!
Ennél lejjebb mehet még egy diktátor ?? Gusztustalan féreg !!??
simmering73
Ez az egész sztori egy vicclapba való lenne, ha nem lenne véresen komoly magyar valóság.
quadrocopter
Bözsi néni!

Tutta? Én zavartam ki az árvizet az országból, elintéztem, hogy tavasszal virágozzanak a növények, megszünjön a jég, akkor lesz eső, amikor ÉN AKAROM, most azon dolgoZOM, hogy meghosszabbítSAM a nappali világosságot, sikeresen lassítoTTAM a Föld forgását, nemzethy összefogással elrendezTEM, hogy az akku ionjai a pozitív pólustól a negatív felé vándoroljanak, még ellenzékből elrendezTEM, hogy létezzen a felületi súrlódás, hogy Bözsi néni RÁM szavazhasson, előkészítés alatt van az a jogszabály, mely szerint a beszélő ebek után nem kell adózni, elveteTTEM, hogy a telek fölött átrepülő madarak után ne kelljen adózni, pedig Gyurcsány azt akarta, nem engedTEM, hogy Brüsszel lgzési adót vetessen ki velünk a "magyar emberekre" és a "keményen dolgozó kisemberekre" , hamarosan megveSZEM Alaszkát és s Feröer-szigeteket, ezek korábban magyar területek voltak!
TeSZEM a dolgom, drága Bözsi néni a Gyurcsányra nem szabad szavazni, mert csökkenteni akarja a nyugdíjakat, visszaható hatállyal, tehát még Bözsi néninek kellene visszafizetnie!
ÉN nem vagyok híve a nyugdíjcsökkentésnek, az áremelés meg elkerülhetetlen, ezt is Brüsszel intézte!
volvós
Olyan " Rákosi elvtárs fillingje van az egésznek...
nyanya001
@volvós: ... 6 fős faluba és 10 testőr volt vele...
Nessy
@volvós: Még annál is pocsékabb! Ha be akarják mutatni a "szavazó bázisukat", hát az sikerült Györben is meg itt is"
"kivezényelték a demenciában szenvedő betegeket Orbán fogadására", illetve Orbán ment helybe, mert nincs busz, meg vonat járat!
Azért vigaszképp mondom, hogy nem minden idős nőnemű lény szenved demenciába kis hazánkban!
Eladott Ország
"Az én istenkirály Vitya atyuskám, aki minden bajra megtalálta a legjobb ellenszert. Már akkor is tudta mit kell tenni, mikor még csak a konflis rúdját akarta megkaparintani, hogy a lovak ne arra menjenek, ahova ők menni szeretnének, hanem, ahova az én nagyon okos, doktor atyuskám akarja. Ezért követelte már akkor, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője
Agyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Azt mondta az én egyetlen, drága atyuskám, hogy aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar. Így aztán amióta szerinte az ő baráti köre lett az egyetlen kormányképes erő, az én atyuskám kikérte az emberek véleményét, s az én családomban azóta már a megszorítás életérzése a természetes. És azért jut pénz fejlesztésre, nyugdíjemelésre,
családtámogatásra, a gyerekek ingyenes tankönyvére. Jól látható, hogy az én atyuskám nem tűri, hogy ellopják tőle a pénzt. Ezért idén is az lesz a legfontosabb cél, hogy mindenkinek megérje dolgozni, mert szerinte – a hatalmas sikert hallva – nem azért özönlenek ide a világ minden tájáról az emberek, hogy legyen munkájuk és el tudják tartani a családjukat, mert ettől még nem érezhetik magukat győztesnek. Ám ha valaki elkezd jobban keresni, és látja, hogy megéri dolgozni, akkor ráébred, hogy győztes ország polgára."
eugen4402
A NER-Nagycirkusz műsorán!!! Világszenzáció!!! Betanított nagymamák a cirkusz kupolájában!!! Szelídített sertések, baromfik és egy vad kormányfő a porondon!!! Vérfagyasztó pillanatok, örök élmény a NER-Nagycirkusz artistáinak köszönhetően, jöjjön mindenki!!! Minden néző nyugdíjemelésben részesül, óvodástól múmiáig. Ha jó kedvem lesz, akkor a csirkék, és a sertések is... Illetve, nekik is beígérem...
lópicigáspár
@nyanya001: 12, mert minden főre 2-nek kell jutnia! :)))
Cicamama55
Nem szégyenli magát, hogy egy ilyen lakatlan, tájékozatlan 6 fős településen közelíti meg az embereket? Mit összekeresgélhették neki ezt a világtól is elzárt amnéziás nénikét! Viszolyog a tömegtől? Fél az emberek közé menni?! Szánalmas!
