A Jobbikos plakátok miatt perelt Habony Árpád, első fokon vesztett. "Ti dolgoztok, ők lopnak" - hirdeti országszerte a Jobbik a plakátjain, az egyik verzión Orbán Viktorral és Mészáros Lőrinccel, a másikon Rogán Antallal és Habony Árpáddal. Ez az a plakát, amit Fideszes aktivistál előszeretettel rongálnak, néha elég béna módon, ugyanis előfordult, hogy a Simicska csicskái vagy a Simicska párt felülragasztás pont Orbán és Mészáros alá került. Ezek miatt a plakátok miatt perelt tehát Habony Árpád, de nem azt kifogásolta, hogy azt állítják róla, hogy lop, hanem azt, hogy engedélye nélkül használták fel a képmását, ezzel pedig megsértették a személyiségi jogait. A perről tudósító mno.hu azt írta, Habony ügyvédje - aki nem járult hozzá, hogy nevét nyilvánossgra hozzák - azzal érvelt, "a plakátok képi részének nincs a jog által védett véleményközlése". Az ügyvéd szerint az is elég lett volna, ha azt írtják a poszterekre, "Habony Árpád lop", akkor is ugyanez lett volna az üzenet, de nem...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Orbán is kapott a pofájára Habonyon keresztül a bírótól!

Az indokolásból:
" Habony Árpád médiatulajdonos, akinek cégeihez állami pénzek kerülnek, továbbá szerződéssel nem rendelkező politikai tanácsadó, ..."

Szerződéssel nem rendelkező politikai tanácsadó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@desiro: kábszerezik is a büdös főtanácsadó-restaurátor elvtárs!
Eladott Ország
Habony Árpád, nem azt kifogásolta, hogy azt állítják róla, hogy lop, hanem azt, hogy engedélye nélkül használták fel a képmását. Akkor a fejét retusálni kell és ráírni, hogy egy f*szkalap.
a helység kalapácsa
Akkor most lesz Armageddon, vagy nem?

Annyi mindent tudnék mondani nektek, hogy észhez térítselek benneteket, de az apám elbaszta.
Rossz apa volt, amíg élt, aztán egyszer csak meghalt, némi pénzen kívül semmi szellemi örökséget sem hagyva maga után.
Mindig magamnak kellet összeraknom mindent, hogy valamennyire életképes legyen.
Tragédia?
Emlékezz, néha halálosan komolytalan vagyok (mert néha talán így tudom feldolgozni?).

www.youtube.com/watch?v=MSVTOMkJdqs
sokanvagyunk
@quadrocopter: (15:22) "Az ügyvéd szerint az is elég lett volna, ha azt írják a poszterekre..." - ő is szeretne "szerződéssel nem rendelkező politikai tanácsadó" lenni?
SystemError
Mit képzel ez a kis ripacs...? Még csöndben is szeretne lopni, kikéri magának!:) Kicsit túl kokóztad magad vákumpofa. Ha már milliárdos lettél a pénzükből. Legalább vállald a pofádat ehhez, ahogy többi anyját is eladó szarláda a fideszben!
a helység kalapácsa
Szóval a lopás TÉNYÉT nem vitatja az ügyvéd, és még csak büntető feljelentést sem tesz, csak az arc megjelenítést kifogásolja- ???
És most kezdett el tikkelni a szemem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.