„A népfelség elvére alapozott civilitika tudományágának kidolgozása, az alapok megteremtése, minél több szellemi honvédő közreműködésének elérésével bel- és külföldön egyaránt. " Többek között erre költötte a CÖF az MVM-től kapott 508 millió forintos támogatást. A Magyar Villamos Művek (MVM) azonban 2016 végén 508 millió forinttal járult hozzá a CÖF működéséhez, amelyeket a szervezet 2017-ben a civil misszióira kíván fordítani.

Forrás: atv.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Első reakció: az anyátok picsáját! (by: bayer, szó szerint)
Második: MVM mi a fittymafosz szarért támogat egy álcivil politikai szervezetet, közpénzből??? Itt a bizonyíték a rezsigecirizsa álságos mivoltára...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Első reakció: az anyátok picsáját! (by: bayer, szó szerint)
Második: MVM mi a fittymafosz szarért támogat egy álcivil politikai szervezetet, közpénzből??? Itt a bizonyíték a rezsigecirizsa álságos mivoltára...
silber13
MII??? Hogy vulgáéris legyek: Mi a kácsa picsájára b...szták el a pénzt ezek a kötélrevaló barmok??? Húúú! Mos nagyon begurultam!" A népfelség elvére alapozott civilitika" vagy mi a kórság!!! Ezeket gezerolozni kellene!!!
eszegfu
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem értem: ha ellenérték nélkül kapott támogatást a CÖF, akkor ez nem tartozik az ÁFA körbe, ha pedig ellenértékkel kapta, akkor vajon mit csinálhatott 400 mill. + 108 mill. ÁFA, össz. 508 millióért?! Valami nem "gömbölyü"!
quadrocopter
Értem! Magyarul zsebreb***ták a lét! Mocskos parazita horda!
Béla333
Kaptok 500 millát, ha abból 300-at visszacsorgattok!
Jut is, marad is!
A pórnép meg le van sz@rva!
bencemacska
@eszegfu: ma, 13:46
Tudod: hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát!
Hazudni nehezebb, mint igazat mondani. DE KIFIZETŐDŐBB.
Ezek vagy még ahhoz is hülyék, hogy hihetőt hazudjanak, vagy minket néznek annyira hülyének, hogy mindent beveszünk?!
Ez is CIVILITIKA???
Nessy
Ez a "civilitika" majdnem olyan mint a békeharc, meg a szűzqrva". Nincs értelme!
A "misszióról" nekem azok a hittérítők jutottak eszembe, akik tűzzel vassal kiirtották aki nem "tért meg"!
eszegfu
@bencemacska: Igen, minket néznek hülyének!! A nyilvántartásban: a CÖF adószámának hátulról számitott 3. számjegye 1-es, ami azt jelenti, hogy nem tartozik az ÁFA körbe, tehát nem lehet sem visszaigényelhető, sem fizetendő ÁFA-ja! A "civilitika" pedig egy uj szó, amit ők "találtak" fel még 2015-ben, ami szerintük a civilség tudományt jelenti... meg kell mondjam engem még ez a magyarázat sem visz közelebb a "tartalomhoz"... ha egyáltalán ilyesmi szóba jöhet.
bencemacska
@eszegfu: ma,14:22
Én nem sokat tudok róluk, mert ha meglátom a képen szereplő 3 ember(?) valamelyikét már kapcsolom is el.
Nagyon undorítóak!!!
eszegfu
@bencemacska: Persze én sem tudok sokat róluk, de amikor ilyen nagypofával ki akarnak valamit dumálni, akkor "rákeresek"!
Eladott Ország
Szarházi fidesz banda, ezekre nem vonatkozik a civil törvény, az átláthatóság? A jó büdös k*rva anyátokat.
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: Sőt, a 7,2 millió Ft sem határ náluk.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Az államtól meg számolatlanul kapják a milliárdokat. Hogy mennyit, azt csak a Jóisten, meg a szarházi csúti cigány tudja.
Eladott Ország
A népfelség elve: A népnek joga van az államra ruházott jogokért cserébe a hatalom ellenőrzésére. Az ilyen szarházi CÖF-ös fideszes seggnyalókat akik a közpénzt ellopják, feleslegesen elb*sszák, számonkérni, börtönbe juttatni, elzavarni a halál f*szára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.