A bíróság meghosszabbította Jakubinyi Róbert László előzetes letartóztatását további három hónappal, július 17-ig – írja a Magyar Idők, és hozzáteszi: a végzés fellebbezés miatt egyelőre nem jogerős.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@papa.49: Csak aztan nehogy ongyilkos legyen teljesen hirtelen felindulasbol, ugy a 89 nap elzaras tajan...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Mi az az iszonyúan súlyos bűncselekmény, aminek a gyanúja miatt nyomozás és ítélet vagy bármi gyanú nélkül folyamatosan rács mögött tartják ezt a szerencsétlen fickót?!
Ja? Infója van Pintér bűncselekményeiről?!
Tiszta maffia ország!
papa.49
Megpróbálták a fiúk kihúzni a dolog méregfogát, de ha a palinak volt egy csepp esze, és -miért ne lett volna- a megfelelő helyen biztonságban pihen a terhelő doksi, és a kellő időben fog robbanni a hírbomba!!!
A ,,kétfülű füles bögre,, tökfejét kiütik a fülei közül!!!
karma1
@papa.49: Csak aztan nehogy ongyilkos legyen teljesen hirtelen felindulasbol, ugy a 89 nap elzaras tajan...
Nessy
Ejnye, ejnye!Salamon Bélával szólva "megvan a vaj"??
karma1
@Nessy: Es "ha o egyszer kinyitja a szajat, ha o egyszer elkezd beszelni..."
Nessy
@karma1: na, ezt nem akarják Pintérék!
papa.49
@karma1: Ha jó helyen vannak a doksik, akkor is atombombával felérő dolog lehet a ,,fülesbögre,, viselt dolgairól szóló dokumentum, a választások előtti időben!!!
Az hogy a fogvatartott esetleg a fogdában, vagy a kocsiban jobblétre szenderül, csak erősíteni fogja a sztorit!!!
Persze egy normális országban idáig el se juthatnának, hiszen a fülesbögre nagyon sok esetben benne volt a kakiban, csak kimosták belőle!!!
namihami
Nem voltam rest és kétszer is végigolvastam. Ne b+, sehol egy Soros vagy legalább egy Gyurcsány? Mert ugyábár ezen árulás mögött is őket kell keresni, mi több találni.
Mégis, mit képzel ez a mAGYAR iDŐK nevezetű világlap? Hogyan fogja az a néhány tucat ember, aki egyáltalán olvassa őket, beazonosítani a rosszfiúkat?
Tessék máskor szépen, névvel, lakcímmel ellátva megírni, hogy ez is a fenti népellenségek aknamunkájának a következménye. Így talán még a CÖF-ös igazmagyarok se vihetők utcára.
Ha ez mégegyszer előfordul. akkor még a senki által nem olvasott papíráruban megjelentetett államreklámokat is be fogják szüntetni. És akkor mi lesz veled ""újság""?
bence
Kiirtanak , megsemmisítenek ezek mindenkit , aki az útjukba áll vagy csak a legkisebb bizonyítékkal rendelkezik róluk ! Csak reménykedem , hogy egy másolat valami tuti biztos helyen el van dugva a későbbi időkre bizonyítéknak ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.