Az országos lista és a képviselő-jelöltek kiválasztása során is beleszólási jogot akar magának Botka László. A szegedi polgármester ugyanis a Magyar Idők cikke szerint nem adna esélyt „a Fideszt kétharmados győzelemhez juttató politika megtestesítőinek”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ha valaki elolvassa a beidézett HVG cikket, egy szót sem ejt Gyurcsányról benne Botka!
Megy az újságírók átlátszó manipulálása...
Egyébként ha ezt végigviszi az MSZP-ben Botka, akkor ki fog törni a parasztlázadás a pártban!
Az nem megy az MSZP-ben, hogy ne mutyizzanak a háttérben a Fidesszel már csak a szép közös múlt miatt is!
Szerintem!
szép új világ
Már régen időszerű lett volna kisöpörni az őskövületeket. (Baja, Szekeres, Lendvai, Szanyi, és még sorolhatnánk itt vagy 20-30 nevet) Ezek tipikus megélhetési politikusok, csak a saját politikai túlélésükre játszottak, más nem érdekelte őket. Meg is lett az eredménye. Sajnos azonban még mindig rendelkeznek akkora erővel, hogy Botkának nagy esélye van arra, hogy elbukjon egy ilyen tisztújítás kezdeményez.
karma1
@Béla333: Erre az esetre igaz a mondas: Kigyot melengetett a keblen (az mszp)...
Aki siman le akarja tagadni (illetve ki akarja torolni) a magyar tortenelembol a Kadar korszakot, annak bizony erosen fel kell kotnie a gatyajat, mert az a korosztaly - es meg a 60-as evekben szuletettek is - aki az 50-es evekben szuletett, az azert sok mindenre emlekszik, (pro es kontra, valoban tagadhatatlanul), es akik most a legszelesebb otthoni reteget adjak, a nyugdijasok - a normalisok, nem a futyisz-hivok - , azoknak a multjat botka nem torolheti egy tollvonassal, akkor sem, ha beledoglik.
papa.49
A Botka úgy tesz mostanában, mint az elszabadult hajóágyú, tör,zúzz maga körül...Mivel neki is a Gyurcsány a szálka, én azt gondolom megvette őt kilóra a hazugovics, persze azért szőrmentén baszogatják őt is (vagyon nyilatkozat)...Az mszp. mamelukjai nem fognak neki túl nagy teret hagyni, és még az se lehetetlen, hogy hátba támadják a választások előtt, hiszen az mszp. öregjeit a maradék szavazók is betudják juttatni a hodályba, és a cél pont ez újabb 4 év a langymeleg takonyban, jó pénzért, semmi felelősséggel!!!
Nessy
Botka egy hangyafülnyit elszállt magától!
Generációkat nehéz letörölni a Föld színéről. Arról nem is beszélve, hogy valamikor, valahonnan ő is elindult, valahonnan támogatást kapott.
Ami a legtisztességesebb lenne, ha két ciklus után senki nem lehetne többet miniszterelnök, házelnök. Úgy mint a köztársasági elnöki poszt esetében. De volt miniszterelnökből sem lehetne köztársasági elnök!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.