Pedig Nagy Gábor Tamás állítólag nem is autóval jár dolgozni, mert a városháza 200 méterre van a lakásától. Nagynak 2014-ben "egy Nissan Leaf típusú elektromos autót szerzett be a Budavári Önkormányzat, egy évvel később pedig egy hibrid meghajtású Lexust is vásároltak neki személyes használatra" - állítja a lap.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
200 méterre lakik a munkahelyétől, akkor nem is jogosult gépkocsi használatra!
A Fidesz a pazarlásban lopásban hazudásban csalásban jobban teljesít!

Szeretném kérni ,hogy választásig ne változtassanak törvényt ami van azt tartsák be!
A Nép vagyonát üdülőket,kastélyokat ne adják el!
Aki eddig vett várat kastélyt annak meg ne adjanak uniós pénzeket,és ne adjanak adóforintokat,ha volt pénzük kastélyra üdülőre akkor újítsák fel saját pénzükön!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ha nemsokára felmegy a felcsúti füstös a Várba, akkor ez a 200 méter éppen egy megállónyi lesz (kb.). Akkor pedig nem várható el szegény beteges polgitól, hogy mire már a munkahelyére eljut, addigra teljesen kifárassza magát. Pláne, hogy a várbéli lakosok üdvére hajtja magát.
És most jöhet a lényeg. Ettől kezdve teljesen indokolt a két autó. Hiszen az egyikkel be kell jutnia a hivatalba és valahogy csak haza is kell érnie, nem???
Az pedig, hogy nem valami környezetszennyező vackot szavaztatott meg, hanem két környezetbarát járművet, na az kizárólag azt bizonyítja, hogy nemcsak magával, de a népével is törődik.
Hogy qrva drága, akár darabja is? Hát Istenem, a jót és minőséget meg kell fizetni. És egyébként is, a mi zsebünkből megy, nem a sajátjából. Mert remélem, hogy magáncélra is használhatja ez a derék, becsületes, igaz magyarember. Akár egyszerre mindkettőt is. Hiszen családos, nem???
Béla333
Az egyiket biztos a zassszony használja, a másikat meg bérbeadja!
Ha olyan hülyék vagyunk, hogy megengedjük ennek a majomnak?
colibri
A fidesses megérdemli... a kisnyugdíjas meg menjen vissza dolgozni élelemért, ha enni is akar. Robotoljon öregségére, hogy orbánnak, kósának, meg a köcsög fidesses polgármestereknek is mégtöbb jusson. Száradjon rájuk a bőr!
Equus
@colibri: ÁÁÁÁÁÁáááááámen
quadrocopter
Dübörög a közpénzű dőzs, az úrizálás, a luxusverseny a pofátlan haweri lakáshoz juttatás!
Van annyi fa és villanyoszlop ebben az országban, hogy mindegyik mocskosnak jusson?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.