A DK ügyvezető alelnöke legalábbis ezt állítja. A héten mindenképp kiderül, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja-e a miniszterelnököt, Gyurcsány Ferenc ugyanis ezzel vádolta meg nemrég Orbán Viktort. Át tud adni az információn kívül konkrét bizonyítékokat is? - Szóbeli információt tud adni a bizottságnak. Ahogy erről korábban is beszélt, mint ahogyan a bizottság elnökének is ezt tudja tenni.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Béla333: Belus, tudod...? Na azert. Szoval az mszp-s Molnar Csaba nemzetbiztonsagi lotusz-faktusz rovidre ohajtja zarni ezt az ugyet, es beidezte mindkettojuket a nemzetbiztonsagi bizottsag ele.
Ez egy hivatalos forum, ahol Gyurcsany a megfelelo emberek elott teheti meg a megfelelo vallomasat.
Mondtam mar Neked, hogy ki van dolgozva minden lepese ennek az ugynek: a DK sem szeretne, ha ki tudna siklani orban a kezeik kozul, mint egy sikamlos angolna.
Erre gondoljal erosen, mert EZ a lenyeg...:o)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ezek szerint századszor is megpróbálja "eladni" a nagy semmit!
A szóbeli információ nem bizonyít semmit, csak azt, hogy Gyurcsány nagyon szereti, ha írnak róla az újságok! Mindegy mit, csak róla szóljanak a hírek!
Mint Gábor Zsazsa!
karma1
@Béla333: Belus, tudod...? Na azert. Szoval az mszp-s Molnar Csaba nemzetbiztonsagi lotusz-faktusz rovidre ohajtja zarni ezt az ugyet, es beidezte mindkettojuket a nemzetbiztonsagi bizottsag ele.
Ez egy hivatalos forum, ahol Gyurcsany a megfelelo emberek elott teheti meg a megfelelo vallomasat.
Mondtam mar Neked, hogy ki van dolgozva minden lepese ennek az ugynek: a DK sem szeretne, ha ki tudna siklani orban a kezeik kozul, mint egy sikamlos angolna.
Erre gondoljal erosen, mert EZ a lenyeg...:o)))
Béla333
@karma1: 09.50
Szeretném hinni, hogy belebukhat Orbán ebbe az egészbe!
De azt meg nagyon nem szeretném, ha a héten, ebben a hónapban vagy ebben az évben az derülne ki, hogy csak hülyítés volt az egész, mindenféle bizonyíték nélkül!
qxy
Dehogy fogja lalaplezni. Ő is tisztába van azzal hogy sokat lopott maga is és ha bukik az egyik gazember az biza viszi a többit is . Mint amikor a víz megindul a budiba. " Viszi az összes szart. Csak nem olyan dillancs hogy ezt akarja??? vagy de ?
Peller Anikó
@qxy: már megint kezded a levegőbebe bebeszélést baszki?

