A titkosszolgálatok az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát arról tájékoztatták: Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatban semmilyen terhelő adat, információ nem áll rendelkezésre. Erről számoltak be a szerdai zárt ülés után a testület tagjai a sajtónak.

Az MSZP múlt pénteken jelentette be: kezdeményezik, hogy a nemzetbiztonsági bizottsága hallgassa meg Orbán Viktor miniszterelnököt és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt; miután a volt miniszterelnök azzal vádolta meg a jelenlegi miniszterelnököt, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt.

Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke sajnálatosnak nevezte, hogy a jogállamiságot és a parlamentarizmust nem tisztelve, sem a kormányfő, sem Gyurcsány Ferenc nem jelent meg a testület ülésén.

Az ülésen jelen lévő szolgálatok vezetői azt a tájékoztatást adták, 1990 óta hivatalban lévő magyar miniszterelnökkel kapcsolatban a nemzeti szuverenitást érintő biztonsági kockázat nem merült fel – mondta a bizottság elnöke.

(MTI)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bocsánat kerestek???
Mert állítólag sohasem minősítették! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Bocsánat kerestek???
Mert állítólag sohasem minősítették! =))
namihami
Ezt a meglepetést!!! Ki gondolta volna??? Hogy az Orbán kézivezérelte titkos-rabszolgák nem találnak semmit a kenyéradó ellen. Ez bizony héthatárra szóló meglepetés.
Ennél már csak az lett volna izgalmasabb, ha meg MERTÉK volna találni.
Nessy
Mi ebben a hír? Volt aki mást várt? Az lett volna a hír, ha napvilágra merne bárki bármit is hozni!
bencemacska
Ha nem világították át, akkor honnan tudják mi LENNE az átvilágítás eredménye?!
Az elmúlt 27 évből 11 éven át OV felügyelte a titkosszolgálatokat. Nagy szegénységi bizonyítvány lenne rá nézve, ha nem tudta volna magát kimosni!
quadrocopter
Milyen érdekes, hogy a katonai eljárításnál "Győri Gábor" fedőnéven ismerték és Simicskának is elismerte, hogy jelentenie kell róluk!
Clavigo
Érdekelne a " Társadalmi Kapcsolatként ",, beindított karrierje ennek a Gecinek...
SystemError
"Az ülésen jelen lévő szolgálatok vezetői azt a tájékoztatást adták, 1990 óta hivatalban lévő magyar miniszterelnökkel kapcsolatban a nemzeti szuverenitást érintő biztonsági kockázat nem merült fel – mondta a bizottság elnöke."

Na ez ettől is egy qrva nagy hazugság... Nincs és nem is volt itt semmi látnivaló, haladjanak tovább..:)
Clavigo
Érdekes lenne még a haver-cimbi Fharaonhoz fűződő kapcsolata is...
SystemError
@Clavigo: Vagy csak a 90-es évek olajszőkítő szálait vizsgálni, hogy mondjak egy példát 90-től...

Az is sokat elárúl, hogy a rendvédelmi dolgozók előtt felszólaló Pintért azonnal kifügyülték azt skandálva, hogy "maffiózó". Ha valakik ők pl biztos nem álhírek alapján tették ezt...:)
eugen4402
Jaj, hát eddig kinek jutott volna eszébe ilyen felesleges vizsgálat elvégzése...
Most ugye a Főnök szólt a Miniszter úrnak, hogy gyors eljárással csinálják meg. Készítettek néhány portréképet elől- jobb- és baloldali kameraállással, nincs semmi rendkívüli. Azért a képeket megőrzik, még jók lesznek valamire. Éjt nappallá téve vizsgálódtak, de "ahol nincs, ott ne keress!"
karma1
Ugy egyebkent merre keresgeltek? A magyar-orosz kapcsolatban? putyin-orban kapcsolatban?

