Egy azonnali kérdésre válaszolva Orbán elmondta: minden rendben van azzal, hogy a nemzeti konzultációs kérdőív holnapján futó mérőkód orosz szerverekre továbbította a kitöltők személyes adatait.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
te nagygeci viktor szopkin!!! Arrol is mesélj már hogy milyen üzeneteket kaptál a visszaküldött borítékokban!!!
RonaGyuri
igen, ez mind az általa megálmodott világ! =))
quadrocopter
Aha, 1 millióan, no és hánynak küldtek? Mintha nem lenne annyi a "bizalom"!
Mocskos hazaáruló oroszbérenc Geci!
dr. prédikátor
te nagygeci viktor szopkin!!! Arrol is mesélj már hogy milyen üzeneteket kaptál a visszaküldött borítékokban!!!
Sziszifusz
Kontroll nélkül, azt mond amit akar. Ő hozzájuk érkeznek vissza az kitöltött lapok, azokat ők olvassák el és ők számolják meg. Állításukat van aki becs. szóra elhiszi, de a legtöbbünk nem.
eszegfu
Addig álljon egylábon, amig rá nem jön: mit is jelent a bizalom!? A 8 mill. körüli szavazóképes lakosságból 1 millióan küldték vissza, vagyis a 12,5 %-a... ÉRTI?! Ha ez a bizalom jele, akkor milyen az, amikor bizalmatlanok az emberek?! És "igen tisztelt" O.V. Ön nem hülye, hanem egyszerüen tudatosan hazudik! Egy kisgyerek a "lóditásai" során -- akár mennyire is bizonygatom az ellenkezőjét -- maga is elhiszi a végén, amit mond és ami nála még megbocsájtható... de Ön elmult már 50 éves és nem mellesleg az ország miniszterelnöke!:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.