Az egykori olimpiai bajnokot és csalás miatt megbukott köztársasági elnököt 75. születésnapján köszöntötték, ekkor fejtette ki nézeteit példaképségről és hasonlóakról. (via MTI) Schmitt Pál: „Megtanultam, hogy egy olimpikon egész életére olimpikon, példakép marad, úgy kell élnie és viselkednie”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Kibaszott hülye tartalék,,,,,,,,,,Azt meséld el amikor kisdoktoridat írtad,,,,Plagi bácsi...!!
Azt meséld el,,,mikor az Astoriában voltál ig.-helyettes,,,Neked tök mindegy,,milyen segget nyalsz,,,lényeg,,hogy szaros legyen,,,és megfizessék a szolgáltatásodat ,,,,Tartalék...
micfild
Agyam eldobom... pajabá mint olimpikon.:-D
meg ez a duma a példaképről... itt van pl a polgink.. aki tényleg olimpikon... de nem annyira példakép - mivel az ő példaképe a dajcstompi és az ő titkárnős esete... nem is beszélve egyebekről ami a kertvárosi vendéglátóhelyeket illeti.
viszont ő is konzervatív.. a :-D
Equus
ez a munkakerülő, seggnyalásra született féreg jól elvolt a Kádár idejében és most is kapja a köztársasági elnöknek járó juttatásokat, miközben miliárdossá vált (Ft-ban). És még van pofája a beégése után is közszerepelni... ettől büdösebb patkányt csak a fidi-keresztények között lehet találni. De vannak szép számmal... csak szili katalinra kell gondolni és társaira... Rohadékok!
simmering73
Plagibácsi maga nem példakép, nem is él úgy és nem is úgy viselkedik. Miért tetszik már megint hazudni?
Hellcat
Pali te egy utolsó féreg vagy nem példakép.
RonaGyuri
Na ehhez pofa kell

De copy-bá alternatív világában ez sem gond

Nehéz eldönteni, hogy tényleg ennyire retardált barom, vagy csak ilyen mértékben Fideszes (az arrogáns pofátlanságot műveli igen magas szinten).
A sajtó beszámol róla, hogy „A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja és a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület szervezésében olimpiai bajnokok, egykori és mai versenyzők köszöntötték a csütörtökön 80 esztendős Rejtő Ildikó és a 75. születésnapját szombaton ünneplő Schmitt Pál kétszeres olimpiai bajnok vívókat.”. Ahogy az illik a köszöntöttek is szót kaptak. Copy-bá esetében nem kellett volna. Ki tudta jelenteni, hogy: „Megtanultam, hogy egy olimpikon egész életére olimpikon, példakép marad, úgy kell élnie és viselkednie”.
Most hogy leírtam (idemásoltam) hasított belém a gondolat, hogy igaza van élete és viselkedés valóban példaként szolgál, legalább is a fityesznyikek sajnálatosan népes tábora számára! =))
micfild
@RonaGyuri: én rájöttem.. már régen.. hogy a magukat konzervativnak és kereszténynek meg ilyesminek hirdető fidesznyikek között az a normális, ha lopnak- csalnak- hazudnak- vakkomondort tartanak és fűvelfával csalják a társukat...((( (Meseanyó még szebbeket is szokott írni prominens személyiségekről és aki az írásaiban valami hasonlóságot vél felfedezni valós személyekkel az csak a véletlen műve- na. .ez csak egy gondolat )))
Szóval számukra ezek az értékek... ők ezt értéknek tartják.
Egy liberális ezt sosem fogja megérteni, Azért nem mert őt a belső értékrendje gátolja meg abban, hogy úgy éljen mint egy fidesznyik. A fidesznyik simán kicsinálja azt is aki őt segitette, Egy fidesznyik mindig a saját érdekét nézi és 2 forintért megölné a saját anyját is.
Aki nem ért velük egyet azt eltapossák de eltapossák azt is, aki kiszolgálta őket - ha már nincs rá szükségük. (és itt lehetne egy hosszas felsorolás)
A fidesznyik mindent magának akar..
A fidesznyik szerint csak az magyar- ill az az ember aki pont úgy gondolkodik ahogy ő és pont ezeket az elveket vallja...- de egyébként is csak az az ember és az a magyar akinek ezt ő megengedi.
És ezt az elvet a varangykirály honositotta meg, azok között akik erre fogékonyak voltak. Akik szeretik ha valaki megmondja nekik hogyan kell élni. És most is igy kell.
Pálinkás Pál
Palibá...először az iskolában helyesen írni kellett volna megtanulnod...Persze minek is,amikor egész életedben seggnyaló ingyenélő voltál!!!
kissé felnőttem
akkor erre lett megszavazva a 120 ezer dollár is? / érem? ez Dáriusz országa meg 35 évtől az életjáradék azért loháton nem kéne ám pazarlással foglalkozni A világon ennyi senkinek nem tellik meg a 8 helyezett is orbán fogja ezt fizetni vagy jaa ? na szóval
namihami
...---közös közlemény Borkaiba..ózsoltival.
Hogy a fiatalok elé a megfelelő példaképek kerüljenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.