Nem válaszolt érdemben Pintér Sándor belügyminiszter arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor átesett-e valaha nemzetbiztonsági átvilágításon. Demeter Márta független országgyűlési képviselő Zsarolható-e a miniszterelnök? címmel intézett kérdést Pintér Sándor belügyminiszterhez. Pintér egyoldalas írásbeli válasza megtekinthető az Országgyűlés honlapján (.pdf). A belügyminiszter öt bekezdésben egyszer sem írja le, hogy Orbán Viktor átesett volna nemzetbiztonsági átvilágításon. A nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvény értelmében „a miniszterelnök nemzetbiztonsági ellenőrzését nem kell kezdeményezni” – fogalmaz Pintér. A belügyminiszter levelében azt is rögzíti, hogy a kormányfő nemzetbiztonsági ellenőrzés, személyi biztonsági tanúsítvány valamint titoktartási nyilatkozat és felhasználói engedély nélkül is megismerhet minősített adatokat.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ti nem fogjátok a lényeget! Őfeneségének nincs rá szüksége. A nem túl szép-emlékű Seszták anyó 98-ban verte a sejhaját és ordítozott az ATV-ben, hogy micsoda emberek vannak, akik azt követelik, hogy Orbán mutassa meg a bizonyítékait a megfigyelésre! =))
F_Viktor
Neki nem kellett hasonlo proceduran atesnie, mert nem ment volna at.
Ezt tudja a belugyminiszteri posztra onkent bejelentkezo szoke sanya is, eppen ezert poziciojabol kimozdithatatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.