Elérte a politika a bíróságokat is: annak a bírónak, aki még nem tudná, hogy mit gondoljon fontos közügyekről, az OBH is besegít.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Qqberci: Én nem kérdezem tudom, hogy nem hülye, de hithű(lye) fütyisz, aki ráadásul ritka rosszindulatú némber is!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Én Tüncibüncit kérdezném meg: hülye-e vagy?...
papa.49
@Qqberci: Én nem kérdezem tudom, hogy nem hülye, de hithű(lye) fütyisz, aki ráadásul ritka rosszindulatú némber is!!!
Manhattan
Hogy is mondta Bendegúz? „Ilyen rusnya teremtés a kalendáriumba' sincsen”
justhpeter
@papa.49: Azt hiszem erről van szó. Nem ostoba a néni, hanem megfelelési kényszerben szenved és egy kicsit aljas is. Mint a rossz fideSS-pártkatona.
papa.49
@justhpeter: A ,,kicsit aljas,, nem stimmel nem kicsit, NAGYON...
Jozefina
Szokták mondani, hogy: "szép lehetsz, de okos nem" Nös erre a némberre valószínűleg egyik sem igaz. 55 évesen valószínűleg lehetnek női problémái, amik nem mindig vannak jó hatással az érintettre. Nem a bírákat és nem az igazságszolgáltatásban dolgozókon kellene kiélnie esetleges szadista vágyait!!! Már orbáni kinevezései sok vihart kavart.
"Jelölésével kapcsolatban politikai kritikák érték férje személye és fideszes politikusokhoz fűződő ismeretsége miatt. Házastársa, Szájer József a második Orbán-kormány által levezényelt közjogi átalakulás egyik kulcsfigurája.[1]

A bizottság MSZP-s tagja "szégyenteljes színjátéknak" nevezte a jelölési folyamatot, amely során az alkotmányügyi bizottság támogatta Szájer feleségének kinevezését.[2]

Handó Tünde az OBH elnöki posztjával megkapta azt a jogot, hogy bármely ügyben kijelölheti az eljáró bíróságot, ráadásul egy személyben gyakorolhatja az összes kinevezési, áthelyezési, leváltási és irányítási jogkört is."

"Állítsuk meg Tüncikét"
Béla333
Most darálják be az eddig úgy-ahogy a függetlenségüket örző bírákat.
Ezentúl nem lesz egy pisszenés sem! (Mint a Tanú című filmben: egyes ügyekben "fentről" megkapják előre az ítéletet is!)
papa.49
@Béla333: A vádiratot meg ahhoz igazítják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.