Nemzetközi jogot is sérthet a röszkei tranzitzóna egy uniós küldöttség szerint.

A magyarországi menekülttáborokban uralkodó "borzalmas" körülmények kivizsgálására és mielőbbi cselekvésre szólította fel az Európai Bizottságot kedden az Európai Parlament szociáldemokrata frakciója (S&D), miután a párt háromfős delegációja látogatást tett a magyar-szerb határon.

Az MTI-hez is eljuttatott közlemény szerint a küldöttség tagjait "sokkolták" azok az állapotok, amelyekkel a táborok lakóinak szembe kell nézniük Magyarországon, ezért arra sürgették a brüsszeli testületet, hogy folytasson le alapos vizsgálatot, és jogsértések megállapítása esetén mihamarabb cselekedjen.

"A menedékkérőket gyászos körülmények fogadják Magyarországon. A magyar-szerb határon lévő röszkei tranzitzónában szűk terekben nők, gyerekek és egész családok vannak bezárva, és még orvoshoz is csak rendőri kísérettel mehetnek. Ezek az állapotok nem pusztán embertelenek, de a nemzetközi és az európai jogot is sérthetik. Meggyőződésünk, hogy egyedül egy közös európai menekültpolitika segíthet a menekültek helyzetének javításában és az EU külső határainak biztosításában" – emelték ki a delegáció tagjai, Josef Weidenholzer, a frakció egyik alelnöke, Birgit Sippel képviselő és Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció képviselője,

"A határokon uralkodó rettenetes helyzet mellett a magyar kormány legutóbbi döntései is mutatják, hogy komoly veszélyben van a demokrácia Magyarországon. Egyre több fiatal távozik az országból, mert félnek attól, hogy elveszítik a jövőjüket a közös Európában" – hangsúlyozták.

"Orbán Viktor miniszterelnök már túllépett minden határon, károkat okoz az országnak, ezért az Európai Bizottságnakvégre cselekednie kell" – írta az S&D közleményében.

(MTI)

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Peller Anikó: Menj mar vissza az altalanosba! Mert nemhogy magyarul nem tudsz rendesen fogalmazni es allandoan baromsagokkal terheled a netet, de a matekkal is igen nagy problemaid vannak... Meseld mar el, hol vannak azok a szazmilliok akik MO.ra akarnak jönni?!`Mert az erdelyi romanbol magyarra lett allampolgarok 2/3-a sem akart MO-on elni, aki elment Romaniabol, az meg sem allt Nyugat-Europaig... Ja, es ha olvasni is megtanulsz majd, akkor olvass hivatalos nemet statisztikakat is, pl. a nehany nappal ezelötti miniszteriumi közlemenyt. A 2015-ben Nemetorszagba erkezett menekültek 10%.a mar dolgozik, 5 ev utan ez az arany mar 50%. MO-on a magyar lakossag hany %-a dolgozik, a közmunkat es a megelhetesi politikusokat nem beleszamitva???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
...ami Szerbiával,Horvátországgal,Szlovéniával,Ausztriával,Szlovákiával,Ukrajnával és Romániával határos?
Peller Anikó
Csak pofázzatok szaros SD parti vakhangyák, majd jól kinyitunk egy tízméteres kerítést a vasútállomásnál és mehetnek a vagonok Bécsbe, akkor ugassatok arcok. Mert azok jönnének százezrével. Affenét, százmilliószámra.
teuton
@Peller Anikó: Menj mar vissza az altalanosba! Mert nemhogy magyarul nem tudsz rendesen fogalmazni es allandoan baromsagokkal terheled a netet, de a matekkal is igen nagy problemaid vannak... Meseld mar el, hol vannak azok a szazmilliok akik MO.ra akarnak jönni?!`Mert az erdelyi romanbol magyarra lett allampolgarok 2/3-a sem akart MO-on elni, aki elment Romaniabol, az meg sem allt Nyugat-Europaig... Ja, es ha olvasni is megtanulsz majd, akkor olvass hivatalos nemet statisztikakat is, pl. a nehany nappal ezelötti miniszteriumi közlemenyt. A 2015-ben Nemetorszagba erkezett menekültek 10%.a mar dolgozik, 5 ev utan ez az arany mar 50%. MO-on a magyar lakossag hany %-a dolgozik, a közmunkat es a megelhetesi politikusokat nem beleszamitva???
