A szocialista EP-képviselő szerint a magyar miniszterelnök arra is ígértet tett Brüsszelben, hogy leállítja a Brüsszel-ellenes kampányt. 2017-05-10 09:06:00 Ujhelyi: Orbán megígérte, hogy visszavonják a CEU-törvényt A szocialista EP-képviselő szerint a magyar miniszterelnök arra is ígértet tett Brüsszelben, hogy leállítja a Brüsszel-ellenes kampányt. Orbán Viktor azt is megígérte a Néppártnak, hogy leállítja a Brüsszel-ellenes kampányt, ezért tűnnek el, egyre gyorsabban az óriásplakátokról az „Állítsuk meg Brüsszelt” üzenetek – mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Ujhelyi István.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Fidesznek az a célja, hogy folyamatosan kell fenntartani egy ellenségképet. George Orwell ezt kitűnően megfogalmazta az 1984 című regényében: “Nem az a lényeg, hogy valóban van-e háború, s mivel döntő győzelem úgysem lehetséges, nem is az, hogy a háború jól megy-e vagy rosszul. Csak arra van szükség, hogy háborús állapot legyen.”
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Elnézést. A törvényt, illetve a módosítást nem az országgyűlés hozta? Akkor mire föl ígérget? Ujhelyi! Jogot végeztél.
Dr plágium
@advocat: Olyan szegény senki nem lehet, hogy ígérni ne tudjon! Mese habbal, valamiért megijedt most ezt mondta, holnap mást fog...
Eladott Ország
A Fidesznek az a célja, hogy folyamatosan kell fenntartani egy ellenségképet. George Orwell ezt kitűnően megfogalmazta az 1984 című regényében: “Nem az a lényeg, hogy valóban van-e háború, s mivel döntő győzelem úgysem lehetséges, nem is az, hogy a háború jól megy-e vagy rosszul. Csak arra van szükség, hogy háborús állapot legyen.”
bakegya
@advocat: ez is igaz-@Eladott Ország: ez meg nyilvánvaló-
Ezt a BŰNBANDÁT VISZONT ÚJRA FOGJA VÁLASZTANI EZ A SOK MARHA MAGYAR,MERT ANNYIRA MEGFELELT NEKIK HARMADJÁRA IS EZZEL A BÜDÖS BUNKÓVAL EGYÜT!!!
Eladott Ország
@bakegya: De reméljük, hogy ez a néphülyítés nem tart sokáig és kinyílik a jónép szeme és észreveszi , hogy a kormányváltáskor még a volt keleti blokk élén álló ország mára visszacsúszott gazdaságát, fejlődési ütemét tekintve.
grincss
@Eladott Ország: folyt.: a Balkán szintje alá!
bakegya
@Eladott Ország: VARGA MISI SZÁMHÁBORÚJA ELLEN NEM LESZ NEHÉZ csatát nyerni,de a zorsost ki fogja eltakarítani,mert hogy a jelen balnak mondott pártkatonák nem az biztos.
Eladott Ország
@bakegya: nepszava.us/botka-elkeseredett-harca-a-valosaggal/
Demokratikus úton azonban Orbánt leváltani nem lehet, annál az egyszerű oknál fogva, hogy Magyarországon 2010 óta nincsenek demokratikus választások, és nem is lesznek, amíg Orbán rendszere fennáll. Ez mindjárt elvezet ahhoz a kérdéshez, hogy a rendszert kell megdönteni előbb vagy a kormányt kell leváltani. Nyilvánvaló, ha a rendszer teszi lehetetlenné még a kormányváltást is, akkor a rendszert kell előbb megdönteni, és utána lehet demokratikus választásokat tartani. Botka nem néz szembe azzal a ténnyel, hogy a jelenlegi választási rendszerben Orbán – függetlenül attól, hogy mekkora a támogatottsága – akkora többséggel nyer, amekkorával akar. Az átrajzolt választói kerületek, a közmédia kisajátítása, a külföldi magyarok szavazatai és még sok más összetevő alapján Orbán leválthatatlan. Akkorára állítja be a győzelmét, amekkorára akarja.
bakegya
@Eladott Ország:kullogunk keletre-mert ez a maffia ott nagyban ügyködik a saját befektetéseiken!
quadrocopter
"A szocialista EP-képviselő szerint a magyar miniszterelnök arra is ígértet tett Brüsszelben, hogy leállítja a Brüsszel-ellenes kampányt"

Ehhez képest még ma is harsogta a Petőfi-Orbán rádió!
Eladott Ország
@quadrocopter: Szava hitetlen, szarházi tróger banda. A bajszos szar meg csodálkozik azon vajon miért durvult el a közbeszéd, amikor állandóan provokálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.