A felcsúti Aranyember nem is volna Aranyember, ha nem tobzódna a luxusban. Van “neki” örökpanorámás nyaralója Tihanyban, villája az Adrián – yachttal – , egy pompás vadászháza Alcsútdobozon, egy ugyancsak pazar palazzója szülőfalujában, Bicske határában pedig egy komplett tava, a hozzá való ranch-csel. Még 2014-ben került Mészáros Lőrinc egyik mezőgazdasági cégéhez, a Búzakalász 66 Kft.-hez egy Bicske melletti terület. Mindez azután történt, hogy a felcsúti polgármester érdekeltsége felvásárolta az akkorra csődbe ment Oak Valley Ingatlanforgalmazó és Fejlesztő Kft. hatalmas, Bicske és Alcsútdoboz közötti ingatlanegyüttesét.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
épül, szépül az ország és halad, aki tud (nyalni)
Qqberci
Azt tudjuk, hogy az angol királynőnek évente egy hetet Skóciában kell uralkodnia, de Pénztáros Lőrincnél hogy van ez az időbeosztás?...
nyanya001
Hiába, Brüsszel megállíthatatlan – Uniós százmilliókból építenek csónakázótavat Felcsúton
A tó a kisvasút megállójával szemben lesz, heteken belül elindulhat a munka.

Hosszú évek óta téma Felcsúton, hogy az önkormányzat szeretne egy tavat a település határához.

A kisvasút központi megállója melletti területen már régebben kialakítottak egy ún. záportározót, amely a túlzott csapadékmennyiség esetén akadályozhatja meg, hogy a környező földterületeket elöntse a víz. A település két éve felvásárolta a terület más önkormányzatok és két magánszemély tulajdonába eső részét, utóbbira azért is szükség volt, mert a hatályos jogszabályok szerint közcélú vízi létesítmény magánszemély birtokában nem állhat.
Gyomorforgató és vérlázító !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.