MC Hawer lánya, Tímea szerdán elvetélt. A mulatós sztár a Facebook-oldalán adott hangot a felháborodásának.

„Tegnap elvesztettem első leendő unokámat. Hogy miért? A kislányom akut hasi görcsökkel ment a kőbányai háziorvosi ügyeletre, ahonnan "mi nem vetkőztethetjük le" címszóval továbbküldték a kőbányai egészségházba”

- írta.

Miután MC Hawer, vagyis Koczka Géza megosztotta lánya történetét a követőivel, szépen sorban el is kezdtek jönni a kommentek is. Az a doktornő is írt, aki akkor volt ügyeletben, amikor a lány orvoshoz ment. - írja a Blikk.

A doktornő azt írta:

„Kedves és igen tisztelt Uram!! Csak a félre értések elkerülése miatt! Én voltam az ügyeletes aki a 3 napja tartó alhasi fájdalomra panaszkodó hölgyet magasabb szintű ellátó egységhez irányitottam! Tekintve a nem akutan kialakuló több napos panaszait amelyet menstruációs görcsnek titulált, nem tudjuk megvizsgálni egy általános rendelőben. Ha ezzel megsértettem a szakma, a beteg ellátását akkor bocsánatot kérek, de mivel ez nem történt meg igy a rám vonatkozó részt javítsa. A további részt sajnálom és kivánok mielőbbi jobbulást a hölgynek.”

MC Hawer pedig a következőt válaszolta:

„Sajnálom. A lányom nem orvos, vagy szakápoló, hogy meg tudja állapítani, mi baja. A rendelőkben azért vannak szakemberek, mert ez a dolguk. Nyilván a vége ugyanez lett volna, én csak az alaposabb ellátás abszolút hiányát és a hozzáállás milyenségét kifogásoltam dühömben. Azt gondolom, így is próbáltam "kultúráltan" fogalmazni. Talán ez az eset eggyel több okot adhat arra, hogy mindenki jobban figyeljen az egészségügy jól látható hézagaira. Ha ez az eset és szerény személyem egy picit is hozzájárul ezen változásokhoz, már megérte. Ez a véleményem...”

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Az első görcsnél irány a doki, mert az nem helyénvaló. Nem várni 3 napig!
Eriksson
A hawernak illő volna bocsánatot kérnie a tahóságáért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.