gulyasgyula
@teuton: ..Mikor voltál Német országban ?? Lófaszt dolgoznak , még nyelvet se nagyon akarják tanulni ..Menj ki pár hónapra és nézd meg néhány városban mit csinálnak ..Merkel is jobban tette volna ha volt KELET NÉMET Országot teszi rendbe ..
gulyasgyula
A lusta Magyar takarító nők nem rendesen takarítanak ?? Ki kell rugni őket ..Ez tühetetlen ..De sok Magyar hajléktalan örülne egy új szigetelt lakó konténernek , ingyen fűtéssel , vízzel , villannyal , ággyal , tiszta ánynemüvel , internettet használattal stb ...
teuton
@gulyasgyula: Okoska! 34 eve elek Nemetorszagban es a munkam köze tartozik a külföldiekkel valo foglalkozas a helyi önkormanyzatnal, a nyelviskolatol az orvosig... Jobb lenne, ha befognad a szad es nem mocskolodnal olyanrol, amiröl fogalmad sincs!
gulyasgyula
@teuton: ...Egyrészt beszélj rendesen én nem okoskáztalak le . Kettő valamit azért még azok is tudhatnak akik nem önkormányzatnál dolgoznak ..Nem mocskolódom hanem a földön járok a hozzám hasomló emberekkel ..
teuton
@gulyasgyula: Lehet, hogy nalatok otthon a lofaszozas nem mocskolodas, meg a külföldi orszagok belügyeibe primitiv modon valo belepofazas es a külföldi vezetök mocskolasa, de a demokraciakban ERRE nem terjed ki a szolasszabadsag, es nem csak primitiv, hanem büntetendö is! Persze a net nevtelensegebe burkolozva mindenkocsmaszökeveny kitombolhatja magat büntetlenül. Egyebkent pedig arrol a földröl pofazz, ahol elsz! Hany menekültet ismersz es beszeltel velük? Meg azt sem tudod, mi a különbseg a menekült es a migrans közt, es hanyfele menekültstatusz letezik, valamint milyen nemzetközi törvenyek alapjan jogosult valaki menekült lenni barmelyik unios orszagban!
gulyasgyula
@teuton: ..Én arról a földről beszélek ahol élek Te viszont 34-éve nem itt élsz ..Kértelek beszélj rendesen nem tetted ..Akkor beszél így a repedt sarku , vérbajos , kurva anyáddal aki a világra szart , szemedbe fingotta a pudert meg rászoktatott a tejre .Szopd le az összes bevándorló migráns barátodat akinek éppen a segét nyalod ..Soros bérenc ..
teuton
@gulyasgyula: Na latod! Megiscsak kibujt a szög a zsakbol, vagyis a tösgyökeres allati prinmitivseg belöled Ebböl latszik milyen PRIMITIV "magyar" vagy! Mert azt hiszed, itt nevtelenül barmit lehet, kimutathatod az egybites fideszes melymagyar "intelligenciad"... Csakhogy a magyarok atlaga nem ilyen, te viszont ha magyar is vagy, legaljahoz tartozol. Reszvetem a szüleidnek...
Csizmás Kond
@teuton: ..tehát te németországban a migráncsok után takarítasz...:)))...vazze...:))))
teuton
@Csizmás Kond: Nicsak, itt van megint a gumicsizmas mocskolodni? Hol voltal ilyen sokaig? Nem fizettek a mocskolodasert vagy a birkaidat apoltad hatulrol? Teged meg kikerdezett? A temahoz tudnal szolni? Egyebkent 3600 ft-os oraberert es szolgalati autoval talan te is takaritanal barki utan, en viszont multilingual a beilleszkedest es integraciot koordinalom. Te mennyit kapsz az idevakart hülyesegeidert? Ja, az alapfokon nemetül tudo menekülteknek szereztem munkahelyet, ahol 3000 ft-os orabert kapnak... Neked kinalnek 1000 ft-ot utanuk takaritani. Miert ilyen keveset? Mert ennyit ersz!!!