Csinaltak rola jegyzokonyvet? Ezert VALAKI vallalja a felelosseget?
Jozefina
Nem találtak, mert nem is akartak és szerintem nem is próbáltak keresni. De mint minden ez is ki fog derülni!!!
papa.49
Azok a dksik már régen a muszkáknál vannak, azt már az első kontár kormány ,,titokminisztere,, valami köteles elküldte oda!!!
Sámannus
Augiász istállóját takarítani? Ne már! Én sem vállalnám.
szaboria1
Tettek Ők már 1998-tól hogy tűnjenek el az adatok róluk
Eladott Ország
Hányinger, gyalázat, legalja: Fidesz a neved. Egy maffiaszervezet irányítja az országot, a napi kormányzati uszítás és a viszkető tenyerek politikája pedig a közös sírunkat ássa. Polgári­nemzeti-­keresztény érzelmű fajmagyarok gyülekezete, ügyeletes csinovnyikok őrködnek nemzeti szuverenitásunk felett.
bakegya
UGYAN MÁR,JAJMÁR mindenki tudja hogy terhelt!!!-- egy csomó eltitkolt vagyonnal,pereputtyostul! StrómannJA ANNYI MINT MÉG SENKINEK A MAGYAR TÖRTÉNELEMBEN!!!
bakegya
SZOLGÁLJÁK A TITKOT a már nem is titkolt szolgák!
lusta
A szolgálatoknak mellesleg igazuk van. Nem kell itt köpködni őket, hiszen egy legális svájci bankszámla bárki, akár Bözsi néni tulajdonában is lehet és az sem nemzetbiztonsági kozkázat, ha Ghaith Pharaon bejrúti benkjában tartja a pénzt. Ezek legális intézmnyek. Az más kérdés, hogy az orosz szolgálatoknál megvannak a banki, számla adatok és a nyilvánosságra hozatal éppen eléggé leleplező lenne a sosrsobérenc felcsúti kis tolvaj pocakos zsebcézár, aki g..i és besúgó, számára.
Eladott Ország
titkosszolgálatok = szélhámos csinovnyikok gyülekezete
Cicamama55
Az ellenőrzések hibákat tárhatnak fel, de ha nincs ellenőrzés, nincs hiba! Mert aki nem keres, az nem talál, s amit nem látunk, arról nem beszélünk, az nincs is! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Oszt jó napot!
Cicamama55
@Clavigo: Bizony, az maga megérne egy misét!
Szókrakész
Ferikém ez jogilag egy Full BTK-t merít ki.
A hamis vádtól, rágalmazás, ...

És halmazatiban a közpénzek el...
Mert itt is lenne egy pár vádpont.
Csak mert beteg vagy?!?!?!
Az adófizetők meg állják a számlát?!?!?!

Inkább szórakozz a kis pöcsöddel, azt verd brüsszeli csipkés mintájúra.
Ne az adófizetők pénzét verd el!!!

Egyszer volt Budán ...Qrcsány!!!
egyvandor
Ez is olyan megnyugtató eredménnyel zárult mint az a hétvégi vizsgálat az áfa csalásról.
quadrocopter
@Szókrakész: Ne jogászkodj, ha tök hülye vagy hozzá, bár másba is beleugattál már, amihez szintén tök hülye vagy!
A hamis vádat hatóság előtti közléssel lehet csak megvalósítani! Van mit tanulnod, addig meg pihe!
A rágalmazáshoz meg konkrét, ténynek beálltott közlés kell, amit eddig még Gy. nem tett meg!
Szókrakész
@quadrocopter: Te most kannásat ittál, vagy drogoztál?!?!?!
Vagy mindkettő?!?!?!

Akkor, mint bűnpártolót, esetleges tettestársat, téged is azonnal sittre!!!
Szókrakész
@quadrocopter: Baszki!
Itt bizonyítottad, mekkora sötét vagy.

Ezentúl kímélj!
A fényt imádom!!!
quadrocopter
@Szókrakész: Azért nézz utána a két újabb fogalomnak is, mielőtt menőznél a hiányossal!
papa.49
,,Nem akarásnak, nyögés a vége,, hát nem találtak semmit, ja nem is akartak találni, vagy már korábban valaki (köteles) kicsemegézte az egészet!!!
Szókrakész
@quadrocopter: "Ezentúl kímélj!"

Ennek melyik részét nem érted?
Pedig magyarul írtam!
Vagy nem is vagy igazán magyar és nem érted, csak írogatsz?!?!?!

Hanyagolj!!!
SystemError
Ez az egész egy újabb bizonyíték arra, hogy az egész "gecis" rendszert egy képzeletbeli idővonalaltól el kéne tüntetni. Feristől, Viktorostól, Simicskástól, Mészárostól...stb
quadrocopter
@Szókrakész: Magadnak válaszolgatsz f@szfej? Abba pofázz bele, amihez - véletlenül ! - értenél, bugris, a hasonszőrű hülyegyerekek körében menőzz, itt nem tudsz!
Szókrakész
@quadrocopter: Még utoljára.

"Magadnak válaszolgatsz f@szfej?"
Faszfej?!?!?!
Ti ennyire "demokratikusok" vagytok?!?!?!
Csak nem te is dk-s vagy?
Mert ott ilyen "demokratikus,...Szabadság, egyenlőség, testvériség" a stílus!!!