Légyszíves tedd ide mit lopott, mennyit és kitől lopta maga.
adrenalink
@karma1: 09:50-re Nincs semmi kidolgozva! Gyurcsány blöfföl. Orbán nyilván nem megy el a meghallgatásra /fityiszeseknél ez nem divat/, GyF majd beszél egy látomásáról. Aki nem hiszi, járjon utána...
uindex.hu/belfold/2017/04/27/gyurcsany_elarulta_mi_kovetkezik_az_orbannak_adott_ultimatum_utan/
karma1
@adrenalink: Rossz az infod... Ez a plebsznek van, (mint ahogy a futyisz is adja az infot a nepnek), a belso hasznalatu info egeszen masrol szol... Hidd el, ezt eleg jo helyrol tudom. Nem is hinned, honnan... Szepen, masodpercre ki van dolgozva a buli. Csak tudod, Gyurcsany vehemensebb, tehat nem fog addig varni, mint Simics, aki talan egy hajszallal okosabb Gyurcsanynal, de o mar nem is foglalkozik ilyesmivel, inkabb a fia.
De inkabb nmajd meglatjuk, jo?...:o)))
adrenalink
@karma1: Csak arra tudok támaszkodni, hogy élő adásban, többször, több helyen ő maga nyilatkozta, hogy nincs bizonyítéka. Várja, hogy jelentkezzen a közvetítő, aki összehozza az információ tulajdonosával. Akkor jó szokásához híven megint hazudott?
Délután majd megkeresem, hogy mit mesélt Rónai Egonnak.
qxy
@Peller Anikó: Már vártam Kedves Anikó .Tudom, Gyuri rendes, becsületes, "Na most megint keressem meg? Kérdezd meg Ferit. Igaz nektek Azt mond amit hallani akartok. Amúgy, Nyugi. Tudod hányan utálják Ferit meg Viktort egy ugyan azért amit tett az országgal. De a híveknek be lehet adni mindent mellette és ellene. Én az összes politikust utálom. Egy rendes ember nem volt köztük. Hogy ki melyiket szereti meg Isteníti, az az ő dolga. Én se cseszek le senkit ha azt mondja hogy más politikust tisztel követ szeret.Mindenkinek a magán ügye. Amúgy meg én is kötekedhetnék hogy a dimenziókról amit tudsz az semmi.mert az nem így van . Azért mert a könyvekben le van írva az nem azt jelenti hogy igaz. na meg ha rokonszenves a tanár. Az hogy a mai tudomány nem tudja azért még vannak olyanok is akik nem ezt olvassák. és azért kicsit jobban is tudják.De beszélhetünk a spontán égésről is amit a tudomány azt sem tud mi az de vannak olyanok akik meg használják is . csak a tudomány, és annak leírói, nem ismerik az igazi tényeket és bizonyítékokat. Mert amit mi nem tudunk, az nincs és nem is létezik ugye??? Nem az a fontos kinek milyen egyeteme diplomája van.Miket írt le mert ő bebizonyította. Jön egy másik x idő után ő meg az ellenkezőjét bizonyítja be.Ja, vissza az elejére. Amikor a két " becsületes politikus egymásnak mutogatják a fotókat a telefonon jókat nevetnek és isznak baráti beszélgetés több mint egy órán át, majd a végén külön be mennek és villámokat szórnak egymásra és be is bizonyítják majd egyszer , Ez csak nép vakítás. Miért kell ez? Hogy te elhidd hogy igaza van. Én meg azért csak töltöm nekik az italt. Tudod miket el mondanak ezek ? ha hallanád, még azt sem engednéd nekik hogy előtted kinyissa az ajtót.
karma1
@adrenalink: Aha, Szoval azt elhiszed, ha azt mondja, hogy nincs a kezeben semmi. Es ha akkor hazudik, mert - mondom - fel van epitve a terve a bizonyitekokkal kapcsolatban, akkor azt elhiszed? Ha meg azt mondja, hogy teriteni fogja a bizonyitekait, akkor azt nem hiszed el.
Szoval egyszer hazudik, egyszer nem, es Te dontod el, hogy mikor?
Erdekes hozzaallas.
Vedd ugy, hogy a cel erdekeben azt hazudta, hogy NINCS a kezeben bizonyitek. ANnal nagyobb lesz a durranas...
adrenalink
