A nemzeti konzultáció nemzeti sorskérdésekről szól, ezért minden magyar véleménye számít – közölte a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírteleken tartott sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Tuzson Bence azt mondta, hogy egy nemzetnek vagy egy országnak a politikája csak akkor lehet sikeres, ha az ország lakóinak véleményére épül.

Csak akkor tudjuk ezeket a kérdéseket sikerre vinni az unióban, ha a magyar emberek a kormány és ezzel Magyarország politikája mögé állnak – jelentette ki.

A konzultációnak a bevándorlást érintő kérdéséről szólva az államtitkár kifejtette, úgy tűnhet, hogy ezt a magyar kormány a műszaki és jogi határzár, a második védelmi vonal létrehozásával, és a működtetésükhöz szükséges élőerő biztosításával megoldotta. A veszély jelenleg nem a határok felől, hanem Brüsszelből érkezik, mivel ott egyre erőteljesebbek azok a törekvések, hogy Magyarországon ismét erősödjön fel az illegális bevándorlás – jelentette ki. Ezzel szemben a leghatározottabban fel kell lépni, ehhez azonban küzdelemre van szükség Brüsszellel és azokkal a szervezetekkel szemben, amelyek a bevándorlást támogatják – közölte.

Tuzson Bence szerint ugyanilyen kérdés a rezsicsökkentés is. A "rezsiplafon" rendszerét fenyegeti Brüsszel egy energiaunió létrehozásával, amely visszaadná az ármegállapítás jogát a különböző gazdasági társaságoknak. Ha nincs egy plafon, akkor azt a szintet át is fogják törni az energiaárak – mondta.

A magyar politikára befolyást gyakorló, a bevándorlást támogató, külföldről finanszírozott szervezetek átláthatósága nem biztosított, ezért ennek a szisztémának a megváltoztatása is szükséges. A magyar embereknek fontos tudniuk, hogy ezek a szervezetek mennyi pénzből és kinek az érdekeiből cselekszenek – közölte Tuzson Bence a sajtótájékoztatón.

A kormánypárti politikus szólt arról is, hogy Magyarország szeretné az adóügyeit saját hatáskörben tartani, a kabinet pedig a jövőben is elkötelezett megkezdett politikája mellett, amely hosszú távon biztosítja a munkahelyek számának emelkedését és a foglalkoztatást.

(MTI)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Igen ,,sorskérdés,, mikor takarodtok el a náthás picsába, te bazárimajom???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
A nemzeti konzultáció valóban sorskérdésről szól, a fideSS sorskérdéséről, hogy mennyit lehet még lopni büntetlenül.
laja70
Ezek vagy ennyire hülyék, hogy elhiszik, amit mondanak, vagy minket próbálnak ennyire hülyének nézni?!
Aki Én
@Szókrakész: 20:27 MI van veled? Ma már másodszor lájkollak.
Aki Én
Valóban nemzeti sorskérdés. Ha egynél többen küldik vissza (ha nem akkor is azt mondjátok), akkor arra való hivatkozással sosem szabadulunk meg tőletek.
A nemzeti inzultáció hazug, megtévesztő, megadja a választ, tehát nem kíváncsi a véleményekre, qrva drága, társadalmilag felesleges. Propagandára semmi sem drága.
Perwool
@Aki Én: Lehet, hogy nem jól gondolom, de szerintem a támogatottságukat próbálják kideríteni. A hithű Fideszesek még az nap, mikor megkapták vissza küldték nekik. Bár, valós számokat a támogatottságukra nem kapnak, vannak nyájon kívüli rettegők is.
Szókrakész
@Aki Én: A hiba nem az én készülékemben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.