Kristaal
@Nessy: Ezen én is elgondolkoztam, mert tapasztaltam a környezetemben az idős hölgyeknél a kormány agymosásának hatását. A Szüleimmel is beszéltem, hogy mennyire vannak tisztában a valósággal. Szerencsére még nem teljesen mosta át az agyukat a kormány média. Nem hagyott nyugodni a dolog, aztán a minap a bevásárló központ előtti buszmegállóban több idős néni várt a buszra. Míg vártuk a buszt, közvélemény kutatást végeztem a nénik körében. Értik nagyjából a dolgokat, igyekeztem elmagyarázni amit tudtam. BIZONY VANNAK MÉG NEM AGYMOSOTT IDŐS HÖLGYEK. Még nem minden idős ember demens. Viszont olyan is van, egy barátommal beszéltünk róla, és az idős szomszédai a másik véglet. Lehet, hogy azok vannak többen.
Eladott Ország
Sajnos ez már sok nyugdíjasnál a Stockholm-szindróma: agymosással elért kötődés.
kiscsillag66
Drága Bözsi néni! Ne hallgasson a kedvencére, mert nem mond igazat. Nem ő adja a nyugdíjat, ugyanis rendelet szabályozza. Ha nem szabályozná, akkor nem adna.
justhpeter
Elég szégyen, hogy egy hatfős faluba elment Viktorunk jópofizni. Gondolom a TEK előtte átvilágította mind a hat embert, hogy nincs-e köztük gyurcsányista.
kiscsillag66
@Eladott Ország: Nem attól ilyen, hogy nyugdíjas, hanem attól, hogy a vidékiek csak a közszolgálati televíziót tudják nézni. Akkor meg jogos az agymosás!!!
papa.49
Sajnálom a szegény ,,Bözsi nénit,, milyen érdekes még a kiválasztás is erre a névre esett ki hinné!!!
Az irtóztatós sötétség amiben ez a nő él lehangoló komolyan!!!
desiro
Na bözsi néne, majd nem sokára megjelennek a kirablói, kellet neked ez a felhajtás
Cicamama55
Mondjuk vicces volt a felvétel, amint egy tök lakatlan területen kígyózott a bombabiztos autó karaván ahhoz az egy szem házhoz... Na itt, biztosan nem voltak tüntetők, mert a többi 5 lakónak még a háza sem látszott a felvételeken! Hát ez tiszta röhej! Ez nevezi a Fidesz a kampány útjának?!
vladimir putin
@volvós: Mér? Akár bele is szarhatott volna a fazékba.
anka
@nyanya001: - van már emlékpark "Bözsi néninek"..., most még kisvasút és stadion kell...:)
- 6 embernek feltétlen! :)
kukac50
Orbán hazudott Bözsi néninek! Nem Gyurcsány, Bajnai vette el A TIZENHARMADIK HAVI NYUGDÍJAT.
Orbán ígért tizennegyedik havit !
grincss
Én, Orbán haláláig minden hónapban rá szavaznék!
Remélem, egyszer sem kell! :-)
nyanya001
@kukac50: Igen, mert jött a gazdasági válság.
kisrigó
@quadrocopter: Rég nevettem ilyen jót, ugyanakkor sírnivaló! Hogy nem sül le a képéről a bőr, hogy hülyét csinál ebből az egyszerű asszonyból!
nevemnick
Na, azt azért becsülöm benne, hogy beköszönt a rokonságának is: ,,Na, helló..."
a helység kalapácsa
A hat lelkes falu, nem azt jelenti, hagy hat lelkes ember él a faluban.
Gondoltam ezt szögezzük le az elején.

És a többi ötöt miért nem kérdezték?
