Mint arról már korábban beszámoltunk a Fidesz kiszervezte az iskolai étkeztetést is a köz kezéből és Orbán jó barátjának játszotta át. Eddig ez egy teljesen hétköznapi, “megszokott” Fidesz tempó. Amióta a nemzet gázszerelője átvette a bizniszt, számos változtatást vezettek be a legkisebbek ellátásában. Nézze, hogy látja ezt néhány átlagos szülő:

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Felháborító!!! Kedves szülők nem levelezgetni kell, hanem adott esetben elmenni szavazni, rosszabb esetben a felcsúti polgi hivatalba, vagy elé és kirángatne, elzavarni ezt az alakot!!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anka
Napról napra csak az a hír járja mennyit harácsol össze ez a mindenttudógázszerelő mé'szaros!
Az lenne a hír ha éhező gyerekeken segítene, de ehelyett gyerekeken nyerészkedik!
Remélem utoléri a sorsa, amikor a börtönben moslékért áll sorba!
namihami
""Ki a kicsi(ke)t nem becsüli, az a nagyo(ka)t nem érdemli.
Kis pénz is pénz.
Elvtársak, nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy."" --Nincs új a Nap alatt.
division
Azért jó lenne tudni melyik intézmény ez, mert nálunk pl. semmi gond az étellel az iskolában, de még az oviban sem. Meg kellene előbb nevezni talán ahol ez a probléma van, nem csak a levegőbe írni. Ha bizonyítást nyer a dolog, akkor viszont lépni kell az ügyben valóban, bár ahogy én elnéztem eddig is az iskolánkban inkább meg sem eszi sok gyerek az ételt, az enyémek is folyton hazahozzák a tízórait meg sokszor az uzsonnát is. Amelyik gyerek otthon rendesen kap enni (ugye a reggelit ne tessék elfelejteni adni a gyereknek kedves szülő, de akár csomagolhat is valamit az iskolába pluszba), az nem lesz éhes ebéd után sem, max. ha nem hajlandó megenni mert válogat.
Eladott Ország
Ugyan mit lehet várni a csúti cigány strómanjától. Ez a két díszcigány már régen megérdemelte, hogy örökre börtönben rohadjon meg.
justhpeter
@Eladott Ország: Ámen. Aki gyerekeken nyerészkedik nem érdemel mást. De csak egy mindenre kiterjedő vagyonelkobzás után.
Eladott Ország
@division: Naná, hogy mi vagyunk a hülyék. Az a helyzet, hogy ez egy csodálatos ország, fantasztikusan tehetséges politikusokkal és soha nem látott zsenialitású kormánnyal, csak mi, szerencsétlen hülyék mindent fordítva nézünk. A baj velünk van, nem mindenki mással. Erre most jöttem rá, "amelyik gyerek otthon rendesen kap enni az nem lesz éhes ", a tajparaszt seggbuta Lölö stróman meg tegye zsebre az ebédpénzt. Még nem elég, folyton lopni kell...
namihami
@justhpeter: Csakhogy a vagyonelkobzás (többek között a Fáraóbácsival ápolt haverság miatt is) már azért nem megy, mert az extránvédett helyeken parkol.
Ezen csak a Causescu-effektus segíthet, hogy legalább élvezni ne tudják, ha már visszavenni nem tudjuk.
Jozefina
Felháborító!!! Kedves szülők nem levelezgetni kell, hanem adott esetben elmenni szavazni, rosszabb esetben a felcsúti polgi hivatalba, vagy elé és kirángatne, elzavarni ezt az alakot!!??
justhpeter
@namihami: Nekem ez a megoldás is szimpi.
Clavigo
Ez a parazita csak azt meri megtenni,,..,amit a Gazdaállata megenged ,,és parancsol neki...Valószínű azt sem tudja,,hogy az ő kezébe került ez az üzlet is...
division
@Eladott Ország: Nem ezt mondtam. Viszont sok szülő gyereke úgy megy hétfőn az oviba hogy ott toporog az ételért már 7 órakor (be kell vinni a gyereket olyan korán, anyuka nem dolgozik és piacra kell mennie meg a műkörmöshöz) , és mondja is hogy egy napja nem evett. Minden tiszteletem az ilyen szülőké.
Desischado
Valakit ez meglep? Engem nem. Rohadjon meg elevenen, aki a gyerekeken nyerészkedik!
Eladott Ország
@division: Itt elsősorban nem a hanyag szülőn van a hangsúly, hanem azon, hogy a nemzet gázszerelője átvette a bizniszt és mocskos patkányok hada zabálja az országot.
1magyar
Fotókat is feltehettek volna az ételekről! Ha igaz, rohadjon meg és kemény büntetést kapjon ha gyerekek ételén üzletel.
quadrocopter
Halott már valaki arról, hogy Mészáros-mangalica adakozott volna karitatív célkokra?
Vigyázat! A felcsútkai "fűtött pályás fociegyetem" teletömése nem annak számít!
eszegfu
Bizony az az 1.728 ezer gyerek (óvodától a felső iskoláig), aki a közétkeztetésben részvesz nem kevés...szinte "bombabiztos" piac, hiszen a gyerekeknek enni kell. Az ilyen főzőkonyhák bevétele évenként több száz milliárd Ft, sőt olvastam olyanról is, ahol 2 fő alkalmazottal 998 millió Ft-ot értek el. Ráadásul az 1 gyermekre 1 napra eső támogatást kb. 1 évvel ezelőtt emelte fel a kormány 430 Ft-ról 570 Ft-ra. Persze, hogy ez a rendkivül "eszes, szorgalmas, napi 20 órát dolgozó" Mészáros Lőrincnek itt a helye!:( Helyesebben itt IS van keresnivalója... gondolom tud is róla...
Eladott Ország
@quadrocopter: kolozsvaros.com/2016/10/29/csendelet-jobbagyokkal-a-foldesur-zabal/
Csendélet jobbágyokkal, a földesúr zabál. Kettészakadt, pusztulásra ítélt rothadó
ország az, ahol egy BAZ megyei zsákfaluban a nyomorultak havi átlagjövedelme 36 ezer forint, miközben ez az elbutult fejű lábszagú stróman naponta 9, 5 millió forintot tarhál. Nem a
tehetsége, a hozzárétése, a verejtékes munkája okán, hanem mert egy gusztustalan, elvtelen, bármire kapható aljadék. A Magyarország a XXI. század hajnalán, a nemzeti kormány ámokfutásának idején című fejezetben az illusztrációként használt remekmű aláírása pedig nem lehet, más mint ez: Csendélet jobbágyokkal, a földesúr zabál. Ide jutottunk, és csak reménykedni lehet abban, hogy ha netán valaha eszmél az ország
nem felcsúti fele, nem ezek lesznek azok az ittfelejtett középkori szolgák, akik majd a pincében rejtegetik a tekintetes urat a számonkérés elől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.