@karma1: Írtam én olyat, hogy elhiszem Neked a belső információid? Nem! Mégegyszer: azt mondta a saját szájával, az én füleim hallatára, hogy nincs bizonyíték a kezében. Aztán ez vagy igaz, vagy nem. De a héten valamire biztos fény fog derülni. Nem szeretném, ha csalódnál!
karma1
@adrenalink: En csak azt mondtam, ha egy embert - ez esetben Gyurcsanyt - valahova besorolod, akkor az nem lehet, hogy egyszer elhiszed, amit mond, egyszer meg nem? Vagy mindig hazudik, vagy mindig igazat mond.
Ne haragudj, de en meg mindig az oszinte emberek koze sorolom ot, es a hazugok koze orbant, mert nekem ez jon le (es -el ilyen messzire) a beszedeibol, a cselekedeibol, es ugy altalaban.
Valahogy a Fleto ugyanolyan maradt, mint 10 eve volt, mig ezalatt orbanbol egy lelkes, joszandeku forradalmarbol egy diktator-szorny alakult ki, mert a hatalom ezt tette az amugy is gyenge idegalkataval, mentalis instabilitasaval.
Mindkettonek voltak hibai,bunei, csak eppen kozel sem egyforman bunhodtek erte es ha a vegelszamolasnal beleteszed a latba mindkettejuk munkassagat, mint ME, azert ne mondd mar, hogy az orszag Gyurcsany alatt zullott le oda. ahol most tart, mert az nem lenne igaz.
Senki nem fordult vissza a cuclizmusbol a kapitalizmusba - nekunk ezt is sikerult jol elb@szni,- es ha az elso nem kommunista kormanyok elkurtak a kormanyzast, - mert elkurtak, ez is tagadhatatlan - akkor orban miert nem tartotta be az igeretet, es miert nem valtoztatta meg az Antall-fele szar donteseket, az elkurt privatizaciot, miert nem hozta nyilvanossagra a III/III-as ugynokoket, es ha kritizalta Gyurcsanyt, Bajnait, Medgyesit, mindenkit, (mert csak o a helikopter), AKKOR MIERT NEM TETT ELLENE??? Minden feltetel adott volt ehhez: a gazdasagot is eleg jo allapotban vette at a Bajnai kormanytol , (ezt o allitotta) omlott az unios penz, akkor miert nem csinalt IGAZI kormanyvaltast?
Majd ha erre tudod a tuti valaszt, akkor lehet palcat torni mindenki folott, aki nem orban, az Eloisten...Mert megerdemlik...
adrenalink
@ksok-sok évvel ezelőtt – túl Orbánék első kormányzásán – egy magas rangú és nagyon hiteles ember” szóban tájékoztatta a dokumentumokról. Majd nemrég látta is, kétszer találkozott a közvetítővel, de azt sem tudja, milyen karma1: Na, akkor nekifutok, de sok reményem nincs!
1./ GyF-et nem soroltam be sehova, ő a Gyurcsány.:-)
2./ A lezüllés Gyurcsány alatt kezdődött /államadósság 25%-kal nőtt, államháztartási hiány tartósan 7% felett, dev. hitelezés csúcsrajáratása, beindul a kivándorlás stb/
3./ A III/III tisztázása sem az MSZP-nek, sem a fityisznek érintettség miatt nem érdeke.
4./ Nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki kijelentse, pláne a politikában, hogy tudja a tuti választ!
adrenalink
@karma1: Hűha! A fenti hsz Neked szól . Nem tudom, hogy tudtam így ősszebarmolni, néha csodákra vagyok képes.:-)
Lényeg, hogy a GyF interjút nem találtam meg csak egy idézetet belőle, az van legelől. Utána kezdődik a 12:11-re írt válaszom. Bocs!
adrenalink
@karma1: Nem adom fel! Itt van az idézet:sok-sok évvel ezelőtt – túl Orbánék első kormányzásán – egy magas rangú és nagyon hiteles ember” szóban tájékoztatta a dokumentumokról. Majd nemrég látta is, kétszer találkozott a közvetítővel, de azt sem tudja, milyen nemzetiségű ember birtokában vannak a papírok. „Valószínűleg orosz, de erre csak azért következtetek, mert angolul tárgyaltunk, és nagyon-nagyon szlávos volt az akcentusa ennek az angolnak. Én nyilván oroszrta gondoltam, de azóta mondták, hogy akár szlovák is lehetett. Fogalmam sincs”
Béla333
Az április 21-i nagy leleplezés óta eltelt már 2 hét gittrágással!:
www.atv.hu/videok/video-20170421-gyur