Ők lehet, hogy vasvillával álltak a portájuk előtt, és csak annyit mondtak a főgonosz orbánnak:
"Itt úgyse jössz át"

www.youtube.com/watch?v=C2OuGaTMkp8
Borsodi
Nem bántom szegény öreg asszonyt,szavazzon még sokáig Orbánra.s higgyen a mesékben.és a semmit mondó ígéretekben.
Yoda69
Hat lelkes falu ? Ilyen tenyleg van ?
Fideszes a polgarmester ?
dr. prédikátor
Kedves Bözsi mama!!!Miért nem kérdezted meg a viktor szopkintól hogy AMIT ÍGÉRT 12. 13.14 havi nyugdijat, miért nem küldi már???Kellene már tüzelőt venni, meg a malackáknak is kellene ennivaló!!!De ha már ott volt nálad ez a gezi , a disznóólat igazán kitakaríthattad volna vele.,mivel abban van gyakorlata a mocsoknak!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/06/ez-orban-magyarorszaga/
Nagygécen járt a Volkswagen típusú, miniszterelnöki közpénzmikrobusz és díszes kísérete, ahol összesen hatan élnek. Nincs se gáz, se vasút, se busz. De ahol Bayer Zsolt ötletére épült emlékpark 562 millió forint uniós támogatásból. Ahol egyetlen templom és négy temető árulkodik arról, hogy itt valaha emberek éltek, de ahol ma már nem születnek emberek. Ez az állapot a Szamos öröksége, amely 1970. május 13­-án megpróbálta elmosni Nagygécet a Föld színéről. Itt lakik Bözsi néni, akinek határmenti magányát (valószínűleg egy jó kis nemzetbiztonsági átvilágítást követően) törte derékba az ország első embere. Csak úgy spontánul, ahogy szokta. Gyűrötten, ahogy menő, modern Mátyás királyként, a legvállalhatatlanabb téeszelnöknek álcázva. Ez Magyarország három és fél percben. A nagyember unott pofával, látványosan leszarva Bözsi néni összkomfortos nyomorúságát (nem, nem egészen mélyszegénység ez), a propagandavideó kedvéért végigfeszengi azt a húsz percet, amiből utána össze lehet vagdosni egy hatásvadász, néphülyítő internetes tartalmat. Amin lehetőleg nem krákog, nem a zsebében matat, nem csapdos a nyelvével és nem piszkálja az orrát megvetően. Közben látványosan megfeszül, hogy úgy tűnjön: érdekli az idős hölgy lelkesedése, és a négy éve eltett uborkája. Pedig. És még az eső is csepereg, fasznak kellett idejönni a világ végére – gondolja magában, miközben Bözsi néninek minden bizonnyal élete csúcspontja ez a fél óra.
eugen4402
Csengeren csak malacok és csirkék köszöntik a magas vendéget?
Valamikor gazdagabb volt a kínálat, a nóta szerint: "Ringó tőgyű csengeri violám kisangyalom..." :-))
papa.49
@eugen4402: Ezek a fütyiszek még EZT SE TUDJÁK OLYAN NORMÁLIS SZINTEN MEGRENDEZNI, ahogy például a Rákosi, vagy a Kádár idejében!!!
Olvasták ugyan a ,,beszámolókat,, ezekről, de fingjuk sincs hogyan kéne megcsinálni, a takonyárpi művek ennyit is ér!!!
Aki Én
Bözsi néni!
A nemzeti beteg elmondta azt is, hány új adót vetett ki és, hogy az emelkedő árak mellett mi marad az aprópénzből a 27%-os áfa után?
Ha nem emelte volna 2010-től évekig a gáz árát, ma viszont megkapnánk a világpiaci ár zuhanás hasznát, akkor mennyi lenne a rezsi?
Nehogy kiszámolja Bözsi néni, mert nem lesz alkalma több találkozásra a nagy ijedségtől.
Azt már csak gondolom, hogy az ilyen szegény Bözsi néniknek hálálkodnak a fiatalok nap mint nap, hogy rájuk szabadították ezeket a geciket.
Köszönjük Bözsi nénik...
nyanya001
www.youtube.com/watch?v=uayiPkljG7g
Bözsikénél is váratlan volt a látogatás...
össze is gyűlt a falu apraja nagyja...
eugen4402
@papa.49: A régieket úttörőkórus szokta fogadni, és egy mosolygó kicsi kislány, aki a Nagy Embert virágcsokorral köszöntötte. Tudtuk, hogy megrendezett jelenet, de valahogy néha életszerűnek tűnt. Sok múlott a "kislány" alakításán...
