Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki Budapesten, a XIII. kerületben a telefonja megszerzése érdekében bántalmazott egy kutyáját sétáltató nőt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított a 21 éves B. Gábor ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – írja a police.hu.

A 21 éves budapesti férfi 2017. május 4-én 22 óra 30 perc körül Budapesten a XIII. kerületi Cserhalom utcában egy kutyát sétáltató nőt támadott meg, hogy megszerezze mobiltelefonját.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi a mobiltelefont egy Budapest, VII. kerületi használt telefonokat értékesítő boltban próbálta meg eladni. A nyomozók 2017. május 5-én 12 óra 25 perckor az elkövetőt a kereskedés közelében elfogták, majd előállították a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányságra.

B. Gábort a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vétele mellett kezdeményezték az előzetes letartóztatásának indítványozását.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@papa.49: DE! Csak régi és még nem sikerült integrálni ezt sem,pedig keresztény lehet.
A mi kutyáink nem hagyták volna elveszni a telefonomat.
papa.49
Valaki valami miniszter azt is ígérgette, hogy 2 héten belül rend lesz, nos azóta napi rendszerességgel embert ölnek, a nőket megtámadják, lopnak, csalnak, a politikusok állandóan hazudnak, de a ,,FÜLES BÖGRE,, kinézetű takony még nem mondott le!!!
papa.49
@fransis69: Ezt gondolom én is, ez csak olyan elvi kérdés volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.