Meddig lehet a semmit újra és újra eladni?!
Peller Anikó
@qxy: Ok, ha nem tud szellene semmit, akkor tiszteletreméltó lenne ha nem vádolnád lopással.

Nade a dimenziókkal törököt fogtál, mert csak egy dolgot kell eldönteni: léteznek e a szervetlen világban, mondjuk a holdon vagy a Nap belsejében az emberek által kitalált fogalmak.

Ha elég eszed van akkor képes lehetsz ezt a kérdést megválaszolni.

Kicsit hasonlít a probléma ahhoz, hogy létezik -e a Hófehérke. Vagy buburác.
qxy
@Peller Anikó: Tudod nem kell ahhoz a holdra vagy máshova menni . Elég itt maradni és " MÁS" szemmel nézni a világot. Ez olyan egyszerű dolog amit az ember ösztönösen csinál és nem is gondolkodik miért tette. De vannak olyan emberek akik ezt tovább fejlesztik,bennük van minden napos részük és használják.Ilyen a kézrátételes gyógymód amire gondolom te is azt mondod hogy bla bla .De gondold csak át? elesik a gyereked, megüti a térdét, " át öleled, meg simogatod a térdét, egy kis puszi a ' homlokára" ( miért is oda? )" és azt mondod .-Ugye már nem is fáj. holott csak a kezed tetted rá. miért is?Piacon amikor pl. almát vakarsz venni és a kezed vezeted az almák felett. Miért is?? Az agyad tudja hogy a kisugárzását kell keresni ami neked a legjobb csak te nem tudod már használni.mert nem tudod mi az de agyad azért tudja.
Kapásból energiával gyógyítasz és a homeopátiát használod De vannak olyanok akik az agyuk több százalékát is tudják használni . Ja, a DNS. ugye kettős spirál? a lánc? Igen , mert a tudomány megállapította. De azoknál is akiknek hármas, vagy négyes? vagy több? Ja, vagy olyan nincs is. mert a könyvek nem írják. Te is látttad gondolom a csillagok háborúját amikor a kis Yoda ki emeli a mocsárból a nagy űrhajót. Mit szólnál ha azt mondanám hogy az így van ki lehet. és ezt akkor is tudták amikor a piramisokat építették.Hogy most miért nem tudják? Mert az emberisék ezeket tudná és használná,akkor már a föld rég kipusztúlt volna nem is léteznénk. Ha nem hiszed kérdezd meg tőlük. Nem nehéz. csak érteni kell hozzá.Mert ezek a dolgok, nem is tartoznak a tudományba mert az iskolázott okos embereknek ezt nem tanították az iskolába ezért nem is létezik, nincs és butaság. Olyan mint a mai papoknak sem oktatják miért nem lehet a halottat a hídon át vinni. nem szabad. tilos. Régen tudták miért, mi az oka, mit hoz létre.Ma, minden fele viszik szegény halottakat és meg is van az eredménye. Ez is egy tudomány amit leszarnak a mostani tudomány kiemelkedő okosai.
JAJMÁR
A szóbeli információ nem bizonyíték. Sőt, bizonyíték nélkül rágalom is lehet.
A valamikor látott bizonyíték sem az, ha csak egy ember állítja, hogy létezik és látta. Persze, ha többen látták, és mind azt állítaná, akkor még valamiféle bizonyíték lehetne!

De mindenféle papír nélkül, a mai megmagyarázhatatlan és titkosított történések, folyamatok is lehetnek erősen feltételezett bizonyítékok, ennek a megerősítésére volt jó a gyurcsányi felvetés, mert ezt már soha, senki le nem mossa a megvádoltról. A Gyurcsánynak meg már úgyis mindegy.
Szókrakész
A kocka el van vetve.
A Gyurcsány le van...leplezve.
Szókrakész
@Béla333: "Meddig lehet a semmit újra és újra eladni?!"

Amíg... minden szarra van veréb.
Szókrakész
@karma1: Majd a választások előtt 2 nappal terít.
De a fidesz sem ül addig ölbe tett kézzel.
Már most gyűjtögetik(vagy rég megvan) Putyintól a Gyurcsány-mszp-Putyin dóóóógokat.
karma1
@Szókrakész: Ne izgulj, nem kell addig varni, hiszen Gyurcsanyeknak addig meg eleg sok elinteznivalojuk lesz...:o)))
Szókrakész
Én szó szerint örülök ennek a Gyurcsány-Orbán csörtének.

