Egészen elképesztő, amit a Fidesz alelnöke (!), ez a két lábon járó szellemi behugyozás megenged magának. Németh Szilárd pár napja az újbudai fideszesek által megráncigált 444-újságírót leprázta (videó itt), most pedig a HírTV riporterével ugatott kocsmai stílusban, amiért az kérdezni merészelt egy jogosat. (Azt szerette volna megtudni, miért nem adnak interjút a fideszesek a Magyar Nemzetnek és a HírTV-nek) Mutatjuk a videót, alacsony vérnyomásúaknak:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nekem van egy 10 kilós ráverő kalapácsom!!!de annak több esze van mint ennek a geci bunkó rizsafasznak!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Nekem van egy 10 kilós ráverő kalapácsom!!!de annak több esze van mint ennek a geci bunkó rizsafasznak!!!
nezelodo
Hasogatják a következő szezonra a tűzifát a szomszédaim. Szilárdka, elkelnél a vaskos rönkökhöz, hogy könnyen hasadjon.
Történelmi tapasztalatod pedig nincs, a fejsze fokához nem is kell, de azt érdemes lenne tudni a csapatodnak is, semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem váltunk törökké. Bár a vezéred vissza akarja csempészni azt az Ivánt akinek a szobrára kiírták a demokraták a nyolcvanas években, azért nem fog menni. Sem törökül sem oroszul nem sikerült megtanítani bennünket, arabul sem fog menni, bármennyire szeretnétek elhitetni a rémült alattvalóitokkal. És a ti regnálásotok is véges, hiszen a rendszerváltáskor a diktatúrára mondtuk nemet.
nezelodo
Ma reggel az ATV-ben is bemutatkozott ez a finom úr. Mivel a koromnál fogva emlékezem, hogy a szocializmus hajnalán milyen törtető tanulatlan bunkó embereket alkalmazott a párt, hogy hazudjanak nekünk, óhatatlan a párhuzam, pedig ma polgári demokrácia van, nem? Akkor mit keresnek a közéletben ezek a Rákosi tanítványok?
Cefi
@nezelodo: Ki kell hogy oktassalak: Egyetértek a mondanivalóddal, meg is értem, de az "akkoriak" nem voltak ekkora tahók.
nezelodo
@Cefi: Azért még emlékezem, amikor dobtáras csövével "kopogtak be" apámhoz, hogy adja már önként oda azt 15 hold földecskéjét... Na ezek a kopogtatók két évtized múlva már valamilyen Győző bá'főparancsnoksága alatt törték a követ a bányában.
Nessy
Ha kutyájával is ilyen intelligens diskurzust folytat, akkor őszinte részvétem az ebnek! Szerintem náluk a kutya az értelmiség!
Eladott Ország
A Fidesznél ez az irányvonal. A Tállai­-Kósa-Rezsibunkó ­féle úton menetelve a dicső és ostoba Magyarország felépítése. Még csak arra sincs igény, hogy a hazugságaikat képesek legyenek valahogy kimagyarázni. A vitaképtelenség már lassan amúgy is a Fidesz sajátja. A válaszadás helyetti korábbi ellentámadás mostanra értelmetlen hebegésbe megy át, de úgy néz ki, ez a párt számára vállalható irányvonal. A nép elbutítása megkezdődött, ennek eredménye pedig lassan a felszínre kerül.
Aki Én
Az egy dolog, hogy ez a ránézésre is suttyó, ápolatlan, alul iskolázott bunkó ilyen. De ma ez a fidesz. A legszomorúbb, hogy ezeknek még van szimpatizánsuk.
Hát ki tud ezzel azonosulni???
Eriksson
A cikkíró is élen jár az intelligencia fitogtatásban, az már ziher. Olyan stílust kér számon, amiben maga is erősen jeleskedik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.