Csizmás Kond
@teuton: Én itthon vagyok ugribugri...te nem vagy itthon.
gulyasgyula
@teuton: ...Még Te vagy megsértve mert Magyar emberként nemmet merünk mondani a bevándorlókra Te kritizálod Orbán Viktort akinek a kis újja többet ér mint az össze Brüsszeli politikus ..Ne kritizálj Te bennünket ne lázitsd a fiatalokat ...Bazd szájba az a vérbajos jó kurva anyágat ott ahol megszülettél , mocskos Soros bérenc ..
teuton
@Csizmás Kond: EN is itthon vagyok. Magyarok vagyunk, de nem melldöngetö, primitiven mocskolodo ala Bayer Zsolt. Ott, az otthonom, ahol a csaladom, ahol nekünk jobb es a gyerekeimnek + unokamnak jövöjük van, nincsenek anyagi gondjaink, nem felünk a jövötöl, betegsegtöl es a magyar kormany riaszgatasaitol, mert nem birkak vagyunk... Szoval a kerdesem: Mennyit kapsz az idevalo irogatasert? Mert nalunk a segemunkas menekült is kap 3000et orankent. Azert a sok primitiv mocsokert, amit te itt müvelsz, nagyon sokat kell valaki fizessen...
teuton
@gulyasgyula: Mielött kijön a fos pofadon, tanulj meg helyesen magyarul irni es fogalmazni. Aztan pedig vallald a neved es pofad is a mocskolodasaidert. aztan majd meglatod, mi lesz a következmenye. Persze te csak egy szarios nevtelen kis birka vagy, aki a net nevtelensegebe burkolozva tud a sajat primitiv modjan mocskolodni.
Csizmás Kond
@teuton: A migráncsnak az út a hazája, ott születik, ott nő fel ,és ott él...ezt amúgy egy zsidó mondta és önmagáról, csak némileg átírtam a te kedvedért.
A saját hazugságaidba ne vidd bele a gyerekeidet. A jobb jövőről már vitáztunk, azt magadnak akartad csak most okok híján a gyerekeidre kened. Azok ha kint születtek soha nem lesznek magyarok, sőt az is leget ők is tovább mennek mint a szüleik...ilyen a fándorélet.
...és pénz...te mennyit kóstálsz ?
quadrocopter
Micsoda fosás futott végig néhány nanóbitesen az 1294 menekült hallatán, de a Rogán-Tróger kötvényesek - akiket ráadásul 5 év elteltével ki kell fizetni!!! - az nem zavarja a vakokat, meg az 1000, oroszoknak ajándékba adott magyar vízum se, meg az Orbán/Tiborc femily arab kapcsolatrendszere se, mert ugye az oroszok révén akár csecsen tróger is bejuthat az országba, az arabok révén meg nem is kétséges!
Megvezetett kis piti ócsójánosok, akiket úgy át lehet dobni, mint szart a palánkon, csak kitartóan kell ugatni a "nemzeti érdek" és a "mi határizhassuk meg, hogy kit engedünk be" mondatokat!
Hát éppen ez az! Kit engedünk be az már kiderült!
gulyasgyula
@teuton: ..Te ne oktass engen bazd szájba azt a repedt sarkú vérbajos kúrva anyádat , mocskos félnáci Soros segnyaló ..Az ilyen uszitók miatt volt 1956 Magyarországon .az ilyenek miatt halt meg a volt Jugoszávában több 100 ezer ember és ma is nyomorban élnek .Ukrajnában 10 ezer felet a halottak száma a háború nyomorékjai nem ismerjük a lakosság épen olyan szegény mint volt ..Mert hittek a lázitóknak ..Most ez folyik nállunk is de ha akkor be kell vetni a katonaságot mert igen sok külföldi hozzádhasonló szar alak lázitja a fiatalokat akik még nem tudják milyen a forradalom ..Ott ártatlanokat is éhet lővés ..A névtelenségről :az én nevem ott van ..A tied kotonszökevény ??..Menj és szopd le a triperes apádat meg a öcsédet aki apunak szólít Te vérfertőzöt csökevény ..Szádat töröld meg a migrás fostól meg az apád faszától ..Nállatok még a szomszéd is ribanc anyádat szopatja ..Leg közeleb írjál többet ne csak pár sort mert az ilyen vérfertőzött szellemi fogyatékosokat biztatni kell az írásra ..Nem csak egyszer írja naponta VEDD ÚGY HOGY EZ PARANCS megérteted ...Mocskos buzi köcsög az anyád kurva istenit ..