Így legalább kikotyogják egymásról a "hadi" titkokat.
És kiderül, hogy a kettő=egy
Azaz Gyurcsány=Orbán.
A nép pedig megtudja, hogy a szirénhangok a sziklának vezették a magyar tutajt.

De addig is a Gumicsontrágó Egyesületek, mszp, dk, fidesz mind virtuálisan jól vannak lakatva.
Szókrakész
Azért valljuk be, hogy Gyurcsány ezzel a keverésével nagy fejtörést okozott még Putyinnak is.
Most vakarhatja a fejét, hogy melyiknek a kezét engedjem el, mert nem tudja tartani a száját?!?!?!?!
Gyurcsány Viktorét, vagy Orbán Ferencét.
Most a Dumában is megy a duma, hogy:
Gyurcsány noooormális?!?!?!
Peller Anikó
@qxy: most tulajdonképpen mit is akartál mondani a nemlétező dimenziókról?

Mert ennek a hadoválásnak semmi köze hozzá. Azt kell eldöntened mi az ami anyagi természetű dolog és mi az amit az ember az okos fejével fogalmakként megalkotott.

Segítségként, anyag a kő, a vas, az atomok és molekulák, protonok és elektronok, a különböző részecskék és sugárzások. Az ezek alkotta összetett rendszerek és akár az élő szervezetek. Ezek amik léteznek mint a természet alkotórészei.

Ami nem létezik az például
- a gondolat (mert az egy számítógépes program futása csupán)
- a matematikai objektumok (ezeket kitaláltuk, definiáltuk de a természetben NEM léteznek)
- a fogalmak (ezeket mind, egytől egyig mi gondoltuk ki és alkottuk meg, ezek a természetben NEM léteznek)
- szeretet például (ez a fogalom nem létezik a szervetlen természetben, csak megfelelően kifejlődött agyú lények érezhetik ezt az érzést)
- szépség, lásd előbb
- távolság (nincs ilyen a természetben, ott csak atomok és részecskék vannak, ezek nem használják a távolság fogalmat)

Ha igyekszel megérteni segítek, de véges a türelmem.
qxy
@Peller Anikó: Na erről beszélek. Vannak olyan dolgok amit te soha nem fox tudni megérteni mert mint a lovaknak, szem ellenző van és csak az van amit te látsz amit tanultál, amit mondanak neked. lásd Feri. De nem is akarok erről veled beszélni mert ez neked magas. Ja szeretet Te ugye tudsz szeretni? Igen? Na akkor tedd az asztalra mert nem hiszem. Távolság? a többit nem is írom mert ez magas.
További szép napot
Segítségként, anyag a kő, a vas, az atomok és molekulák, protonok és elektronok, a különböző részecskék és sugárzások. Az ezek alkotta összetett rendszerek és akár az élő szervezetek. Ezek amik léteznek mint a természet alkotórészei.
Mert te ezt tanultad. a többiről meg azért nincs szó mert nem is ismerik. és ha te nem tudod,akkor az nem is létezik. ugye. Nem tudom mit szólnál ha saját szemeddel látnál egy erő vagy akarat átvitelt. Ja , bocsi az sincs bocsi. Minden hiába. Majd 20 év múlva kibővül a tudomány és eszedbe jut hogy egyszer egy pocok beszélt valami zagyvaságot erről Jé, ez igaz???De ez honnan tudta? hisz a könyvekbe ez nincs benne.
Peller Anikó
@qxy: ok, sajnos még érintőlegesen sem értetted amit leírtam. Pedig nem ártott volna legalább úgy elolvasni, hogy legalább a mondatokat megértsd. Kösz a beszélgetést.
qxy
@Peller Anikó: Én megértem amit írtál. te nem emléxel a dolgokra. mert ezt a Feri ügyet aszt hiszem tisztáztuk egyszer de aki olyan mint a kis elefánt ,- " Nehezen tanul, könnyen felejt" attól ez kitelik. bocsi hogy fárasztalak. többet nem fog előfordulni. További szép napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.