A miniszterelnök csengeri protokollprogramja után még meglátogatta Bözsi nénit Nagygécen, és kedélyesen elbeszélgetettek.

Amikor az idős asszony azt emlegette, hogy Gyurcsány Ferenc elvette tőle a 13. havi nyugdíjat, Orbán csak helyeselt, pedig ezt a juttatást már a Bajnai-kormány törölte el.

Gyurcsány Ferenc Facebookon üzent a hír hallatán:

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Drága Bözsi néni!

Ne tessék foglalkozni a komcsi ivadékokkal, akár narancs, akár vörös! Éljen 123 évig és merítse ki bátran a nyugdíjpénztárt!

Nekünk már úgyse lesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ejnye, Bözsi néni, azért maga sem önzetlenül szavaz a mi Vezérünkre! Hanem a kis nyugdíjemelések miatt. „Én szoktam emelni?” kérdi a feledékeny Nagyúr. Ekkor már rémesen unja az egészet, de azért elégedetten nyugtázza, hogy Bözsi néni még a galád Gyurcsányt is szóba hozza. Ezt biztosan jó előre a lelkére kötötték, az istenért, meg ne feledkezzen egy kis gyurcsányozásról. Nem baj, hogy Bözsi néni „rosszul” emlékszik, ki vette el a nyugdíját. A lényeg, hogy rusázza egy kicsit a korábbi miniszterelnököt. Nekem persze hiányzott, hogy egyetlen fikarcnyi sorosozás sem hangzott el, de hát Bözsi néni szellemi kapacitása sem végtelen, arról valahogy megfeledkezhetett.

Orbán már nagyon húzna kifelé, támaszkodik is az ajtófélfának, amikor eszébe jut, hogy Bözsi néni külön még meg sem köszönte a 10 ezer forintos karácsonyi utalványt. Muszáj ellenőrizni, hogy megkapta-e, hisz azóta egy élelmes hozzászólótól tudjuk, hogy Soros már a Magyar Postára is betette a patáit. Azért nem kapta még meg a Nemzeti Grünzultációs kérdéseket az a másik Bözsi néni itt Budapesten.
A Vezér, hogy véget vessen a rém unalmas csevelynek, gyorsan megígéri, hogy „az év végén, ha úgy vannak a számok, majd EMELEK.” Ki a tököm az az Orbán Viktor (a’la Facebook), aki egyes szám első személyben dönt a költségvetésről?

Bözsi néni nem érti, minek kell ide az a Gyurcsány, ám a kertben a pulykának ellenvéleménye van. Remélem, csak tévedésből vágták be éppen ide a hangos rikácsolását. (A vágót kirúgni!)

A Vezér ez után szakmai hozzáértéssel állapítja meg a kapirgáló csirkékről, hogy rántani jók (eddig azt hittem, hogy csak a kolbász-töltésben van otthon), majd „Hello röfik”-kel üdvözli a disznókat. (Akkor Kövér nem büntethet meg azért, mert Viktort keresztnevén szólítjuk, hisz most már Bözsi nénivel együtt őrzött disznót. Nem úgy, mint János (az Áder).
mariaberta
Bözse néne,,, eddig mindig azt gondoltam, az öregség nem feltétlenül jár együtt az elhülyüléssel. Tévedtem. Várja továbbra is a 13-ik nyugdíjt, bár Orbán Viktorka még 14-iket is ígért. Azt miért nem kérte számon imádottjától? Mellesleg Önnek is beprogramozták Gyurcsány Ferencet?
teuton
@Szókrakész: Szerintem meg a Bözsi neni röfijeinek is több esze van, mint neked... Eleg csak elolvasni amit 5percenkent idevakarsz mint bertollnok. Persze a megbizoidnak sem lehet sokkal több eszük, ha ennyi baromsagert meg fizetnek is...
picike1
na szóval végre hogy megtaláltam a bünt aki elvette a 13.havi pénzemet még a bajnai na de ő a koporsóm árát vette el mivel nincsen férjem ideje visszafizetni mivel lassan de meghalok már . azért vissza lehetet volna adni ha akarták volna . röf röf röf
picike1
@mariaberta: én is várom a 14. havit is
Desischado
@nyanya001: Drága Nyanyám, ezer hála, besírok a röhögéstől a kommentedet olvasván. Pedig sajnos, nagy igazságokat írtál le. orbánnak nem derogál, hogy becsapjon bárkit is, nem egy ilyen öreg nénit, aki enyhén szólva is szenilis, és mindent elhisz ennek a g-nek. De a képet nézve, haláli, ha tényleg golyóálló mellényben ment oda! Istenkém, de gyáva és aljas egy féreg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.