Az Átlátszó megkeresésére az állami tulajdonú Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) azt közölte, hogy 2016-ban bő félmilliárd forinttal támogatta a Civil Összefogás Közhasznú Alapítványt. Konkrét kérdésével kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni, hogy az MVM Zrt. 2016-ban támogatta a Civil Összefogás Közhasznú Alapítványt. Társaságunk 508 millió Ft támogatást adott az Alapítványnak, amely felhasználásának határideje: 2017. november 20. Megjegyzendő, hogy a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közhasznú tevékenységet lát el. Így az Alapítványt támogató cégek a támogatást adóalap-csökkentésre használhatják fel. Tájékoztatjuk, hogy az MVM Zrt. adóalapja a fent leírt támogatási összeg miatt 101 600 000 Ft-tal csökkent.”

Forrás: blog.atlatszo.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
cöf = csicskák összefogása fideszesen
Eladott Ország
A nyolcadik éve kormányzó állampárt által finanszírozott CÖF-CÖKA nem civil szervezet. A sehol fel nem tüntetett, sehol el nem számolt pártalapítványi támogatásokat sehol a világon nem hívják átláthatóságnak. A valódi civilek megbélyegzése és köpködése pedig nem mossa le erről az undorító CÖF-­CÖKA nevű amorf képződményről, hogy önkritikátlan kormányseggnyalók szánalmas gyülekezete. Akik zabálják a köz pénzét és mindennek a tetejében titkolják is. Undorító és hányingerkeltő.
Ludmilla
kidolgozta csizmadia lászló a civililitika elméletét...erre ment a lóvé,nem gulyáslevesre..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.