De ezek már óvatosabbak! A gyerekkórusban lehet akár egy törpe mesterlövész, aki rosszban sántikál, vagy a virágcsokorba belekötött pokolgép is káros az egészségre. Tapsoló nézők se kellenek a helyszínre, akármi kitelik tőlük, még Anthrax-poros zacskót is dobhatnak a célszemélyre. Jobb így: a Facebookra kirakja a lány a képeket, oszt lehet lájkolni.
eugen4402
@nyanya001: Ez szenzációs! De ki ez a ruszki gyévocska, az Aprája Nádja..?
micfild
@Aki Én: Bözsi néni viskójában nincsen gáz. miért érdekelné őt a gáz ára?
fiatalt sem látott az elmúlt 30 évben.. tehát ez sem érdekli.
különben is az M1en látta hogy minden nagyon szép minden nagyon jó és legyen csak elégedett Bözsinéni akkor is ha megfagy télen... mert nem tud fát venni
micfild
@nyanya001: malacokat is átvilágitotta a TEK nincs -e náluk lőfegyver
namihami
Hát igen, a demencia nagy úr. És mindkét szereplő közeli barátja.
A maminak csak annyit: Egészségére. Az eszéhez illően tényleg jól választott és jó helyre tette az X-et.
namihami
Mostmár csak egyetlen kérdés furkálja az oldalamat. Mikor kerül végre a ""köz""sajtóba az a kép, amikor Orbán elvtárs a búzamező közepén a termést nézi (vagy pisál)?
papa.49
@namihami: Szerintem a nyáron már lesz olyan kép is)))))))))))
volvós
Bözsinéni azt makogta, hogy egyedül él és tenyészti az állatokat.
Az udvaron levö zöld Suzukit ki vezeti ???
Meg jó, hogy nem csókolt kezet a disznóóltakaritó bunkónak...
Szegényke, mi vár rá???
Eladott Ország
@kiscsillag66: De azért valakik behülyítették előtte Bözsi nénit, hogy azt mondta, hogy a Gyurcsány vette el a 13. havi nyugdíjat. A csúti cigány tróger meg nem adta vissza, az inflációt meg mindíg alá számolja, hogy a szarát egye meg a sitten.
szép új világ
@nyanya001: És még így is a kedvenc ruházatát viselte, golyóálló mellényt pelenkával.
bencemacska
@volvós: tegnap, 16:05
Tévedsz, még ő sem volt ennyire aljas!
bencemacska
@papa.49: tegnap, 19:24
Bözsinek hívják OV anyját is!
papa.49
@bencemacska: Erre céloztam...
Meg ugye a ,,szemérmetes Erzsók,, utalvány ez se véletlen...
papa.49
@bencemacska: A hazugovics gondolom az utalvány elnevezésénél nem Szent Erzsébetre gondolt!!!
bencemacska
@volvós: ma, 13:31
Én is ezen gondolkoztam idáig ( míg a beírásodig eljutottam!), vajon van-e az öreg lánynak jogsija, vagy anélkül furikázik?!
Csak nem gondolod, hogy ő eszi meg a disznókat???
bencemacska
Szerintem az unokák jó pénzért "előkészítették" a nagyit a "fogadásra!
Eladott Ország
@bencemacska: ma, 15:03; Inkább a csúti smasszerjai készíthették elő Bözsi nénit és látták el ideológiai tanáccsal. ( lásd nyugdíjemelést)
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:36

Óh én kemény Fideszes "unokacsávókra" gondoltam, akik jó pénzért "eladják a nagyi becsületét" is!
