A parlamentben veréssel fenyegető Jobbik-képviselő korábban ismert futballhuligán volt, az igazi kemény mag tagja. Ott volt egy vonat felgyújtásánál is. A rettegett 2-es szektor törzstagja volt Szilágyi György, aki a parlamentben ordenáré szavakkal tettlegességgel, lényegében életveszélyesen megfenyegette Dömötör Csaba államtitkárt. "Időközben kiderült, hogy Szilágyi korábban az agresszivitásukról híres futballultrák egyik vezető személyisége volt. Mint a RIPOST napilap mai számában megírta, már húszévesen tagja lett ennek a garázda huligánbandának, sőt hamarosan vezető szerepre tett szert. "Szilágyi a értesülései szerint jó barátja volt a ferencvárosi huligánok vezérének, a 2010-ben elhunyt Karsai „Hypós” Ferencnek, lényegében a bandavezér helyetteseként tevékenykedett.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Punga!
Köszönjük ezt az izgalmas és értékes tényfeltáró cikket.
Akkor most jöhet a NVI-nél parádézó ,,garázda huligánbandának" a leleplezése.
Gondolom hamarosan szállítod azt is, hiszen köztudottan pártatlan és objektív vagy.
pungapeter
@Aki Én: itt van számodra egy másik hír, a "Szabolcsi Szeb Lyövő - raddikkális úlyság a szabólcsi jobiktol..."belepofazok.blog.hu/2012/08/17/szabolcsi_szeb_lyovo?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_08_17&utm_campaign=index. Innen üdvözlöm pumpás pistát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.