Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija azt nyilatkozta a közmédia péntek reggeli műsorában, hogy nem tud olyan nemzetközileg elfogadott normáról, amely szerint a sorosozás antiszemita beszédnek számítana. Köves rabbinak joga van ahhoz, becsukja a szemét, és befogja a fülét, akár az egész fejét is a homokba dughatja, de ettől még a sorosozás mögött bizony antiszemitizmus van. Ez független attól, hogy Köves rabbi tudja-e ezt, vagy sem, és attól is független, hogy Köves rabbi csak úgy tesz, mintha nem tudná, vagy valóban nem tudja. Köves rabbinak el kellene döntenie, hogy magyar zsidónak tartja magát, vagy fideszesnek.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennyire korlátolt, vagy ….

Hasonló gerinctelenek szép számmal akadtak a 30-as/40-es években is

Ma már többeknek ajánlottam a mostani állampárt kiemelt kádere Bayer írói munkássága bizonyítékait a Magyar Hírlap főoldaláról elérhetően. Nem tudok mást tenni, mint magamat megismételve „Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izreaelita Hitközség vezető rabbija.” figyelmébe ajánlani, Nem, nem kell sokat kattintania, sőt csupán legörgetnie, ha a vele készült cikkben gyönyörködik. Ahol arról olvashatunk, hogy szerinte: „jelenleg az euró¬pai országok között szinte egy sincsen, ahol olyan mértékű fizikai biztonságban és méltósággal tudnának élni a vallásos zsidó közösségek, mint Magyarországon”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.