teuton
@gulyasgyula: Sikerült ismet alulmulni magad! "Nallatok" ez a hangnem otthon? Eleg primitiv, ami a helyesirasod is illeti. Sajnos nem tudok erdemben valaszolni neked, pedig 4-5 nyelvet ismerek, de ilyen alacsony szellemi szintet nem tudok semelyiken alulmulni... Gyogyithatatlanul bunko primitiv vagy, vagyis igazi melymagyar..
teuton
@Csizmás Kond: Nem tudok erdemben reagalni neked, mert te nem valaszolsz a kerdeseimre, viszont kerdeseket sem teszel fel, csak mocskolodsz allandoan. Szoval nezz bele elöbb az ertelmezö szotarba, ki a migrans, es kerdezdd meg Rogant meg az emberminisztert, hany embernek adtak penzert letelepedest es allampolgarsagot? Aztan majd ha megtanulsz olvasni, a Genfi Egyezmenyt is olvasdd el, ami MO-ra kötelezö ervenyü, nem beszelve az unios törvenyekröl. Azt mar meg sem emlitem, hogy önmagadat hazudtolod meg lepten-nyomon, ugyanis akkor szerinted az 1 millio magyarra "tett" külföldi nem magyar? Es a Toth, Nemet, Nikolics, Schmidt, stb. nevüek magyarok? Vagy ki a magyar, akinek magyar a neve magyar, vagy az allampolgarsaga? Aki külföldön lakik, az nem magyar? A gyerekeim es unokaim majd eldöntik, hogy nekik hol tetszik jobban es oda mennek, ha akarnak. Ebbe neked semmi belepofazasod nincs, mert meg nekem sincs jogom beleszolni. Te maradj csak az akolban a birkak közt, az okosabbak mennek oda, ahol nekik jobb. Te persze nem tudsz sehova menni, mert olyan bunko vagy, hogy mosogatasra-takaritasra is alkalmatlan vagy, csak itt tudsz apropenzert bertollkodni a kormanypropagandat harsogni, mindenfele önallo gondolat nelkül...
Csizmás Kond
@teuton: ...de nem is akarok veled trécselni, szóval nem érdekelnek a nyögvenyelt fantozmologiáid.
Igyekszem a témával foglalkozni de néha megragad egyes beírás és olykor reagálok rá...szóval ne törd magad...ja és a tót német...te épp ennek a keveréke vagy.
gulyasgyula
@teuton: ..Szerencséd van hogy válaszoltál te kis Szír kecske pásztor kecskeszaros faszát nyalogató buzi ..Hogy van a repedtsarkú kurva anyád ..Ő melyik migráns szaros farkát nyalogatja ,szopogatja , igaz ő hívatalból teszi mint a ribanc kurvák általában ..34-év alatt nem tudtál egy tisztességes szakmát szerezni az új hazában csaK a migránsok seggének nyalogatása ..Látod ide vezet a vérfertőzés mert apád anyád testvére ..Ezért vagy egy szellemi toprongy ..Nem baj majd én kikupállak , jómodorra tanítalak csak Írjál ne keljen fél napot várni a válaszodra ..A végén már egész bele jössz Te kis szúnyog csődör ..Mert anyád azt hitte a pöcsödről hogy pattanás és kinyomta ezért vagy te egy kis szopó gép ..Ja fogadást kötötem a kocsmában hogy parancsomra fogod írni a válaszokat , úgy hogy írjál mennél előbb mert nyerni akarok néhány sört ..Mert ne hidd ám hogy itt rossz világ van nállunk , uszodába ,sörözőbe járunk ..Mi tudunk élni migránsok nélkül nem úgy mint te meg Brüsszeli politikusok ...ÍRJÁL BUZI NE VÁRASS ez parancs ...
gulyasgyula
@teuton: ..Te buzi ne kritizáld Anikót !!..A kisújában több ész van mint a Te egész családodnak ..Neked úgy is velem kell levelezni ..Megérteted ribanc csemete ..Még egyszer ne modjam ..
gulyasgyula
@teuton: ..Hol vagy szopógép , meddig kel rád várni ?? Írj gyorsan ..Még egyszer ne mondjam ..Mocskos fasz szopó nem akarsz szótfogadni ??,
bence
@gulyasgyula: ! Vedd már észre magadat , hogy mekkora ordenálé , szemét módon viselkedsz ! Mit szólnál hozzá ha a te anyádat vérbajoznák , meg kurváznák ?! Vegyél vissza magadból !!!
