Nemzeti Civil Kontroll Magazin (NCK) Ügyvédi szakértői és magánvélemények a devizahitelezésről. A Magyar Rendőrség "hőstettéhez" innen is külön "gratulálunk". Biztosak vagyunk benne – sőt pontosan tudjuk, hogy esküjükben nem az szerepelt, hogy ártatlan embereket dobjanak az utcára!

Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A pintérség eszköz! A Geci hordájának eszköze, érdekérvényesítésre!
bakegya
NINCS VÉDELEM-betörtek ,födémáttöréssel a lakásom közepén,még a jegyzőkönyyveket se olvashattam el...órákat várattak a VII-ker központi kapitányságon két napon át ,mire közölték mehetek haza,ez a törvény...közintézmény kérheti ki-a lakás tulajdonos nem.MIRE én azt akarja mondani a MAGYAR RENDŐRSÉG -birtokvédelmi eljárást még nekem kell benyújtanom-az áldozatnak-IGEN,CSINÁLJAK AMIT AKAROK!a KÖZÖS KÉPVISELŐ SZERINT POLGÁRI PERES UTON VÉDEKEZHETEK.az önkormányzat széttárta a kezét,összejátszva a közös képviselővel és a be-vagy feltörővel.ENNYI.
Equus
@bakegya: hát ez nem teljesen ül... a lakás használója te vagy, a bűncselekményt a sérelmedre követték el. Jogod van betekinteni a nyomozati iratokba. Hogy bűncselekmény történt az nyilvánvaló, mert a Btk-ban taxative szerepel a dolog elleni erőszakkal elkövetett magánlaksértés is nem csak a lopás. Lehet panaszt tenni az ügyészségnél. A közös képviselő meg csak egy kalap szar, nem hatóság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.