Kijelentették, a rendőrség érvényt szerez a magyar törvényeknek, de nem történt bűncselekmény, amikor a putyinista Éjjeli Farkasok tiltott önkényuralmi jelképekkel parádéztak Budapesten.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
De bezzeg az a mocskos multi Heineken vörös csillag
az önkényuralmi és politikai vörös csillag a rohadt anyját neki.
kamazuka
Éljen a megbonthatatlan Orosz-Magyar barátság!
nezelodo
Nem politikai okból csukták be mindkét szemüket, miközben parádés rendőrségi felvezetést biztosítottak. Szóval akkor igaz! A rendőrség nagyfőnöke átérezhette a "régi szép vérzivataros idők" hangulatát, és szép gesztust tehetett a főnökének és Putyinkának, feledtetve azt az odaszáradt kakit, (konyec tovaris), az orosz vezér tányérja szélén, amit 89-ben pottyintott oda a nagy forradalmárunk, ifjúi hevületében.
De mi lesz ha felfedezi valaki, hogy a Soros Gyuri bá' utaztatta ide repülővel a motoros megemlékezőket? Habony legyen a talpán, aki nem közszereplő, hogy kimagyarázza!
quadrocopter
Hej, pedig egy egészséges DNS-s vizsgálatos, amúgy semmitmondó nyomozgatgatgatás sokat lendített volna a pintérség padló alatti megítélésén!
Méghogy nincsenek politikai motivációk...a mesét az oviban kell előadni, ott ahol a egy köztörvényes olajbűnöző a belügyminiszter, egy betűt sem szabad elfogadni tőlük igazságként!
No és hol tart a csepeli futónő gyilkosának felderítése? Vagy már az is szabálysértés lett?
papa.49
Kár tagadni ezek nyalják a putyini segget!!!
Béla333
Az én (Putyin farkasai!) vörös csillagom az jó vörös csillag, az ellen nem kell fellépni, de a te (Heineken sörgyár!) vörös csillagod az rossz, az ellen a törvény teljes szigorával fel kell lépni?!
Béla333
Hazaáruló Orbán és a Fidesz a Heineken vörös csillagaival kapcsolatban mekkora cirkuszt csinált, itt meg az orosz motoros bandák törvényellenesen randalírozhatnak?
Hogyan védik meg az országunkat az oroszoktól? Sehogy!
Magyar állampolgárok adatait adják át a KGB-nek!
Csecsen harcosok magyar állampolgárokat félemlíthetnek meg büntetlenül?!
Miféle ország lett itt Orbánék alatt?
Mocskos hazaárulók!
nezelodo
@Béla333: Szegény rezsiszilárd hogy ajvékolt, hogy ő nem iszik vöröscsillagos sört! Na majd ha sarlós kalapácsos zászlóba csavarják a dobozt, még a putinka pisijét is megissza!
simmering73
Mert vannak tiltott és tiltottabb önkényuralmi jelképek. Utóbbiba tartozik a Heineken vörös csillaga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.