Ha normális ember módjára nem tudsz viselkedni , akkor menj innen ! mert gyomorforgató a megnyilvánulásaid !
libellle
@Peller Anikó: tévedés a vagonokat mind visszaküldjuk már hozzád a te házadba a tetves putridba!!!
libellle
@gulyasgyula: A baj az, hogy olyannak irod ezt a hülyeséget aki Németországban él. Es mindig nagyszerü amikor te is mindent tudtok egy másik államról csupán a saját helyzetetkel ( oh schwierig) nehéz szo) nem vagy tisztában te!
gulyasgyula
@bence: ...Ne ugass buzi a bazd szájba a repedt sarkú vérbajos kurva anyádat ..Te kezdted ..Most mindig azt csináld amit parancsolok ,..Ha a vénribanc anyád nem fekszik le még a testvérével is most nem lennél gyengeelméjű ...Ha itt lennél tőből tépném ki a lábad és agyonvernélek vele ..EZ LESSZ A SORSA A BETOLAKODÓ MIGRÁNSOKNAK IS közöld velük ...Magyarország nem biztonságos számukra még ha a lakosság 3 % - ka el is fogadja őket ..Olvasd vissza eddig miket írtál a jó kueva anyádat aztán megérted miért vagyok ilyen rendes hozzád segítek vissza találni a jó útra ...BUZI ÍRJ AZONNAL ..Ez parancs ..
F_Viktor
@gulyasgyula: Aludj, s próbálj meg kijózanodni!
gulyasgyula
@F_Viktor: ..Viktor !! Nem vagyok büszke az ilyen hangnemre ,de egy 34-éve Német országban élő akit először megkértem hogy ne beszéljen durva hangon 05.11.12.47 ..Nem használt azt kapja amit megérdemel ..Ha neki nem elég még tudom fokozni addig folytatom amíg el nem halgat vagy le nem tiltanak ..Utálatos ahogy külföldről lázitják a fiatalokat akik még nem tudják milyen az erőszakos hatalom árvétel /vagy a kisérlet / 1956..Jöjön dolgozzon ,ADÓZON itt akkor beszélhet ...Nekem nem kell kijózanodni 27-éve nem ittam egy kortyot se ...
gulyasgyula
@F_Viktor: ..Még annyit 1956-ba ki döntött az Oroszok , most ki akar dönteni Brüsszel ,hát ne döntsenek helyettünk ..Döntöttek a volt Jugoszláviában ,Ukrajnában stb ...Mi lett az eredmény több mint 10 ezer halott megszámlálhatalan számú nyomorék és a szegénység a nyomor maradt ..Ezért ne oktason ki senki külföldről ..Az ország nyugati részén élek a szomszédaim 18-éve Németek a termálfűrdőbe már több a német beszéd mint a Magyar ..Tudom a véleményüket a Merkerről a bevándorlásról és nem az amit a média közöl ..ők se szeretik a migránsokat ..Meg a külföldi okoskodókat ..
F_Viktor
@gulyasgyula: Érthető @teuton: felháborodása, mert ti 900-1500 km-ről mondjátok meg a azoknak a németeknek, hogy milyen egy menekült, akik velük-, köztük élnek minden nap, miközben ti otthon elvétve találkoztok velük.

Utolsó hozzászólásodban is azt írod, hogy "Jöjön dolgozzon ,ADÓZON itt akkor beszélhet".
Te viszont feljogosítva érzed magad, hogy üzengess a német népnek, miközben nem ott dolgozol, nem ott adózol, a "migráncs-kérdést" csak egy oldalról, orbán médiáiból "ismered".
Ez így nem fair!
Konklúzió, ne Magyarországról mondjátok meg 82 millió németnek, hogy mi a jó nekik, el tudják ők maguk is dönteni!
