A miniszterelnök bizalmasa az ellenzéki párt „Ti dolgoztok – Ők lopnak” plakátkampánya miatt perelt.

Úgy vélte, a Jobbik visszaélt a képmásával. A Fővárosi Törvényszék azonban elutasította Habony keresetét, úgy ítélte meg, hogy közéleti szereplő, vagyis kénytelen elviselni képmása felhasználását a politikai kommunikációban. – írja a hirtv.hu.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Takonyárpi csak akkor közszereplő, ha a barátja elkéri a bankszámlája számát. Ha ezután bárki érdeklődni mer vagy kérdéseket tenne fel, akkor máris átbucskázik a fején (lásd magyar népmese) és rögtön átváltozik magánszeméllyé.
Ki az, akinek ez bonyolult? Na annak ott a Közszolgálati Egyetem. Mert: ""Tanulni, tanulni, tanulni!""-miként tanítá a nagy klasszikus.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@papa.49: Dettó egyetértek veled. Engem nagyon érdekelne, hogy kicsoda valójában ez az alak, és mire fel tömik közpénzzel?! A jobbiknak most az egyszer nagyon igaza van!
Eladott Ország
@namihami: A Közszolgálat Egyetem = Marxista-Leninista Esti Egyetem - „Foxi-Maxi” - a ☭ bolsevista párt agymosodája. Egyrészt az analfabéta ávéhások és pártcsinovnyikok ugródeszkája volt az illegális egyetemi-főiskolai felvételhez, másrészt pedig kötelezően olyanokra is rákényszerítették („munkaköri kötelesség”ként) az elvégzését, akik nem voltak párttagok. A jogutód Foxi-Maxi Egyetem éllcsapatának élmunkása Patyi Jogászkezdemény András aki azért van , hogy senki ne mehessen szembe a kormányhatalommal, az állampárttal és annak pénzéhségével.
papa.49
@Desischado: Kicsoda kérded, hát egy embernek nem nevezhető sejthalmaz, aki volt már minden, csak ,,akasztott ember,, még nem, koronaőr, nemtanácsadó, nem ismerős, nem politikus, nem ember, és nyugdíjas verő, na az utóbi kettő viszont igaz is!!!
Eladott Ország
@papa.49: Az a kurva nagy gáz, hogy míg a magyar adófizetőt, kisvállalkozót megnyomorítják, ha netán papírok nélkül foglalkoztatja a Józsit vagy a Pirit, a fidesz nevű állampárt ország-­világ okulására, büszkén szivárogtatja, hogy ők meg simán, feketén, hivatalos szerződés, számlák, munkaviszony hiányában foglalkoztatnak tanácsadónak, vitrinőrnek álcázott ingyenélőket. Ez a sokadik pofátlan bizonyíték erre. Ez az életveszély, nem a március 15.-­i jégeső.
papa.49
@Eladott Ország: Igazad van EZT KÉNE VÉGRE VÉGÉRVÉNYESEN MEGSZÜNTETNI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.