Nemzeti konzultáció, meg az arra adott uniós válasz.

A kormány komolyan veszi a nemzeti konzultáció elleni brüsszeli támadásokat, részletesen válaszol majd a feltett kérdésekre – mondta Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Hangsúlyozta: csúsztatások és igaztalan állítások vannak az Európai Bizottság levelében a nemzeti konzultációval kapcsolatban.

Az államtitkár a csúsztatások között említette, hogy a bevándorlással kapcsolatban Brüsszel "elfelejti" azt a tényt, hogy az állandó betelepítési kvóta létrehozása szerepel a brüsszeli tervekben, az Európai Bizottság döntést is hozott róla.

Az energiapolitikáról szólva Tuzson Bence kitért arra, Brüsszel azt állítja, hogy a verseny csökkentené az árakat, pedig éppen az Európai Bizottság mérte fel, hogy 2010-2015 között az EU-ban átlagosan 20 százalékkal nőttek az áramárak, a gáz árának emelkedése pedig még magasabb volt.

Ez nem az az út, amelyen Magyarország járni szeretne a következő időszakban, másik utat kell választani – fogalmazott az államtitkár.

A külföldről finanszírozott szervezetekkel kapcsolatban Tuzson Bence jelezte: egy európai parlamenti (EP) bizottság jelentése szerint is szigorítani kell a nem kormányzati szervezetek (NGO) vizsgálatát.

A brüsszeli támadásnak épp az a célja, hogy minél kevesebben írják alá a nemzeti konzultációt – közölte. Hozzátette ugyanakkor, hogy nagy az érdeklődés; a magyar emberek látják, hogy ezek fontos kérdések, már nagyjából 900 ezer körül van a visszaküldött kérdőívek száma.

Egy kormány politikája csak akkor lehet sikeres, ha amögött ott állnak az emberek, ehhez szükséges például a nemzeti konzultáció is. Minden magyar ember véleménye számít hangsúlyozta Tuzson Bence.

