Áder János a Lex CEU aláírásával végleg bebizonyította, hogy nem képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse. Áder Jánost nem érdekli az, amit az… Tisztelt Áder Úr! Először is a tisztelt szót vegye egyszerű formaságnak, én nem tisztelem már Önt egy fikarcnyit sem, erről olvashat bővebben az alábbiakban is. Kósa Lajos azt találta hazudni az Ön személye kapcsán, hogy: “Áder János képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse, hanem azt, amit az Alkotmány és a demokrácia elvei előírnak.” Ön viszont a Lex CEU aláírásával végleg bebizonyította, hogy nem képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse, pedig a köztársasági elnöknek az Alaptörvény szerint a nemzet egységét kellene kifejeznie, aki őrködik az államszervezet demokratikus működése felett, de Ön nyilvánvalóan nem ezt teszi.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Béla333: Belus, ne gyurcsanyozz latensen...:o))) Errol mar elmondtuk Neked nagyon szepen, hogy MEGVAN a bizonyitek, es megvan az idopont is , amikor fel lesz az osszes bizonyitek sorolva. Gyurcsany nem tevedhet, mert csak egy tizedet hibazik, es orban mint az angolna ugy siklik ki az igazsagszolgaltatas kezebol.
Es egy kis info: orban mar belelepett a csapdaba, csak meg nem sejti, hogy szarban van...:o))) Vard ki a veget...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Szókrakész: Már ne is haragudj, de ez a kommented nem más, mint az "advocatus diaboli" jellegzetes megnyilvánulása.
Szókrakész
@silber13: A lényeg, hogy önálló.
Nem kellett érte a pártközpontba mennem.
dr. prédikátor
Káder Jani !!! Én azt üzenem neked hogy...!érted úgy e???
silber13
@Szókrakész: Valóban az. De nem is burkoltan egyfajta Ianus arcot takar.
szaboria1
Áder taktikázik aláírt mert ara számított ez meglesz támadva az alkotmány bíróságon. A fidesznek eleget tett ha nem jön össze és a AB eltörli akkor Ő mossa kezeit. Fiuk én megtettem amit kértetek de hát nem jött össze.
karma1
@szaboria1: Akkor is gerinctelen. Es mar a kulsosegekre sem adnak: orban erzi, hogy fogy az ideje egyre gyorsabban, ezert mar nem er ra udvariassagi koroket futni, es ezt varja el, a tobbiektol is...:o(((
Szegyen-gyalazat, hogy mar mindenki ellenkezes nelkul alaveti magat az egyre nyilvanvalobban agyabeteg donteseinek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.