A szigetelés ára duplán megtérül az értékesítéskor: a hőszigetelt családi házak átlagosan 15%-kal drágábban értékesíthetők. Egy 100 négyzetméteres házat akár 3 millió forinttal is magasabb áron tud értékesíteni tulajdonosa akkor, ha az megfelelően hőszigetelt, ami azt jelenti, hogy az energiahatékonyságba fektetett összeg már az ingatlan eladási árában akár kétszeresen megtérül...

Feltöltő: kornytech
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bizony igy van..:o))) Eppen tegnap erkezett meg az ehhez a vizasgalathoz szukseges ho"kameram, nagyon klasszul mukodik, megmutatja, hol nincsen hoszigeteles a hazon, hol szokik a meleg...Kicsit sokaig kellett ra varni az engedelyek miatt, de megerte...:o)))
gulyasgyula
Már elnézést de ezt én kamara nélkül is megmondtam volna ..Ez csak az energia tanúsítvány készítőknek kell ..
namihami
Igen, az elkészült hőszigetelés akár a bekerülési ár dupláját is megtéríti. Csak egy a bibi. Hogy sok családnak az aktuális fűtési számla egyszeres árának előteremtése is gondot okoz. Akkor mégis miből lenne képes előteremteni azt a pillanatnyilag NÉLKÜLÖZHETŐ pénzt, amiből az árát kétszeresen behozó szigeteltetést meg tudná csináltatni. Hogy a szigetelés mellé feltétlenül elvégzendő nyílászáró-cseréről, tetőszigetelésről és hasonlókról már szó se essék. Hiszen a szigetelés enélkül kidobott pénz. Saccra, ezen munkák vajon hány milliós befektetésnek számíthatnak.
Több kérdésem pillanatnyilag nincs.
human
Én a lakáshoz teljes téli ruházatot adok. Ez mennyiben javítja az értékét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.