A most épülő dupla kerítés egy nem reklámozott fejlesztésére bukkantunk a magyar–szerb határon. Állítólag már megrázott valakit. A BM a baleset hírére érdemben nem reagált, csak annyit válaszolt: készül a kormányhatározat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Basszák meg! A bácsit aki a terményét védte megbüntették amiért áramot vezetett a kerítésbe! Most törvényt hoznak hogy legális legyen (csak) a határon?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Basszák meg! A bácsit aki a terményét védte megbüntették amiért áramot vezetett a kerítésbe! Most törvényt hoznak hogy legális legyen (csak) a határon?
Nessy
Ha jól értem, engem lesittelnének, ha árammal védeném a tulajdonomat, a határon ez törvényes lesz! A szerelő meg így járt! Miért ment kerítést építeni? Ja, hogy áram is volt benne? Hát így többet ér!
quadrocopter
Következő lépés a zuhanyzónak álcázott gázkamra!
eszegfu
És persze a "hülye magyaroknak" irták ki, akik kifele, M.o-ról menekülnek... nem?! Talán u.annyiba került volna a feliratozás angolul is, azt legalább megértenék a menekültek.:(
Szókrakész
Ajvékoljatok libsik.

A drága migráncsaitok bejutási lehetősége lenullázva.
Most mi a lópéniszt fogtok simogatni?!?!?!
grincss
@Dr plágium: A fejét, mert az olyan, mint amit említett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.