Biztosan így vélekedhet Orbán és csapata, mert Sisa András, a falu jegyzője büszkén beszélt a ZDF-nek arról, hogy hol, és miből tervezik a későbbiekben nyáron csónakázásra, télen pedig korcsolyázásra szánt, önkormányzati pénzből tervezett csodát. Milyen előkészítés az ilyen?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Akkor most "önkormányzati pénzből", vagy EU-s pénzből készíti el a (gázszerelő) mester a csoda-tavat?
RonaGyuri
Brrrrrr, elképzeltem a dagadt törpét lubickolni!
bakegya
Bordély ház mikor lesz Felcsutkán???
papa.49
Kérem felállítani a ,,végelszámoló széket ,, is felcsutkán, hogy ezt a két dísztetűt el lehessen számoltatni, és rögtön utána fel is húzni a pózna tetejére!!!
F_Viktor
Akkor most "önkormányzati pénzből", vagy EU-s pénzből készíti el a (gázszerelő) mester a csoda-tavat?
bencemacska
@F_Viktor: ma, 21:55
És kinek a vagyonnyilatkozatában fog szerepelni?
namihami
Miért baj az, hogy Nemzetvezetőnk csináltat (persze a mi pénzünkért) egy szimpla kis tavacskát magának. Amikor majd hazahozatja az Adriáról a Mészáros (Orbán) kis ladikját, akkor annak is csak kell valahol úszkálnia. Bízzunk benne, hogy építtet néhány szélgépet is a part megfelelő pontjaira, hogy legyen hajtása is a csolnaknak.
Aztán már csak egy-két jelenleg iskolában okuló, tanuló generáció és a most ""tanuló"" diákok fogják a szelet fújni a tó partjáról. Egyébhez, a jelenlegi oktatáspolitika még nagyobb dicsőségére, máshoz úgysem fognak érteni.
Hiszen egyébként is ez a cél. Minél hülyébb (Fidesz-szavazó), annál könnyebb terelni. Csak egy jó erős hangú kolomp kell valamelyik CÖF-ös vezető nyakába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.