(MTI)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Szegénykém hazudik, mint a vízfolyás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Szegénykém hazudik, mint a vízfolyás.
vladimir putin
Tuzson Bence is jol szopik allitolag, de meg nem probaltam.
Bence, ugyorgyal at este ide a dacsamba!
Nessy
Jelen pillanatban pártunkat és kormányunkat is "külföldről finanszírozzák"! Ha nem lenne az uniós pénz, már padlót fogott volna az ország, és ök sem gazdagodnának naponta. Bár az ország így is padlót fog lassan!
Persze, Tuzson, önök az igazmondás bajnokai! Háry János és Münchausen báró önökhöz járnak tanfolyamra!
Equus
ez egy koraszülött idióta. És mennyi pénzt nyal fel az idiotizmusával... Milyen szívesen lenyomnék neki egy parasztlengőst...
telegdilaci
Lehet hogy Brüsszel csúsztat,de ti meg folyamatosan,hazudtok! azt a hablatyot,amit,a konzultáció,tartalmaz egy idióta baromság,abba kellene már hagyni a sok hazugságot,az EU-ellenes uszítást,állandó harcot! azután meg tartjátok a mocskos markotokat,a támogatásért! amit,el loptok,nem arra költitek amire a Magyar Emberek,kapták! az Ország fejlesztésére felzárkóztatására,a fejlett,nyugati világhoz!
Béla333
Aki az országot az Unióból ki szeretné vezetni ravaszsággal, előre megfontolt szándékkal azért, hogy aztán az oroszoknak szolgáltasson ki bennünket, az hazaárulást követ el.
De az is hazaáruló, aki ezt látja, tudja, de kiszolgálja a mocskok ez irányú tevékenységét.
Hallod Bence?
Lepényleső
Ki e szeren verhetetlen,minden szavát elhiszem.
quadrocopter
Primitív gerinchúros, hát nem úgy szól a parasztvakító hordamese, hogy "Brüsszel azt akarja, fogadjunk be ILLEGÁLIS migránsokat"?
Mikor akarta ezt Brüsszel, hol van ez leírva - te hímtag?
karma1
Hat persze, itt mindenki hazudik, Brusszel tamad, jon, de foleg csusztat, csak ti vagytok a helikopter...
Fogy az idotok, haver, mar nincs hatra 20 nap sem... Aztan veglegesen szint kell vallani, vagy jon a kotelessegszegesi eljaras...
A baj az, hogy gerinctelenek vagytok, nem vallaljatok semmiert sem a felelosseget, viszont mindent a magyar adozokkal fizettettek meg, hiszen ez volt az egyik sebteben osszetakolt torveny: ha valamit elbasznatok az uralkodasotok soran, akkor ujabb ado rohato egyszeri alkalommal, vagy meghatarozott ideig szolo fizetessel.
Szemet bagazs...
Eladott Ország
"Tovább kell küzdeni! – hangzik a kormányzati trombitaszó. Végre, valami jó kis harc, csata,
háború és megvédés. Ez kell nekünk, nem a gazdaság kimozdítása a bányából. Adott tehát egy város, Brüsszel. Ez nem más, mint Belgium fővárosa és mint ilyen, egyáltalán nem tud semmit megtámadni. Ez persze egyetlen pillantig sem tántorítja el a magyar kormányt,
valamint Tuzson Bencét (hol lehet Németh Szilárd ezekben a nehéz órákban?), hogy hadba induljanak. Emlékezzünk csak vissza az akác ­csatára! Amikor is szeretett kormányunk tiszta erőből megvédte az őshonos magyar akácot az azt kiirtani akaró aljas Uniótól! Holott az a valóság, hogy az akác egyrészt nem őshonos, hanem behurcolt és agresszíven terjeszkedő fafajta. Az Unió arra hívta fel a tagországok figyelmét, hogy az akác terjedését szorítsák keretek közé, mert egyébként kiszorítja az őshonos növényeket. Normálisék ezt megértették, mi csatába indultunk. Nem csak indultunk, meg is nyertük! Ebben mondjuk nagy szerepe volt annak, hogy az Unió eleve sem óhajtotta kiirtani a magyar akácot. A másik ilyen emlékezetes és rendkívüli fontosságú ügy volt a pálinka ­szabadságharc. Mert a magyar kisember adómentesen főz majd pálinkát, mivel ez ősi jussa őneki. Az Unió szerint meg nem. Ezen elháborúztunk egy darabig, aztán a kormány mély kussban visszavonult a harcmezőről, mi meg itt állunk házipálesz nélkül. De - elvtársaim! - ez az a fidesz, mely osztályharcban vasba öltözött. Kiállunk érte, mint a kémény: lássák! fidesz idióták!"
nevemnick
Bencécske, most már ti is csúszhatnátok a vezíretekkel együtt (a hazugság helyett) a Nagygécis büdös disznóólba, mert ott a helyetek.
Sámannus
Hány konzultációt csinyátak az oroszok? Nagyokosok.
Amikor kérdeztek is hazudtok.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:20
Nana, azért a nemzet vője, csak kiirtotta ebben az időben a szomszéd erdejét. Sőt haza is vitte! A nyomozást megtagadták!
A pálinkát meg megitták. De mire az eljárások lezajlottak, OV-nek és holdudvarának már akkora vagyona van, hogy nem főz otthon páleszt. OV már nem demizsonból issza, hanem márkás üvegből!
bencemacska
"pedig éppen az Európai Bizottság mérte fel, hogy 2010-2015 között az EU-ban átlagosan 20 százalékkal nőttek az áramárak, a gáz árának emelkedése pedig még magasabb volt."
Látta valaki ezt a felmérést? Szeretném megnézni. Merre keressem?
"egy európai parlamenti (EP) bizottság jelentése szerint is szigorítani kell a nem kormányzati szervezetek (NGO) vizsgálatát."
Mert ezen szervezetek ügyvédeinek ingyenes munkájára már nincs szüksége OV-nak és egyéb gazdag társainak? Már fizetnek a jogi munkáért, vagy simán fizetnek az adónkból?
volvós
Cérnahangú, tangabugyis bencuskacicuska !!!
Téged kellene már csúsztatni lefelé egy meszesgödörbe...
simmering73
Csak be ne szarj a nagy igyekezetbe bencus.
papa.49
A pofám leszakad, így tud hazudni ez a kampó, na nem baj te is lengedezni fogsz a többivel együtt az Andrássy úton a lámpaoszlopon!!!
szaboria1
@Borsodi: A főnök kiadta a mantrát azt fújják éjjel nappal a nép hülyítésére.
papa.49
@Borsodi: Ha elzárják a csapot, kb. 2 hónap múlva letérdel az ország, az biztos!!!
Eladott Ország
@bencemacska: tegnap, 16:54 Házi páleszt, a koleszszobai ötletgazdák társasásága a bibó kollégiumban ivott utoljára. Azóta nagy ívben leszarják a polgárokat, márkás itakokat issznak, és a tokájuk a pofájuk meg nagyra nőtt.
magyarbakancs
"A kormány komolyan veszi a nemzeti konzultáció elleni brüsszeli támadásokat, részletesen válaszol majd a feltett kérdésekre – mondta Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár "
Én az álláspontomat nem hetek hanem percek alatt megtudom fogalmazni Tuzson úr.
Nem kell hozzá hetek mert amihez hetek kellenek az a válasz hazug és gyenge.
Gyenge ki nem tud egyből megvédeni az érdekeit ,és véleményét.
volvós
@magyarbakancs: 8:52
Barátom !! Azért egy ilyen kis népmüvészeti cserépedényt
" ÚR " nak titulálni finoman szólva is merészség !! Ez a lény
csak a kormány szócsöve, Hofi szerint csak ugy folyik a fos
a szájából...és a másik ilyen elvetemült k...g a csepreghy
" kisasszony "...kilövésre érett példányok...:-))
magyarbakancs
@volvós: Nem szeretek olyan veretes paraszt lenni mint a fideszesek ezért meg különböztetem magam tőlük még a megszólításban is.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 08:19
Nekem mindig az a kép ugrik be, amikor a veje demizsonból önti OV-nak a pálinkát boros pohárba.
Az házi. Persze nem kuktában főzték. És nem is cukorból, hanem gyümölcsből!!!
evacica
Ha Európába valaki csúsztat, nem hazudik az a magyar kormány és annak miniszterelnöke! Jó lenne, ha már nem néznének hülyének bennünket!!! Hogy a kormány is értse!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.