Közlemény – Reagálás Botka László nyilatkozatára. "Ha Botka Lászlónak fontos az igazság, akkor tisztázza végre, mekkora a valós vagyona! Ha Botka Lászlónak valóban fontos az igazság, akkor tisztázza végre magát a vagyonnyilatkozatából eltitkolt luxustételek miatt! " (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Botka már a sajátjait is bünteti,- magát persze kivételnek tartja- még egy kávét Orbán Viktornak! Feltételei egyenlőek a vereség "megnyerésével"! A jelenlegi elnökség többsége is listán jutott be, tehát ők voltak a KIEMELTEK a 2014-es vereségért! Botkának majd így lesz lehetősége a neki nem tetszők kilövéséhez- és ő akar válogatni a DK-s és a többi demokratikus párt jelöltjei közül is, ami egyszerűen nonszensz, mondhatni Orbán stílus! Mikor kap már a fejéhez a tisztelt MSZP vezetés és szabadul meg a kifelé és befelé "taszító" önjelölttől! Még nem késő!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.