Június 6-án a Kúrián tárgyalják újra Bene Krisztián orvos ügyét, aki lúggal csonkította meg barátnője nemi szervét.

A férfi akkor, 2013-ban a budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója volt, nem bírta elviselni, hogy áldozata, Renner Erika szakított vele. Maró lúgot öntött a nemi szervére, így az asszony már sosem élhet normális nemi életet.

Júniusban folytatódik a lúgos orvos tárgyalása

A férfi első fokon 4 év börtönt kapott, másodfokon, nem jogerősen 9 év börtönre ítélték. Az ügyet a kifosztás és magánlaksértés vádja miatt viszik harmadfokra, ahol súlyosbodhat és enyhülhet is az ítélet.

A vád részéről most 12 évet, a kiszabható maximális büntetést kérik az orvosra, akit már korábban örökre eltiltottak a praktizálástól.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Addig tologatják ide-oda, amíg szabálysértés nem lesz belőle!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Addig tologatják ide-oda, amíg szabálysértés nem lesz belőle!
desiro
nem a börtön konyhán a helye, hanem a kan cigók között ott majd tudni fogja a magyarok istenét...
Nincs Gogh
Mivel a 9 évet csak a "lugozásra " kapta és sem a kifosztást sem a magánlaksértést nem tárgyalták eddig, igy vélhetőleg juniusban, a halmazati büntetés minimum12 év lesz, mert ennél nem is lehet kevesebb. Legalábbis akkor, ha korrekt, törvényes eljárás lesz.
Szókrakész
"Júniusban folytatódik a lúgos orvos tárgyalása"

Tette alapján inkább flúgos orvos.
human
Maximum 12 év. Ennyit biztos nem fog kapni. A nő viszont élete végéig viselni fogja az eset nyomait nem csak fizikailag, de lelkileg is. Szerintem abba bele sem tudunk érezni hogy az áldozatok mit érezhetnek mikor tudják ,hogy aznap kiszabadult az aki az életükre tört. Vajon hányan félnének éjszaka a sötétben rettegve, hogy a sikátorból előbukkan a bosszúra éhes ex? Túl tudja tenni ezen magát vagy csak annyi nyugodt évet kap ameddig a rács mögött lesz az elkövető?
Eladott Ország
@quadrocopter: nyugatifeny.blog.hu/2016/04/04/breking_mikola_istvan_unokaoccse_a_szeretoje_lesavazasaval_vadolt_orvos
A Nyugati Fény kiderítette: Mikola István unokaöccse az az orvos, aki a vád szerint savat öntött szeretője nemi szervére, majd szőnyegbe csavarta és magára hagyta. Vajon ez a kapcsolat segített abban, hogy a Polt Péter vezette ügyészség 4 hónap előzetes után szabadon engedte a fideszes rokont? Megnyugtató lenne, ha egy ilyen brutális, barbár cselekedet alól nem lehetne kisikálni senkit, akkor sem, ha történetesen egy fideszes főember unokaöccséről van szó. A NER fideszes szarháziknál minden elképzelhető, nagy ívben szarnak a törvényekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.