Az azonnali kérdések idején Vona Gábor arról kérdezte Orbánt, mikor adja meg a lehetőséget arra, hogy elektronikusan vagy levélben is szavazhassanak a külföldön dolgozó magyarok. A vita hevében volt lázadás éve, rocksztárazás és kötekedés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem ő egy kiöregedett dagadt harmadrangú szellem i és testi gnóm! =))
quadrocopter
Egy szutyok, sunyi hazudozó!
"Orbán: a választójogi törvényt a parlament alkotja meg,..." Aha! És ki volt az a tetű, aki megadta az instrukciókat, te patkány?
Eladott Ország
"B*szki, átléptünk 2017-­be, az úgynevezett lázadás évébe, és még mindig nincs meg 2016 hőse. Igaz, hogy a kocsonya és a töltött káposzta és a szilveszteri mulatság pezsgőbe és egyéb butító alkoholokba fulladt gőze rátelepedett egyébként is tompa érzékszerveinkre, de kérdezem én, hogy nem kerítették még elő a sötétben bujkáló ellenforradalmárt, aki nevetségessé tette – ha csak négy mondat erejéig is – a fényestekintetű személyiségzavart?
Nem, semmi nincs rendben, kurvára semmi, drága felebarátom a vakhitben! De sajnos ezt csak akkor fogod megérteni, amikor téged terítettek ki." Te hazug tróger csúti cigány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.