Állami támogatást ígértek a fiatal vállalkozóknak, amit nem kaptak meg, viszont fizethetik a járulékokat a frissen alapított cégük után.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Így jár, aki még hisz a mesékben! A fidesz ígéreteiben még az írásjelek sem hihetőek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Most legalább látszik, hogy sültbolond aki fütyiszes tagkönyv nélkül bármibe kezd az állam segítségével, JÓL MEG SZÍVTÁK, BIZTOS SZAVAZÓIK LESZNEK A FÜTYISZNEK!!!
namihami
Aki hülye, haljon meg. Elhitte? Nem tanult az addig látottakból?
Megérdemli...
Nessy
Így jár, aki még hisz a mesékben! A fidesz ígéreteiben még az írásjelek sem hihetőek!
karma1
Errol beszeltem a legelso cikkhez, amiben a Gyere haza fiatal programot meghirdettek. Szetcsesztek biztosan kiepulo egzisztenciakat, es csak egy evre igertek a tamogatasokat, a munkahelyet is. 54 embert hoztak igy haza a 100 millio forintos keretbol, nem egesz ketmillio jutott egy csaladra.
Sajnalom, aki hazajott, mert nagyon nehez lesz ujra elmenniuk, ezert a lepesert csak magukat hibaztathatjak.
Equus
aki nem képes egy londoni közösségbe beilleszkedni és vmi perverz vágytól hajtva visszatér, az meg is érdemli, ha átbaszták... Ez érvényes természetesen Carlyle-ra és Dublinra is, ahogy Eindhovenre, Párizsra is. Személyes tapasztaltaim alapján ezeket a hölgyeket, urakat nincs olyan isten, aki visszahozná Mo-ra. Van közöttük, akinek a gyereke keservesen kommunikál a nagyszülővel, mert nem beszéli a magyart.
karma1
@Béla333: Bela, ha valamit nem ismersz belulrol, akkor ne egesd magad hulye hozzaszolassal! A kulfoldi munkavallalas, eletkezdes nem szentmihalynapi bucsu, a kulfold nem atjarohaz.
Ha valaki egyszer mindent felegetett maga korul otthon, es kiment kulfoldre, plane felesegestol, 1-2 gyerekkel, az egy nagyon komoly, elet- meghatarozo lepes...
A munkavallaloi engedely megszerzese nem gyerekjatek, ha ez megvan, akkor kell keresni megfelelo szallast, kozlekedesi modot, a gyerekeknek iskolat, rendezni kell a betegbiztositasat az egesz csaladnak, stb. Ez egyszerre annyi dolog, amirol te el sem tudod kepzelni, mivel jar.
2 millio forint az egy csaladnak a haromhavi bevetele, amibol mindenre jutni kell.
Es ha nem tudnad, mindenhol kell helyben tamogatokat keresned, akik nem penzzel, hanem a szavukkal, tamogato levelukkel segitenek a kinti egzisztencia kialakitasaban. Azt pedig nem adjak egyszeruen: tizenotszor tobbet es jobban kell dolgoznod, mint egy helybelinek.
Béla333
@karma1: 12.08
Nem tudom mi a gondod? Annyit írtam mindösszesen, hogy ha jól megszívatta az állam a hazacsábított fiatalokat, nem tartotta be a megígért dolgokat, akkor újra hátat fognak fordítani a fiatalok, de akkor már nem fognak szirén hangokra visszajönni!
Ezt akartam közölni, a "Majd visszamennek!" beírásommal!
(A bögyödben vagyok? Hogy lesz így pezsgőzés?)
karma1
@Béla333: Nem vagy a bogyomben, de ha tudnad, hogy mivel jar egy ilyen elet-valtas, akkor nem tennel ilyen megjegyzest, ami pont egy cinikus megjegyzesre eleg, semmi tobbre.
Igen, HA TUDNAK...
De nem tudhatjuk, hogy orbanek it irattak veluk ala,...Az egesz ugy volt baromsag, ahogy meghirdettek: kulonben is orban lenne a legnagyobb szarban, ha most mindenki EGYSZERRE hazajonne.
Na latod, abba belebukna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.