Továbbra sem tartja közszereplőnek a miniszterelnök rejtélyes tanácsadóját a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője. Kósa Lajos erről azután beszélt, hogy kiderült, a – többek között ibizai bulizásáról híres – vállalkozó, aki a tizenegyedik legbefolyásosabb médiaszemélyiség a Marketing&Media című kommunikációs szaklap ranglistája szerint, pert indít képmáshoz való jog megsértése miatt a Jobbik plakátkampánya miatt.„Habony Árpád nem közszereplő, akinek az arcképével visszaélni tilos. A közszereplőnek ezt tűrnie kell. Rogán Antal miniszter közszereplő, Mészáros polgármester, Orbán Viktor közszereplő, de Habony Árpád nem. Tehát mindenkit lebeszélek arról, hogy a nem közszereplőknek az arcképével visszaéljen” – szögezte le Kósa.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Egyszer már kimondta az első fok, hogy igen...aztán becsicskult a Polt és nem mert tovább menni másod fokra(ejtették az ügyet:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Egyszer már kimondta az első fok, hogy igen...aztán becsicskult a Polt és nem mert tovább menni másod fokra(ejtették az ügyet:)
CsipkeRózsa
Egy fő-fő tanácsadó miért nem közszereplő, csak a buta tanácsait szenvedje el egy ország lakossága?
Egyébként a ronda képére senki sem kíváncsi, mit félt azon?
Sámannus
Akinek országnyi ökológiai lábnyoma van, az közszereplő.
Laja ülj le egyes!
Különösen, ha azt kérdezzük, hogy mibű?
Macskaszem
Kupaklala olyan vehemensen védi, mintha legalábbis a szeretője lenne vagy mi a sz@r.
Klubtag
Te ótvar kósa, ha nem közszereplő, akkor mi...a rosszabbik énetek, az aljasságaitokat sugalmazó tanácsadótok, a kebelbéli jóbarátotok. Valami fontos fószer lehet, hogy ilyen vehemensen véditek. Vagy ő van kijelölve majdani bűnbaknak? Akármi lesz is, ott lesz a helye
a vádlottak padján...
Perwool
Nem közszereplő ? Vazze a köz vagyonát és közpénzeket megszerezve akkor mi ? Megválaszolom a kérdésemet : TOLVAJ !
Habony nem tagja az Országgyűlésnek, noha Fidesz honlapja szerint is hivatalos miniszterelnöki tanácsadó, állítólag fizetés nélkül, magáncégének állítólag évek óta nincs jövedelme mégis tömve van pénzzel. Honnan, és miből, és ki fizeti?
Vajon fontos ember-e ez a szarházi? Ugyan... Csak épp belépője van a parlamentbe, a Szépművészeti Múzeumban tartja a lagziját, naponta cimborál Orbánnal és az egész Orbán-csürhe a talpát nyalja. Vajon fontos ember? (Vajon ember?)
Manhattan
Elbontják és darus teherautókkal szedik össze az összes hirdetőoszlopot a környéken. Fonyódon, Bogláron és Lellén is dolgoznak a légkompresszorok. Az oszlopokon lévő plakátokon Rogánék láthatók, a szöveg ismert: "Mi dolgozunk, ők lopnak! Mi visszavesszük!" Az oszlopok Simicska cégének tulajdonában vannak, ebből rohadt nagy balhé lesz, mert a cége a Jobbik hirdetését plakátolta ki az országban! Most a Jobbik ki fogja talán döntetni az óriásplakátokat? Vagy inkább Rogánékat? Az oszloptalanítás érzésem szerint nem a Vonáék készíttette Rogán-Habony plakát miatt, hanem a frissen alkotott törvényük miatt zajlik. Ugyanis a- szerint választási plakátot, hirdetést egyedül és kizárólag a kormány helyezhet el a sajtóban, a tévében és az utcai plakátokon, mind az ellenzék, mind a civilek számára meg lett tiltva! Ezek nem a lopást szüntetik be, hanem az arról beszámoló híreket.
Ludmilla
kupaklala,akkor ne befolyásolja a közéletet úgy,hogy elmebeteg tanácsokat ad egy elmebetegnek,ne raboljon közpénzt,mrnjen oda,ahová való:a börtönbe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.