Ha már ennyire gyűlölitek az "idegeneket", akkor megnyugodhattok, nem Magyarországon akarnak letelepedni ezek a szerencsétlen menekültek.
F_Viktor
@gulyasgyula: Nem tudom mire gondolsz, milyen brüsszeli döntésekről beszélsz Jugoszlávia, Ukrajna esetében.
gulyasgyula
@F_Viktor: ..A Jugoszlávok nem voltak szegényebbek Titó idejében minta környező államok , nem voltak etnikai harcok amíg valakik bele nem lovalták őket ..ezen az alapon mi is kérhetnénk trianon újra rendezését .Aki nem tudják 1956-ban a szabadeurópa rádió ugyan úgy uszított és hittünk nekik ..Ukrajnában ugyan ez történt ..Soros meg is mondta hogy az energiai szektort fogja megreformálni mert nem elég hetékony ..Hogy a politikai háttér alkuk hol kivel --kikkel miről szólnak azt csak találgatni lehet ..A Brüsszeli döntésekről annyit tudunk amenyit elárulnak az áldott Uniós népnek ..A többi csak blöff a nép szédítésére ..Minden politikus hazudik mert van hogy erre kényszerül , van hogy érdekből ..Se én se a hozzánk hasonló kisember ritkán tudja meg a valóságot ..Kár hogy Te elhiszed amit az ilyen emberek irnak ..Heti 2 délután a termálfürdőben azt hallanád ami a Német emberek véleménye csak úgy vannak mint mi Orbánnal ..Jelenleg nincs jobb ..Járok Kapuvárra elég sokat az ottani Osztrákok akik ajándékokkal fogadták az első bevándorlókat most vissza küldenék mindet ..Nem LÁTJÁK A BEVÁNDORLÁS VÉGÉT ÉS MÍG ŐK DOLGOZNAK A BEVÁNDORLÓK MEG FLANGÁZNAK A VÁROSOKBAN KRITIZÁLJÁK A NŐKET , DOHÁNYOZNAK , DRÁGA TELEFONJAIK VANNAK NEM ÉRTIK HA ILYEN GAZDAGOK MINEK JÖNNEK IDE ..A dolgozó Német , Osztrák embereknek hiszek nem a médiának ..A menekültek csak mennének tovább Magyarországról de már nem engedi őket Ausztria vagyis itt rekednének és mi és családunk , biztonságunk látná kárát ..A követelőző magatartásuk miatt aki eddig sajnálta őket már az se kér belőlük ..Lehet hogy nem jól látom de valahol erre van az igazság a részletekben kár elveszni ..
1magyar
Akkor még nem jártak európai szegénynegyedekben!
1magyar
Mi meg orvoshoz uniós állampolgárként akkor mehetünk ha fizetünk tb-t.
bence
@gulyasgyula: !" Most utánozom a stílusodat ! Remélem neked is tetszeni fog ?!" Ki tehet arról , hogy anyád itt pottyantott a világra ?! Azért választotta ezt az országot , hogy ne migránsként lásd meg a napvilágot ! Tulajdonképpen a szégyentől magaddal harcolsz , ez nálad addig tart míg bele nem döglesz ! Megnyugtatlak ! Nem kell sokáig várnod ! Addig is egy jó tanács ! Parancsolom ! Fogadd meg ! Senki anyját ne vedd a szádra , csak akkor amikor sz ..k , de akkor is csak úgy ha bele a klozet pofádba ! Megértetted buzi ?! Parancsolom ! gyula ! kábszeres , alkoholista , vagy elmebeteg vagy ?! Már megértem anyádat miért dobott el ! Na , hogy tetszett gyula ?! Várom a moslék szöveged !
gulyasgyula
@bence: ...Meg is kapod a választ hogy bazd szájba a repedt sarkú vérbajos kurva anyádat aki a vérbajtól már olyan hülye hogy homokért szopik , baszik a sivatagba ..Te meg a tipperes apáddal csak szopni tudtok a testvéreid apunak szólitanak mert a kurva anyádat is felcsnáltad ..Ha NEM TETSZIK A KORMÁNY VÁLTÓ VÉLEMÉNYETEKRE ADOTT VÁLASZ TI KEZDITEK A TRÁGÁR SZÖVEGET ..aZTÁN PERSZE MEG VAGYTOK SÉRTVE ..HA EGYSZER A TEK ELSÖPÖR BENNETEKET AKKOR MIT FOGTOK CSINÁLNI ..ÓCSKA BUZI MAJOM ...MENJ SZOPNI ..NA MOST ÍRJÁL ..V Á R O M !!!
