Nyomoz a rendőrség a 444 újságírójának feljelentése nyomán, akit egy fórumon zaklatott egy fideszes potentát.

Az RTL Klub Híradója értesülései szerint nyomozásba kezdett a rendőrség a 444 újságíróját, Halász Júliát ért fideszes támadás miatt. 

Mint ismert, Halász Júlia egy fideszes fórumon vett részt, ahol a termen kívül a XI. kerületi Fidesz kabinetfőnök-helyettese, Szabó László a telefonját elvette, a fórumról készített fotóit kitörölte, majd az újságírót lerángatta a lépcsőn

Az RTL Klub Híradója szerint a rendőrség információs rendszer vagy adat megsértése gyanúja miatt kezdett nyomozásba ismeretlen tettes ellen Halász feljelentését követően. 

A kerületi Fidesz Halász ellen tett feljelentést rágalmazásért, arról nem tudni, hogy ebben az ügyben indul-e eljárás.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Polték azért rendelték el a nyomozást, hogy aztán bűncselekmény hiányában lezárhassák!
Késöbb nem mondhatják amikor a vádlottak padján fognak állni, hogy ezt nem is vizsgálták ki!
De kivizsgálták és sikeresen eltussolták!
Szerintem!
Aki Én
Hol élünk bassza meg??? Mi az, hogy fogja valakinek a telefonját, és bele is kotor??? Minek hiszik magukat ezek a gyáva szar alakok? Még ha a nő jogtalanul is van ott, vagy jogtalanul készít felvételeket... Mi az, hogy ez a kretén nekiáll önkényesen, erőszakkal igazságot szolgáltatni???
Hát micsoda gennyes rohadékok vannak itt kérem?
Fradigege
Az újságíró csajnak nincs pasija? Vagy bátyja? Ilyet tennének asszonypajtással a gyereket a fsznál fogva húznám fel a fára.
vladimir putin
csak a tisztanlatas vegett:
en rendeltem el a monyozast, ennyi ido kellett, hogy osszekoholjon a csapat valami vadat, ami alapjan fel lehet majd akasztani ujsagirovna.
kukac50
Nyomozzon mert sok probléma van a tájékoztatások körül.minden újságírónak joga van bemenni nyílt ülésekre. Egyik bemehet a másik nem, már ez is jogtalan. A kedves politikusaink, bizottsági tagok azért kapják a fizetésüket,hogy minden kérdésre minden médiának válaszoljanak akkor is ha nem a Vajna vagy Habony médiától jön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.