Interjút szerettek volna a szegedi kiskirálytól, de helyette rendőröket kaptak a nyakukba. A 10 milliárdos csalásban érintett SZEVIÉP-ről szerette volna kérdezni az Echo TV stábja a polgármestert. Az alvállalkozókat átverő építőipari cég korábban rengeteg önkormányzati megbízást kapott Botkáéktól. A stáb két órát várakozott Botkára, aki nem adott interjút, alkalmazottai ehelyett kihívták a rendőröket, akik kitessékelték a tévéstábot az épületből. Az Echo TV később Tatabányán próbált szóba elegyedni Botkával: a videóban látszik, hogy az MSZP-s politikus nem vesz tudomást róluk és nem válaszol a kérdéseikre. A riporter végül Lukács Zoltán MSZP-s képviselőt próbálta megszólítani, de Lukács válasz helyett közölte, hogy “nácinak” tartja a tévét, méghozzá azért, mert szerinte “fasiszták”. Csodálatos kommunista tempó 2017-ben az MSZP-től. És ezek akarnak kormányt váltani! Minek, ha dettó ugyanazt csinálják, mint a Fidesz? Szégyen. Video:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Igaza van Botkának, mindenféle riherongy, közpénzből eltartott un "tv-stábnak" ne is adjon interjút, amúgy is a napokban történt a 444-es csajszi esete!
Tehát pofád befogod és csak nyüszíthetsz!
Nessy
Aranyos az Echo tv. Kommunista tempó??? Inkább Fidesz.
Arról nem is beszélve, hogy kár nekik bármit mondani, mert úgyis átírják!
quadrocopter
"Az Index megkérdezte Botka Lászlót az esetről - és kiderült az is, hogy mással volt találkozója a polgármesternek, amikor megpróbáltak bejutni hozzá. A szegedi polgármester azt mondta: az Echo TV stábja annak a Szabó Bálintnak a vezetésével jelent meg a hivatalban, aki korábban ugyanitt egyszer már botrányt okozott. Előzetes bejelentkezés vagy egyeztetés nélkül jelentek meg az irodájánál, ahol Botkának éppen mással volt találkozója. A polgármester elmondása szerint a stáb ennek ellenére ragaszkodott ahhoz, hogy bemenjenek az irodába, és "elkezdték rátörni az ajtót". Botka hozzátette: a stáb azért tudott ilyen könnyen feljutni az ajtaja elé, mert 2002-ben lebontatta beléptetőkapukat, "ezzel is jelezve, hogy nyitott városházát épít". Mint elmondta, eddig nem is volt probléma, "De ilyen a világon nincs, hogy valaki bejelentés nélkül érkezik, és rátöri az emberre az ajtót"; ezért hívták ki a rendőrséget - mondta Botka."

Ugye, hogy máskélnt szül a sztori, ha a másik oldal is nyilatkozik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.