Akkor rád is rád fér egy szellemi rehab.
quadrocopter
@Szókrakész: Ne gyötörd magad f@szfej, ott kell menőzni hiányos ismeretekkel, ahol arra van fogadókészség, mert olyan a színvonal.
prime777
Gyurcsány ezt nagyon megszopta most.
Semmi bizonyítéka,ráadásul ha tudott bizonyos dolgokról, akkor már régen jelentenie kellett volna.
El ne higgye már senki,hogy ha lett volna nála valami Orbán ellen akkor azt nem játssza ki!
Abba meg,hogy van,hogy "látott valamit" 8 éve - és most megint azt látta. :DDDDDD
nezelodo
A Feri összekeverte az eseményeket. A Viktor nem a bankszámláját látogatta meg egyedül, inkognitóban, Svájcba utazva, egy vasúti kocsinyi TEK-es kíséretében, hanem mégiscsak a lányát, aki ott tanult magasröptű tudásával majd megreformálja a hazai egyetemeket, és a szállodaipart.
gyuszipapa587
Akkor nem a titkosszolgálatok vizsgálták Orbánt !!!
Eladott Ország
@gyuszipapa587: nepszava.com/2014/01/magyarorszag/tovabbra-is-tema-orban-elmeallapota.html
Továbbra is téma Orbán elmeállapota. Nem szűnnek a találgatások Orbán Viktor miniszterelnök mentális állapotával és állítólag a grazi orvosi kezelésével kapcsolatban. Az állandóan ellenséget vizuáló és permanens harcban álló Orbán produkálja azokat a tüneteket, amelyek egyes skizofrén betegségekkel kapcsolatosak. Mióta megjelent egy kényszeres szájmozgást és kontrollálhatatlan nyelvmozgást bizonyító felvétel, a témát nem lehet csupán rosszindulatnak vagy a bulvársajtó felvetésének minősíteni. Egy országnak joga van tudni, hogy a miniszterelnökét milyen betegséggel kezelik, ha kezelik, és milyen típusú gyógyszereket szed. Ha skizofrén, az nem magánügye.
kolozsvaros.com/2016/06/10/orban-viktort-ideje-lenne-megmutatni-egy-orvosnak/
Orbán Viktort ideje lenne megmutatni egy orvosnak. A sokszor véreres szemek, a zavaros tekintet lehet akár kimerültségtől is. De a kényszeres
szájnyalogatás, a szintén kényszeres nyakkendő igazgatás, zakósimogatás minden, csak nem természetes jelenség. Az sem megnyugtató, hogy Orbánt nem engedik – vagy ő maga nem hajlandó, bár én nem hiszem, hogy ez az ő döntése – egyetlen nyílt vitában, interjúban sem fellépni. Az, hogy egy felnőtt ember, aki ráadásul egy ország miniszterelnöke, ne legyen képes egyetlen egy kérdésre sem fejből, önállóan válaszolni, egyenesen félelmetes dolog. Hogy mennyire pofátlan, tapló dolog az ország első emberének részéről egy papírfecniről elszavalni a választ arra az egyszerű kérdésre, hogy ki az a Habony Árpád, aki közel húsz éve ott van mellette, minimum rémisztő. Az még ennél is félelmetesebb, amit és ahogy válaszol – pontosabban papírból elszaval – ez az ember.
Béla333
Aki cinkos abban, hogy egy ilyen alak üljön a nyakunkba, amelyiknek mentális gondjai mellett nem okoz semmiféle problémát, hogy a hazáját elárulva az oroszok érdekszférájába tereljen bennünket úgy, hogy az Unióból is kivezeti az országot, nos az ilyen cinkosok is hazaárulók!
Ártanak az országnak, az ország érdekei ellen tesznek, nem érdemelnek semmiféle megértést, irgalmat!
ittott
ha találtak, eltüntették. nincs semmi ellene. nem értitek?
Béla333
@ittott: 08.32
Nem kell bizonyíték arra, hogy mocskos hazaáruló, láthatjuk hogy mit csinál az országgal!
Neked megfelel amit csinál? Ha nincs bizonyíték az árulására, te nem látod mi folyik itt?
magyarbakancs
A papírokat ki kereste,hol kereste,kiket kérdeztek meg.
Soha nem fognak semmit találni mert nem akarnak találni semmit.
nezelodo
@ittott: Miért, csak az ügynöklistát szabad kicsit átpingálni? Képzeld mekkora riadalom lenne a Parlamentben, és a politika minden szintjén, ha előkerülne az eredeti lista!?
Ilyenkor eszembe jut a Kádár alatt a teológiára járó barátom, akit vegzált egy ügynök, hogy jelentsen a többi hallgatóról. Megunva a vegzálást szólt a püspökének, és láss csodát, abbamaradt a beszervezési kísérlet. Nem értette, hogyan történt. Biztos nem olvasta az egyházi személyek listáját, akik együttműködtek a III/III-asokkal, mert rajta volt a Béla is.
Béla333
@nezelodo: 08.57
"...mert rajta volt a Béla is."

Én? Kizárt!
ittott
@Béla333: hazaáruló tudom. de a "takarítók!" minden eltüntettek.
DR Eric CARTMEN
Ki vizsgálta ?? Pintér "gasoil" elvtárs ??? Akkor mindent értek...
nezelodo
@Béla333: Gyanítottan, hogy nem vagy püspök, pláne nem néhai...
desiro
én sem találtam mert annyira titkos a g.ci aktája
kukac50
Nem is kerestek! A titkosszolgálat is Orbán seggébe van!
papa.49
@desiro: '90. ben tévedésből magukkal vitték a nyekernyikovok az aktáját, ám szerintem NEM VÉLETLENÜL!!!
Borsodi
Mindig mondták,hogy tisztességes ember.Most meg nyugodhatunk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.