Gazdasági és társadalmi igényekről beszélt a KDNP-s honatya.

Egyszerre elégítenek majd ki gazdasági és társadalmi igényt a közérdekű nyugdíjasszövetkezetek, hiszen csillapítják a munkaerőhiányt és kereseti lehetőséget biztosítanak az arra igényt tartóknak – mondta az M1 aktuális csatorna péntek reggel műsorában Harrach Péter.

Harrach: egyszerre elégítenek ki több igényt a nyugdíjasszövetkezetek

A KDNP-frakcióvezetője – aki a Fidesz képviselőcsoportját irányító Kósa Lajossal közösen jegyzi az új foglalkoztatási forma megteremtéséről szóló törvényjavaslatot – kiemelte: a nyugdíjasok kétötöde térne vissza valamilyen módon a munkaerőpiacra.

A politikus kiemelte: a diák- és iskolaszövetkezetek mintájára bevezetendő struktúrában arra is mód nyílik, hogy részmunkaidőben dolgozzanak az idősek, akik akár heti egy-két nap munkát is vállalhatnak. Hozzátette: járulékmentesen, csupán a 15 százalékos szja-t megfizetve kereshetnének pénzt így a nyugdíjasok.

(MTI)

(Címlapi kép és fotó: MTI/Kovács Attila)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Te rohadek, ez nem "munkaeropiac," hanem kolhoz, "munkaegyseg"-gel - ha valaki meg emlekszik erre,... (Falun ez volt a fizetes modja, es altalaban egy evben csak ketszer fizettek a foldmuveloknek...)

Alszent rohadekok, a nyugdijasok a VALOS munkaeropiacra vagynak vissza, nem zacskot ragasztani egy asztal melle, veg nelkul.
Ideje benneteket a gazdapartotokkal egyutt eltakaritani az utbol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Desischado: Az ,,ásó,, nagyon jó, lehet használni, belépni bárhol lehet csak ütni kell a mai szipolyozókat...
Eladott Ország
@papa.49: @Desischado: A sarló és kalapács ☭ is jó szelídítő, kiválóan alkalmas a fidesz szarházi, parazita banda táborverésére.
Eladott Ország
@herczeg0210: Baseball ütővel kell ezt a csökött keresztény műmarhát kielégíteni, a szociális szövetkezeteket a ganéj banda már szétlopta.
Eladott Ország
@magyarbakancs: Így van. 40 év ledolgozott munkaviszony után az ember elvárná, hogy a hátralévő idejét tisztességgel megélje. Ne csirkeutalvánnyal szúrják ki a szemét.
evacica
Ennek a megélhetési politikusnak csak hülyeség jut az eszébe! Ezzel is csak többen de nem jobban van az ország! Jó lenne, ha már eltűnne a sülyésztőbe,mert az országnak az ilyenekből csak kára van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.