Nógrád megyében a Fidelitas nincs a helyzet magaslatán, legalábbis az N1 TV riportja szerint.

A Fidesz ifjúsági tagozatának helyi vezetői – köztük Kertész Csilla megyei elnökségi tag és Simon Gergő salgótarjáni elnök – sajtótájékoztatójuk után olyan kérdéseket kaptak, hogy hirtelen semmi értelmeset nem tudtak rá válaszolni.

Az N1 TV munkatársa Kertész Csillától például azt kérdezte, hogy mi a bizonyítékok arra, hogy Simicska megvette a Jobbikot.

A válasz:

Hát Simicska megvette a Jobbikot, mert több ezer plakátot kihelyeztek. 

Arra kérdésre, hogy "2015-ig Simicska a Fidesz mögött állt, ez nem volt probléma?", még nehezebben jött a válasz, végül Simon Gergő frappánsan azt felelte:

Nem kívánok nyilatkozni.

A "Fidelitas tett három olyan dolgot 2010 óta, ami a fiatalok érdekeit szolgálta?" kérdésre pedig ez a válasz jött:

Az ifjúsági szervezetünk két éve teljes megújuláson ment át, amellyel kívánunk tehát a fiatalok álláspontját képviselni...

Szóba került még a politikusfeleségek autóinak felmatricázása, amellyel kapcsolatban a megyei elnök elismerte, valószínűleg az ő édesanyja sem örülne, ha ilyet tennének vele.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Kupaklajos !!! Megnyugodhatsz !!! Van utánpótlásod !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
DR Eric CARTMEN
Kupaklajos !!! Megnyugodhatsz !!! Van utánpótlásod !!!
justhpeter
Én is úgy látom, hogy bármikor, bármilyen korosztálynál tudják hozni a nemzeti-keresztény átlagot (Rezsi Szilárd + Kupak Lala)
human
Tudom, hogy nem így van, de én már arra is gondoltam, hogy azért szeretik sokan a fideszt, mert hozzájuk tudják magukat mérni. Nincs az a szellemi differencia fideszes politikus és választó közt, ami intellektuális feszültséget váltana ki. A közülünk való érzésről beszélek. Persze ez nincs így, csak eljátszottam a gondolattal.
glorianna
Huhhh... és ezek még elég fiatalok, van még idejük "fejlődni".
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/05/15/ha-ok-az-utanpotlas-akkor-meg-nagyobb-a-baj-mint-amit-eddig-gondoltam/
Ha ők az utánpótlás, akkor még nagyobb a baj, mint amit eddig gondoltam. Amennyire hányok a kormánytól, annyira gagyi utánzatnak tűnik az ifjúsági tagozat. Egyetlen
önálló gondolat nélküli szaporítótelepnek látszik, ahol a penészes pince falait vastagon lepik a tojások arra várva, hogy kikelhessenek végre. Hogy hatalomba mászhassanak. A fidelitas már a készre hajt. Az elért eredményekre csimpaszkodik, eleve azokat szippantja be, akik alig várják, hogy ők is ott ülhessenek valamelyik bársonyhokedlin és olyan érinthetetlen, teljhatalmú önkényúr lehessen belőlük, mint amilyenek a mostani bálványaik. Ez már nem eszmei, elvi, politikai alapon szerveződő közösség, hanem kőkemény üzleti alapon. Csak az a rohadt kontraszelekció, az ne lenne! De van. Az a rossz hírem van, hogy a másolat másolatának árnyékából soha a büdös életben nem lesz eredeti. Ezért csak gagyi, silány giccs lehet, semmi más.
Aki Én
Tüneményes.
Na ezért nem állnak szóba a kritikus médiákkal. A hazugságra és butaságra nincs jó válasz.
Zeta
A hölgy rgész jó ösztöndíjban részesült, már többször , ezért a penzért , illő lenne vmit tudni is. Ha mást nem , legalább annyit , ennyiésszel nem állok ki nyilatkozni!
nemfideszes
Ráadásul ennek a végtelenül buta libának a havi félmilliós ösztöndíját is mi adófizetők finanszírozzuk...
Tollascsőr
És a vérfideszesek megint kussolnak. Még mindig arra várnak hogy mit is ugassanak ebben a helyzetben. Lelassult a központ, fijjuk???
babp1982
Erre mar nem is lejet mint mondani-:))) Egy linanak is tobb van a kobaljanan mint ezeknek! Na nem annak a libanak aki nyilatkozott hanam annak amelyik gagog-;))
namihami
Mint azt nagy klasszikusunk, Hofi Géza, erre és az ilyen esetekre oly plasztikusan mondá: ""És ezek már csak felejteni fognak!""
No comment!
kukac50
Lesz utánpótlás Kósának és a hazug rizsa szilárdnak.
human
Na megnéztem. Látszik, hogy a kiküldött propagandát tanulmányozták, de nem tették eléggé magukévá. Mikor már épkézláb válaszuk nem volt egyszerűen egymásra hányták azt a néhány szót amit valószínűleg a propaganda anyagban színezővel kiemelt a pártközpont.
szép új világ
A kis hülye luvnya se artikuláltan, se értelmesen beszélni nem tud, összehord hetet-havat. Egyetlen értelmes, logikus mondatot sem sikerült neki kiöklendezni magából.Görcsbe szorul a gyomrom ennyi ostobaság hallatán. Ez a fidelitas!
human
@szép új világ: Ha valaki tudja miről beszél és meggyőződésből beszél az tud róla beszélni. Ezek csak makogtak és egymásra hányták a kötelező szavakat. Teljesen elhiszik, hogy a politika arról szól, hogy a pártközpontból kiküldött üzenetet értelmezés, elemzés nélkül csak el kell mondani. Csak hát így bukta van mikor vissza is kérdez valaki.
human
@Hellcat: Lehet, hogy szánalmas, de ezen a videón az új nemzeti elit látható.
Hellcat
@human: De ha már egyszer utánpótlást képeznek akkor miért a kósa a mérce???
eugen4402
Apuka, anyuka, tanár urak, tanár nénik! Ennyit sikerült..? Az önök helyében nem büszkélkednék, éppen ellenkező érzések törnének rám. Sajnálom...
human
@Hellcat: A természetes szelekció eredménye ez. Aki értelmes, gondolkodó jobboldali az nem vállal fel ilyet.
evacica
Hát igen ilyen a fidesz színvonal Orbán erre törekszik, a hülyéket és a butákat lehet terelni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.