Lőfegyverek, rendőrbotok, sokkolók, testszkenner, elfogó háló, könnygázgránát – minden rendelkezésre áll az Országgyűlési Őrség tagjainak ahhoz, hogy a renitens, erőszakos, vagy fenyegetőző alakokat megfékezzék. A négy éve fennálló szervezet ugyanakkor eddig még soha nem kényszerült fegyverhasználatra. Azok, akik Kövér László házelnök szerint megsértették a viselkedési szabályokat – főleg újságírók – kitiltással lakoltak tettükért. Jelenleg hatvanan vannak azok, akik nem mehetnek be a Parlamentbe – kérte ki a Bors az adatokat. A kitiltottak között a média munkatársai mellett aktivisták, és nem országgyűlési képviselő politikusok is akadnak. Bár az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint akkor lehet csak kitiltani valakit a Tisztelt Házból, amennyiben a közbiztonságot vagy a képviselők biztonságát fenyegeti, ezek a kitiltások ennél sokkal kevesebbért születtek, senki nem volt erőszakos a kitiltottak közül.

Forrás: blog.atlatszo.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez vajon kinek lehet a biznisze? Mert, hogy a magyar Országgyűlés fegyverkezik a magyar emberek, a saját nemzete ellen... Milyen bűnöket követhettek el a magyar emberek ellen, hogy ezt kell tenniük? Még rágondolni is rossz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Ez vajon kinek lehet a biznisze? Mert, hogy a magyar Országgyűlés fegyverkezik a magyar emberek, a saját nemzete ellen... Milyen bűnöket követhettek el a magyar emberek ellen, hogy ezt kell tenniük? Még rágondolni is rossz!
Sziszifusz
Egyszer ha kiderül az a rengeteg aljasság amit elkövettek, az esetlegesen tettlegességbe forduló népharag ellen fel kell készülni.
Cicamama55
Hangolódnak a 2018-as választásra! :(
Equus
a nagyméltóságú fidiótáknak fosásilag tetszik lenni. Okkal...
Eladott Ország
@Manhattan: A plebejus csúti cigány le akarja váltani a népet. Ő az istenkirály a nép. Amúgy tényleg én vagyok. Igaz, hogy én nem szavaztam rátok, de tudomásul veszem, hogy
demokráciában úgy szokás, hogy a többség akarata érvényesül, miközben a kisebbség akaratát is figyelembe veszik. Az is igaz, hogy ez már régen nem demokrácia, ti soha nem voltatok többségben – legfeljebb csak úgy, mint a bolsevikok, hogy elneveztétek magatokat többségnek – és soha a büdös életben nem vettétek figyelembe senki akaratát. Még a saját szavazóitokét sem.
Sámannus
Szerintem már a verebek is elkerülik a parlamentet a kivágott fák miatt. Még a galamboknak maradt néhány leszarható szobor, oszt kifújt. Ehhez nem kell a nehéztüzérséget bevetni.
Eladott Ország
@Sámannus: Orbán a szír pátriárkával galambhúst akar ebédelni, ezért felfegyverzik az országházat és felkészülnek a keresztényüldözés ellen. Soltész Miklós fél kézzel bebizonyítja, hogy az elnyomott, ráadásul üldözött európai (feltehetőleg magyar) keresztények szelíd türelme miatt zúdulnak a kontinensre nyugatról a liberálisok,
keletről pedig az iszlám.Ha valami, akkor ez a kijelentés, valamint az, hogy ezt nem egy gondosan őrzött gyógyintézmény falai között adta elő, hozzáértő szakorvosok figyelő tekintete előtt, önmagában bizonyítja a magyar egészségügy hanyatló állapotát. Miközben Orbán Viktor egy országon próbálja megtorolni gyermekkori traumáit és kisvasutakban, valamint stadionokban éli ki a lelki nyomorát, emberek kénytelenek 22 800 forintból megélni. Idős, súlyosan beteg, önmaguk ellátására képtelen honfitársaink vergődnek a saját mocskukban, mert nincs pénzük megfizetni a megfelelő ápolást és mert nem jutnak be szakintézményekbe.
Equus
@desiro: minden jóllakásnak 77 böjtje van... ÁÁÁÁÁámen
Sámannus
@Ludmilla: Azoktól, akiket ők hoznak az országba!
quadrocopter
Attól a puccstól fosnak, ami be fog következni!
dr. prédikátor
Hol marad a nyaktiló,akasztófa,nyársbahúzó eszköz,,villanyos szék???aq tüzes trón???köteles lancelot!!! téged is utol ér a végzeted!!!
Nessy
@dr. prédikátor: Miután már nincs bokor sem a Kossuth téren, csak beton, semmi akadálya egy jó kis autodafénak!
Pálinkás Pál
Azok a bazári majmok bármit vásárolhatnak...,persze nagy a pofájuk a fegyvertelen emberek ellen,de kíváncsi lennék meddig tartanának ki köteles laca mellett,ha egy kisebb Seal ,vagy zöldsapkás osztag jönne érte??
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Készülnek a polgári engedetlenségre.
ndex.hu/belfold/2017/06/13/tasz_civil_torveny_tarsasag_a_szabadsagjogokert_polgari_engedetelenseg_bojkott/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.