Az LMP társelnöke egy április eleji írása miatt jelentette fel a publicistát, mert szerinte egyik blogbejegyzésében a közösség ellen uszított.

Elég volt! Bayer Zsoltot közösség elleni uszítás miatt feljelentjük. Ez való neki, nem a kitüntetés! Elég, elég, elég!

- írta akkor Szél.

Az Origo úgy értesült, a Budapesti Rendőr-főkapitányság elutasította a politikus feljelentését, bűncselekmény hiányában. A rendőrség szerint a publicista írása „nem alkalmas a különböző csoportok békés egymás mellett élésének megzavarására, vagy a társadalmi rend alapjainak megrengetésére”.

Azóta újra feljelentették Bayert, aki taknyukon, vérükön rángatná ki a civileket a Parlamentből.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Nyomozó ügyészségen kell feljelentést tenni! Ott hivatalból kötelesek kivizsgálni az esetet! Persze ha nem áll meg a vád, visszanyal a fagyi: rágalmazás, hitelrontás, becsületsértés...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@TASzSz: És akkor Polték a trágyát visszalapátolják a lóba. A rinocérosz sírva fakad, amikor a főügyész elszabotálásügyi pártkáder pofáját meglátja.
kukac50
Bayeré a Fideszes ötödik tagkönyv,ne várjunk csodákat!
Eladott Ország
@kukac50: kanadaihirlap.com/2017/05/09/az-5-os-szamu-vertakony/
Nem kellene Bayer Zsoltról írni, mert ha írunk róla, az olyan, mintha Bayer valóban Orbán Viktor házi publicistája volna, ahogyan a sajtóban mostanság szokás őt nevezni. Pedig, nem publicista Bayer, hanem csupán egy mocsadék 5-ös számú vértakony.
Nessy
Ha jól értem, bárkiket vérig lehet sérteni, szankciókkal fenyegetni, kivéve ha fideszes! Mert ugyebár, akkor azonnal elfogják, rabosítják, gyorsított eljárásban elitélik! A parlamentben is hasonló a helyzet. Az ellenzéki képviselő minden nem tetsző szóért fizet, az újságíró már a kérdésért is kitiltásra kerül, mig a kormányzó párt honatyáink stílusát még egy részeg matróznak sem sikerül felül múlnia!
Jozefina
Éljen a "pártatlan" rendőrség, ügyészség, igazságszolgáltatás!!!
Borsodi
Fordított esetben nem így volna.Bernadettet már lábbal tipornák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.