A Fidesz-KDNP jelöltje nagyarányú győzelmet aratott a debreceni időközi önkormányzati választáson vasárnap. Debrecen 6-os számú választókerületében azért kellett kiírni a választást, mert a korábbi képviselő, Danku Attila (Fidesz-KDNP) januárban elhunyt.

A vasárnapi voksoláson összesen nyolc képviselőjelölt mérettette meg magát, 7500 helyi lakos szavazataiért versengtek.

Az időközi választást Türk László (Fidesz-KDNP) 926 szavazattal (58,31 százalék) nyerte meg. A második helyen a Jobbik jelöltje, Keresztesy Gergő végzett 259 szavazattal (16,31 százalék), a harmadik a Demokratikus Koalíció (DK) jelöltje Vaszkó Imre lett 149 szavazattal (9,38 százalék).

A negyedik helyen Pásztor Patrik, az MSZP jelöltje végzett 79 szavazattal (4,97 százalék), az ötödik Bircze István, a Civil Fórum képviselője lett 65 szavazattal (4,09 százalék), a hatodik Orosz Tamás, az Együtt jelöltje 51 szavazattal (3,21 százalék). A hetedik helyen Tóth Tamás, az LMP jelöltje végzett 45 szavazattal (2,83 százalék), a nyolcadik Dobány László, a Munkáspárt jelöltje lett 14 vokssal (0,88 százalék).

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
archive
És még mindig van olyan ember, aki a Fideszre szavaz???
Eriksson
Kár volt a maszop és a dk közötti felhajtásért, egymás gyalázásáért.
keresztapa
Tesze- toszi ellenzék, egy értelmes gondolatot nem képesek szégyenszemre a szavazóik érdekében ejteni, kik ezek a hataloméhes frázisokat köpködő, börtönre érdemes személyek..
papa.49
Na végre már csak megjelent mennyi is volt a választásra jogosultak száma 7500 fő...
A ,,nagy,, győztes kapott 926 szavazatot, ami 58.31 % kot ért, akkor mennyien is szavaztak, még 1600 SEM, az mennyi százaléka az összes választásra jogosultnak, 21 %!!!
EZ MÁN DÖFI IGEN KOMOLY EREDMÉNY, ÉS PONT DEBRECENBEN AHOL A FÜTYISZ AZ ÚR, EZÉRT MÁR GRATULÁLNI KELL A HAZUGOVICSNAK LEGALÁBB!!!
Ezzel az eredménnyel BÜSZKÉLKEDHETTEK FÜTYISZEK))))))))))))))))))
archive
@papa.49: Sajnos ez nagyban is így lesz 18-ban, ha kevesen mennek el szavazni. Ezért kellene már végre az embereknek felébredni!!
Eladott Ország
@archive: www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
Sajnos a polgárok már leszarják a politikusokat és a pártokat. Nem mennek el szavazni. Ha a szocialisták vannak hatalmon ők lopnak, ha ha fidesz akkor meg ők. "Szétlopták ellopták és szétcsalták" ( tótumfaktum Lézer Jankó után ) Sajnos majd ha eltelik még vagy néhány évtized és a fidesz süket dumája után továbbra is kilóg a segge a lyukas gatyából a jónép elmegy szavazni. Nem tudom miért nem lehet ezt hamarabb észrevenni, hogy 1,5-2 millió fideszes szarházi vezeti ezt az országot. Ébresztő!
Eladott Ország
Nem baj gyerekek , menekült ügyel el van sikálva most 25 év problémája ... Nem baj ha lopnak csalnak hazudnak ... Tapsoljatok !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.