A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház betegágyán vette át az Emberi Hang életműdíjat Törőcsik Mari.

Az oklevelet és a serleget az elismerés alapítója, Patak Gábor Gaba és Tolnai András adta át a kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznőnek.

Épp a szombat déli díjátadáskor tett látogatást a kórházban gyógyuló színművésznél Orbán Viktor miniszterelnök is – írja a romnet.hu.

A 81 éves Törőcsik Marit március óta ápolják a szombathelyi kórházban, legyengült állapota miatt nem tud részt venni a június 3-án tartandó ünnepélyes díjátadón, ezért vette át a díjat a kórházi ágyán.

A színésznő megköszönte, hogy Budapestről leutaztak meglátogatni, és a kórházi ágyában adták át az elismerést, majd ezt mondta:

Ide figyeljenek! Én már 81 éves vagyok, de a szeretetet nem tudom megunni. Nem tudok szeretet nélkül élni. A közönségemet rajongóimat milliószor ölelem, csókolom. Az ő szeretetük a legnagyobb kitüntetés a világon. Most már fáradok, de ez van.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
remélem, közkórházban van, 12 ágyas kórteremben
elnyomott
@Equus: Én meg azt remélem, hogy javulni fog az egészségügy helyzete mindenki számára.
Equus
@elnyomott: míg ezek a férgek dáridóznak, abszolút esélytelen :(
nemkati
Mindenképpen gyógyultan hagyja el a kórházat mielőbb! Gratulálok a művésznőnek, megérdemelten kapta az életműdíjat, és nekünk adott hatalmas ajándékot az életművével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.