Maroknyian mentek fel tüntetni szombat délután Orbán Viktor Cinege úti házához. Tudósítónk szerint erős az odafele vezető úton erős volt a rendőri jelenlét. Bayer Zsoltnak is üzentek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ezt jol megmondtak a tuntetok...:o))) Az injekcios-tus ferfinak kulon van erzeke a dramaturgiahoz : ha mar bayer is eleg kepletesen (bar inkabb valosagosan) megfenyegette a civileket, meg ugy altalaban a magyarokat...
Jaj, es mi van a Hont-bayer parbajtorvivassal? zsoti, Hont ur elfogadta a kihivast, te meg csak egy kavera akarod meghivni a civileket? Nem felsz, hogy a kiskanal veletlenul kiszurja a szemed? Pedig tudhatnad, bizonyos esetekben meg a kapanyel is elsul...:o)
namihami
Senki ne higgye, hogy a rengeteg rendőr a tüntetők miatt lett kivezényelve. Áááááá, dehogy.
Ők kizárólag csak odacsapódtak a többiekhez, mert a rend őrei a Vezér iránti szeretetüket demonstrálni mentek az Orbán háza elé.
Azok nem védők voltak, hanem imádók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.