Deutsch Tamás szerint a digitális átalakulással a magyar oktatási rendszer egy olyan léptékváltáson tud átmenni, hogy a magyar oktatási rendszer színvonala és vonzereje minden tekintetben összemérhető lesz az európai átlaggal.

A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában azt mondta: ezt a célt az oktatási rendszer digitális átalakítása nem kizárólag, de jelentős részben tudja szolgálni.

Másfél éve indult útjára a kormányzat által kezdeményezett Digitális Jólét Program, és ennek az egyik legmeghatározóbb stratégiája a teljes magyar oktatási rendszer digitális átalakítása – mutatott rá.

Deutsch Tamás kitért arra is, hogy elindultak azok a programok, amelyek keretében az osztálytermekben szükséges digitális eszközök beszerzése a következő 2,5-3 évben megtörténik.

A pedagógusok képzése már az idén elindul, és a felmérések azt mutatják, hogy a pedagógusok nyitottak a változásra – jegyezte meg.

(MTI)

(Címlapi kép: Youtube)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért a dologra igencsak jellemző, hogy ez a korlátolt barom a reklámarca! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Tomi elkéstél, rajtad már nem segít...
Eladott Ország
"Kapkodom a levegőt, nyelem a csodás híreket, mint kacsa a nokedlit. Annyira jó nekünk, hogy szinte kedvem sincs rosszat mondani. Nem is fogok! Csak a jó hírt, elvtársak! Öröm és boldogság van, meg ilyenek. Azoknak a megkeseredett olvasóknak, akik képtelenek meglátni a kifent kés élén játszadozó napsugarak csillanását, összeszedem ide a tapsikolnivalót. Figyelem és fanfár! Deutsch Tamás bevezeti a digitális oktatást. Ott is, ahol hazaküldik az iskolából a gyerekeket, mert nincs fűtés az iskolában. Majd digitálisan melegszenek ezután."
nevemnick
Pulikutya! Az ország polgárainak jólétéről gondoskodna a gyökér bandátok! A ,,digitális jólétet" mi már megteremtettük magunknak, mert ha rátok várunk volna, akkor még a sötét középkorban élnénk.
B+!
Zeta
Ahová csak a nagy D.T . Beléptetőjével lehet bejutni!
Okes lesz mindenki , mint ő törtŕténelemből.
Qqberci
"elindultak azok a programok, amelyek keretében az osztálytermekben szükséges digitális eszközök beszerzése a következő 2,5-3 évben megtörténik."

Magyarán: megvan az új 3 éves lenyúlási terv...

Jól van, Tompika, leülhecc...
kamazuka
Remek dolog ez a digitális oktatás.
Ló patkolás digitális módszerekkel.
király!
Élőben a ló rugása, pixelekre bontja a megvilágosodást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.