Eladott Ország
@nyanya001: Nagygécen összesen hatan élnek. Nincs se gáz, se vasút, se busz. De ahol Bayer Zsolt ötletére épült emlékpark 562 millió forint uniós támogatásból. Ahol egyetlen templom és négy temető árulkodik arról, hogy itt valaha emberek éltek, de ahol ma már nem születnek emberek. Az már csak hab a tortán, hogy ebből mennyi volt az alkotmányos illeték, illetve mennyi volt a túlszámlázás, az ellopott közpénz. Az meg már csak részletkérdés, hogy a melósoknak nem Nyugat-Európai bért fizettek- így születik az extraprofit a tróger fidesz bandának.
nezelodo
Olyan Orbán, mint egy környékbeli falu volt polgija, aki azzal áltatta a rászorulókat, hogy ő fizeti a segíjkét. Elég nehéz volt elhajtani, de sikerült azért. Remélem fölfogja a köznép, hogy a nyugdíjat sem Orbán adja, (leginkább lopja), a nyugdíj alapot a járulékfizetők tartják életben. A miniszterelnök pedig nem tulajdonosa az ország javainak és az országnak, hanem csak megbízott kezelője, vezetője, akit érdemtelensége okán már rég el kellett volna hajtani.
papa.49
@nyanya001: Nagyon jó talált DDDDDDDDDDDDD
JAJMÁR
Nem mindenkinek van leragasztva a szeme, egyesek önként csukják be, úgy bizony.

Makszim Gorki
volvós
@nyanya001: 20:52
Nagyon jóóóó ! Ennek az " iker-vicce " :
Aki Györben született, az györi, aki Sopronban, az soproni, ezek
szerint Viktorka Degec nevü faluban született ??? :-)))))))
papa.49
@volvós: Ez felér egy lottó ötössel))))))))))))
evacica
Bözsi néni! Csak úgy barátilag a nyugdíjat azaz az emelést nem Viki adja, az jár! Megdolgoztunk érte és befizettük a járulékot! Orbán csak le tudta nyúlni a nyugdíjemelést az első kormányzása alatt, és most is mikor a magánnyugdíj pénzárakban lévő pénzt ellopták! Tiszteletem.
bence
@Cicamama55: ! Csak ide van mersze elmenni !
Eladott Ország
@papa.49: Nem geci, Nagygéci vessző nélkül.
Eladott Ország
@evacica: Orbán biztos akar lenni abban, hogy átmegy az üzenet: megkérdezi, hogy “én szoktam-e emelni?” Naná.“Küldtem utalványt is”, mondja Orbán, mintha a saját pénzéből küldött volna személyesen bármit. Aztán jön az ominózus mondat, amely minden publicista kedvence, hogy a vezér EGYES SZÁM ELSŐ SZEMÉLYBEN megígéri, hogy ha úgy jönnek a számok, “emelek” megint. A számok pedig úgy jönnek majd, hiszen választások lesznek. Ebből kiderült az is, hogy ezek a nagygecik eldöntötték, hány százalékot emelnek, s azt elosztják két vagy három emelésre. Bözsi néni így azt hiszi majd, hogy egy évben háromszor is emelt neki a vezér nyugdíjat.
Sámannus
A Nagyg.ciket reklámozták, akik már haza járnak Nagyg.c're.
Nem tudom mit szólna a mama, ha kapna egy köteg rubelt nyugdíjkor.
advocat
És ezt a vén - agyukat már nem nagyon használó - nyuggerek még el is hiszik! Hangsúlyozom, az agyukat már csak ritkán használók. De ők vannak többen! A nyóc általános ehhez épp elég. (Ld. közoktatás mai helyzete. Termelik a jövő nyuggereit. Ezek pont jók. Négyévente szavazni.)
papa.49
@advocat: Azok már nem lesznek nyuggerek, mert nyugdíj se lesz!!!
Eladott Ország
@papa.49: Majd dolgoznak a fideszes szarházi jogutódok födjein, vagy üzemeikben szalagmunkában éhbérért. Az európai bérfelzákóztási programnak meg bebasztak. Hálistennek én ezt már nem élem meg.
simmering73
Rokkantnyugdíjas ismerősömnek két éve elvették a közgyógy igazolványát. Helyette az önkori havi 6ezer ft gyógyszer támogatást adott. Tudta, hogy ez az összeg folyamatosan csökkenni fog. Idén már csak 5ezer ft-ot adtak. Ma viszont megkapta az önkori levelét, melyben tudatják vele, hogy teljesen megszüntették a támogatást. Expressz munka. 2010 óta minden támogatása megszünt. Erre varrjon gombot bözsi nyénye. Lehet tapsolni a nemzetmegvezetőnek, egyben kérem a jóistent, hogy adjon több eszet magának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.