Sajtótájékoztatót tartottak vasárnap Debrecenben, miután a fideszes jelölt nagy arányú győzelmet aratott a 6. körzet időközi választásán. Azért kellett kiírni a választást, mert a korábbi képviselő, Danku Attila (Fidesz-KDNP) januárban elhunyt.

Az időközi választást Türk László (Fidesz-KDNP) 926 szavazattal (58,31 százalék) nyerte meg. A második helyen a Jobbik jelöltje, Keresztesy Gergő végzett 259 szavazattal (16,31 százalék), a harmadik a Demokratikus Koalíció (DK) jelöltje Vaszkó Imre lett 149 szavazattal (9,38 százalék). A negyedik helyen Pásztor Patrik, az MSZP jelöltje végzett 79 szavazattal (4,97 százalék), az ötödik Bircze István, a Civil Fórum képviselője lett 65 szavazattal (4,09 százalék), a hatodik Orosz Tamás, az Együtt jelöltje 51 szavazattal (3,21 százalék). A hetedik helyen Tóth Tamás, az LMP jelöltje végzett 45 szavazattal (2,83 százalék), a nyolcadik Dobány László, a Munkáspárt jelöltje lett 14 vokssal (0,88 százalék).

Az eredmények ismertetése után a helyszínen lévő Kósa Lajos – a korábbi képviselő, Pósán László és Papp László polgármester társaságában – felhívta Orbán Viktort, hogy köszönthesse az újdonsült győztest, Türk Lászlót. 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
...mondjuk az is igaz, hogy az utóbbi időben több időközit bukott a fidesz, mint amennyit nyert.
Így hát érthető az örömük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Szégyen, hogy Debrecen még mindig a fidesz fellegvára!
bakegya
A BÉLSÁR EGY RAKÁSON KÖNYEBEN ELTAKARÍTHATÓ MINT HA SZÉTTERÍTIK A TIKSZART!!!
papa.49
@Szókrakész: Gyógyulj már ki velem kapcsolatban a Gyurcsány fóbiádból, engem nem érdekel se a dk. se a Gyurcsány ÉRTED!!!
Clavigo
Ez a nemzethhyy nyálcsorgatás nem volt semmi...Még szerencse ,hogy nem cummantotta le kegyes Urunkat az ifjú titán,,,online..:) :)DD :) Ilyen nyáladzást már régen láttam-hallottam... :) :) DDDD :) :) Megható volt.. DDDD :)
Aki Én
@Szókrakész: 00:10 Azért ez így már elég beteges. Várjál, van is erre egy szó... ja igen, a paranoia.
Ha valaki el akar kussoltatni valakit, akkor nem hozzátesz, hanem elvesz.
Inkább az lehet, hogy nagy izgalmadban melléütsz néha. Ne spanold túl magad, mert még jobban megárthat. A jelek szerint már így is vannak gondok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.