Tényleg ennyire semmibe vehetnek minket? Németh Szilárd közszolga, aki azért kapja a fizetését a népfenség jóvoltából, hogy legjobb tudása (?) szerint a boldogulásunkért dolgozzon, és ha kérdezzük, készséggel, és ne tenyérbemászó módon válaszoljon, nekünk, a főnökeinek, megteszi, hogy kioktatja a kérdezőt, és másnap még van munkája. Mi pedig alázattal tűrjük, és fizetjük, mint a katonatiszt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Hogy ezt a balfaszt honnan szalajtották a politikába, na meg a bírkózókhoz, az mindenki számára rejtély. Lehet az ostobaságával még a Hegedüs Csabát is tusolta.
nevemnick
Egyetlen dolgot megtanult ez a hablatygép: ha valaki kérdez valamit, akkor azzal az 1 bittel irányítani tudja a fülkagylójának bezáródását, nehogy kizökkentsék a betanult dumából. Ilyen képességgel kevesen rendelkeznek...
Peller Anikó
@dodóka: dodi, ez a rendszer így épül fel. A korlátlan hűség felülírja a korlátlan hülyeséget.

Ez a jóska megnyerte a szálcsának a legutóbbi választá sokat és ezzel az ő feladata elvégezve. Hálából megkapta a Nemzetbiztonsági Hivatal főminiszterségi atyaúristen rangot, lóvalaggá ütötték és most már azt tesz amit akar, mindenki le van szarva van.

Most már csak egy feladat maradt hátra, hogy valaki lóvá üsse.
Aki Én
A fidesz oldalán már nem létezik olyan ember, aki képes kiállni, valahogy megjelenni, a feltett kérdésre válaszolni, tisztességes stílusban társalogni, érvelni, cáfolni..., úgy általában hitelesnek lenni. Mára ez a fidesz. Egy nagypofájú, pökhendi, gőgös, telhetetlen, hazug banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.