gulyasgyula
@bence: ...Na meddig várjak vérbajos kotonszökevény ..Vagy már írni se tudsz ..??
bence
@gulyasgyula: ! Addig várj , amíg a nyelved ki nem esik a vérbajos pofádból ! te elme roggyant beteg féreg ! Csodálom , hogy nem taposott még szét valaki ! Biztos , hogy nagyon el van borulva az agyad , mert ilyen szarral teli pofát még ember nem látott ! Igen sokat emlegeted a szopást ! te biztosra veszem , hogy mestere lehetsz ennek ! Ugye még nem találkoztál az anyáddal ? Nem gondoltál arra , hogy megkeresteted ? Habár biztosra veszem , hogy ha elolvasná amiket ide írogatsz , elmenekülne előled ! Fogadj nekem szót ! Menj el sürgősen egy híres elmegyógyászhoz , talán még nem lenne késő , hogy segítsen rajtad ! Akármit is írogatsz ! Nagyon sajnállak ! Megkeseredett , gyűlölettel teli , szánalomra méltó " ember ?" vagy !
gulyasgyula
@bence: ...Te csak utánozni próbálsz de hát nem megy BUZI BENCE gondolom a vén rogyant tripperes apádat is így hívták ..Meg a repedt sarku vérbajos vén szajhát is ...Szép az önéletrajzod de gyakorold még "" a szarral teli pofát "" merrt akik enyire kiálnak a bevándorlók mellett azok csak buzik lehetnek akik a kecskeszaros faszú migránsokat szopogatják vagy seggüket nyalogatják ..Hogy ki a szánalomra méltó majd kiderül de a hozzád hasonlók már kutyaszarnak se lesztek jók ..Ha már az a vén kurva anyád nem fojtott a budiba mikor a világra szart ..Ne engem sajnálj hanem magadat ..Addig is írj ne keljen sokat várni , follyon ki a szemed te döglégy ..
bence
@gulyasgyula: ! HÚ Ha ! Látom rövidesen rohamod lesz ! Igyál egyet utána szedd be a bogyóidat , aztán ha lesz rád időm folytathatod , persze ha nem adagolod túl magadat ! Mára a kezelésed befejeztem , majd holnap kérhetsz új időpontot !
gulyasgyula
@bence: ..Mi tartott ilyen soká BUZI BEBCE lefoglalt a repedt sarkú vérbajos vénkúrva ..Vagy az értelmező szótárt forgadtad vagy a fost mostad a pofádból ..Látom fejlődni akarsz de nem megy , nagyon nyögve nyelős vagy ...Sokat kell még fejlődni ha kétszer ennyi eszed lesz akkor is vérbajos féleszű leszel az egész családoddal együtt ..Most menj nyalni , szopni aztán gyerünk írni ..majd rá érsz feküdni ha megdöglesz már úgy se sok nagypénteked van ..Nincs új időpont most írj buzik gyöngye ...
gulyasgyula
@bence: ..Hát ez elment leszopatja magát a vén ribanc anyával ..
gulyasgyula
@bence: ..Néz a dátumra új nap kezdődött ..Ha nem személyeskedsz velem tovább én befejeztem a családod , szüleid sértegetését ..Ha nem tudod elfogadni folytathatjuk egész évben ..Te döntesz ..
gulyasgyula
@bence: ..Tedd azt "" teuton "" kétszer kértem beszéljen rendesen , utána Te oktattál ki ezért kaptátok a válaszokat ..Mit remélsz ki és hol írják elő a beszédstílust ..?? Te döntöttél mikor belém kötöttél ..Most is te döntesz ..Én tartom a szavam amíg nem személyeskedsz ..
