A legsúlyosabb szankcióval büntetné a magyar kormányt az Európai Parlament elé jövő szerdán kerülő határozattervezet, de bizonytalan, hogy lesz-e mögötte többség. A legsúlyosabb szankcióval büntetné a magyar kormányt az Európai Parlament elé jövő szerdán kerülő határozattervezet, de bizonytalan, hogy lesz-e mögötte többség. Az Európai Parlament négy képviselőcsoportja is elszántnak látszik abban, hogy a lehetőségekhez mérten legsúlyosabb szankcióval büntessék a magyar kormányt. Még április végén tartottak vitát a magyar jogállamiság helyzetéről az Európai Parlamentben, ami előtt azt is eldöntötték, hogy a május 17-i plenáris ülésen állásfoglalást fogadnak el. A biztosítékot a Közép-európai Egyetem (CEU) működését ellehetetlenítő felsőoktatási törvénymódosítás verte ki, de a civiltörvényt, a menekültügyi szabályozást és az „Állítsuk meg Brüsszelt!” kampányt is Orbán Viktor fejére olvasták. Végigmennek az aggodalmakon

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
MAGYARORSZÁG SZÉGYENE HOGY EGY ILYEN ALATTOMOS MEGÉLHETÉSI BŰNÖZŐ MAFFIÁT HATALOMBAN TART-ORBÁN A MAGYAROK DEMOKRATIKUS JOGAIVAL ÉL VISSZA BELÜGYESEN,KÜLÜGYESEN PEDIG FURMÁNYOS JÁTSZMÁKAT GENERÁL AZ EU TAGSÁGUNK PROSTITUÁLÁSÁVAL.
bakegya
Köztörvényes bűnözőnek jogai lehetnek,de tekintélye az már soha !!!
Béla333
Menjen oda magyarázkodni az Orbán! Nehogy a függöny mögé bújjon most, amikor már ki akarnak bennünket vágni miatta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.