division
@gulyasgyula: Gyula, én is Fidesz szavazó vagyok, sok mindenben egyetértek velük, olyan is van amiben nem, de megkérnélek hogy ezt a stílust itt és most fejezd be. A mocskolódás, provokáció a baloldal sajátja inkább, nem kellene arra a szintre süllyedni. Volt amikor én is berágtam annak idején és írtam dolgokat, de már inkább csak mosolygok egyet és hagyom a fenébe. Nincs értelme az ilyen hangnemnek.
gulyasgyula
@division: ..Igazad van ..Azt elviselem egyes emberek azt hiszik az igazságot csak ők tudják de mikor 34-éve Német országban élő aki ha 20-évesn ment ki most 54-éves és hűlyíti lázitja utcára küldi a Magyar fiatalokat akik azt már felvetteték mannyibe kerül a rendőrség a tüntetésen de hogy a másnapi takarítás mennyibe kerül az eszükbe se jut ..Olyan utánnuk a város mint egy menekült tábor ..ilyenkor elszakad a cérna és ha még egy külön álló akihez egy szót nem szóltam eligazit , még most is fenyeget a BECE de annyit nem tud hogy nagyon nehéz azonosítani a netenlévőket ,aztán egy polgári per eltart 6-évig is és közbe viszi a pénz .. akkor jönnek a alpári szövegek amire egyébként nem vagyok büszke ..Miért van az hogy a hozzád hasonlókat soha nem sértem meg ??..Mert tudnak--tudtok kulturáltan érvelni ..Egyébként kösz a tippet /az utolsó két sor //..Megszívlelem
bence
@division: ! Kérlek , olvasd el a május 13-án 22:52 percben írt kérésemet , és mond meg , hogy mivel kötöttem bele és oktattam ki ?! Majd olvasd el azt az ordenálé , mocskos , alpári szöveget , amit nemcsak rám , hanem mindenkire zúdított ! Én férfiba ilyen közönséges , alpári stílust még nem is hallottam ! Mindenkinek lekurvázta az anyját , és ami mocsok csak létezik öklött ki a pofáján ! Az meg , hogy nem lehet azonosítani a netenlévőket egyszerűen nevetséges ! Rövid idő alatt megfogom tudni ki ő és becsületsértésért , rágalmazásért úgy beperelem , hogy meggyullad rajta a ruha ! Akárhány évig is tartson a per vállalni fogom ! Mert nem tűröm el egy ilyen senkiházitól , hogy az anyámat , akit ő nem is ismer lekurvázzon , és a leg szemetebb álltásokkal és jelzőkkel illesse ! Majd amikor fizetnie kell , kétszer is meggondolja , hogy miket mondjon ! Félre ne érts , nem döntőbíró szerepét szeretném rád ruházni , és most is csak azért írtam Neked , mert látom , hogy tárgyilagos , fair kulturált Ember vagy !
gulyasgyula
@bence: ..Hajrá bence ! Az ilyen oldalakon ahol egyesek Orbán Viktort akasztással fenyegethetik , a köztársasági elnököt odenáré módon minősíthetik mindenféle következmények nélkül, ott ez a hang megengedett ..Senkinek nem kötelező ilyen oldalon mások véleményét kritizálni ..Egyébként Te szóllítottál meg előbb, mivel láttad a stilusom hát vess magadra ..Egyébként ""AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA ""a többiket nem zavarta annyira hogy beleszóljanak ..Nem mindenkire "zúditottam "" csak rád és teuton -ra amit mind a ketten viszonoztatok ..Nekem van jogászom-ügyvédem sok éve , legalább dolgoztatom egy kicsit ..Neked is van ? Mert egy fogadott ügyvédre a gatyád is rá megy ..Ja megint ""SEKIházi " zol pedig nem is tudod kivagyok ..Ez már megint személyeskedés ..ha nem ígértem volna meg --division-nak hogy megszívlelem az írását már kapnád az áldást amit kinyomtathatsz és bekeretezve ki tehetsz a szobád falára ..Csak hogy tudd az ilyen oldalakat rendszeresen figyelik a moderátorok ..Ha olyannak találják törölhetnek az oldalról hosszú időre ..Ha eddig nem tették akkor ez még az ilyen oldalon megengedett ..Senki nem kényszeritett hogy részt vegyél ebben a gyönyörű vitában ..Csak felhívtam néhány apróságra a figyelmed ..Magin Te döntesz ..Köszönd meg division-nak ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.